Zobacz wÄ…tek - <i>[Skutery i 125-tki]</i> Skutery Kymco
NAS Analytics TAG

[Skutery i 125-tki] Skutery Kymco

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 13/4/2011, 10:10

Jak ktoś jeździł wcześnej chinolem to KYMCO może sobie chwalić jak teraz nim jeździ,jednak ja nie widziałem powalającej różnicy między tajwańskim KYMCO a chińskim KEEWAY'em.<br><hr>me i me
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/4/2011, 10:13

dla sprostiwania KYMCO JEST CHIŃSKIE NIE TAJWAŃSKIE, . WARTO ZAPAMIĘTAĆ, nie ma takiego państwa jak TAJWAN jest to obecnie jedynie nazwa wyspy przy chinach która administracyjnie piastuje nazwę REPUBLIKA CHIŃSKA.<br><hr>me i me
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/4/2011, 10:42

Siema! Ktoś pisze , że Kymco nie są awaryjne , czy to żart ?
Widze,że osoba się nie zna albo jest promotorem tej marki.
Czy to Romet, Zipp, Yamaha i Kymco wszystko jest awarykne !
Rozchodzi się o częstotliwość awarji i ich powage .
Przykład ,Yamahy mają awarję ale nie występują często,
chińskie skutery natomiast mają problem o wiele częsciej i podobnie jest z Kymco, marce tej bliżej do rometa niż YAMAHY.<br><hr>emei
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/4/2011, 21:38

Powiem tak zalezy od egzeplarza tak jest ze wszystkim wiadomo nie zaplacisz nie masz jaka moze byc jakosc skutera o wartosci 2 tys sprzedawca jeszcze ma zarobic na nim wiec wiadomo Ja jezdrze Kymco People S przebieg 10tys normalna jazda nie wariactwa i nie mam powodu do narzekan smiga super ,leje paliwo Shel95 olej Shel Advance Ultra.Marka to marka polecam i pozdrawiam<br><hr>grzes34 Tychy
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/4/2011, 12:40

W pizzeri gdzie dorabiam mamy Kymco i stare Piagiio ,ten pierwszy ma problemy z odpalniem jak jest zimno , czasem wcale nie zapali ,a Piaggio zawsze tak samo pali.
Najlepsze jest to ,że kymco ma dopiero 10 tys a piaggio juz ponad 30 .<br><hr>Piaggio vs Kymco
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/4/2011, 15:20

kymco kontra piaggio to walka bez szans , nie ma co , kymco to "pół marka "( niby markowe skutery z tajwanu,jednak śmierdzi mi to tandetą z chin)u
Z resztą popytajcie osobiście ludzi co siedzą w temacie . pozdro !<br><hr>u
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/4/2011, 16:07

Komentatorzy napisał(a):kymco kontra piaggio to walka bez szans , nie ma co , kymco to "pół marka "( niby markowe skutery z tajwanu,jednak śmierdzi mi to tandetą z chin)u
Z resztą popytajcie osobiście ludzi co siedzą w temacie . pozdro !<br><hr>u<br>
kurwo frajerze ciekawe czym ty jeździsz skoro się tak wypowiadasz.. tandeta chin to podpierdala twoja kosiarka
jakbys nie wiedział ,silniki kymco sa na licencji Hondy wiec bujaj sie buraku.<br><hr>Romet
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/5/2011, 20:44

Komentatorzy napisał(a):kymco kontra piaggio to walka bez szans , nie ma co , kymco to "pół marka "( niby markowe skutery z tajwanu,jednak śmierdzi mi to tandetą z chin)u
Z resztą popytajcie osobiście ludzi co siedzą w temacie . pozdro !<br><hr>u<br>
Ty jeb*** buraku żal mi cie ! Kymco to można powiedzieć to samo co Honda wszystko jest na podzespołach Hondy KYMCO TO JEDNE Z NAJLEPSZYCH SKUTERÓW ! buraku <br><hr>Damian
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/5/2011, 20:17

4T i nie ma się nad czym zastanawiać ! 2T to już przeszłość i antyk. Chyba ,że wolisz 4l palenia na setke przy kręceniui góra dół i litry oleju silnikowego, koszt ok 50 zl bultla/lepszego . Możesz też lać syf za 5 pln z giełdy czy z bazaru ,ale w tedy silnik rozwalisz. Kymco jest na gaźniku ,a ja plecam wtrysk to tak dla zakończenia .<br><hr>jemaj
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/5/2011, 15:01

Komentatorzy napisał(a):dla sprostiwania KYMCO JEST CHIŃSKIE NIE TAJWAŃSKIE, . WARTO ZAPAMIĘTAĆ, nie ma takiego państwa jak TAJWAN jest to obecnie jedynie nazwa wyspy przy chinach która administracyjnie piastuje nazwę REPUBLIKA CHIŃSKA.<br><hr>me i me<br>
Chyba jest to bardziej skomplikowane, Republika Chińska to nie to samo co Chińska Republika Ludowa. Natomiast jeśli patrzeć na tak zwaną kulturę techniczną to zdecydowanie bliżej Tajwanowi do Japonii, która wraz ze Stanami Zjednoczonymi przyczyniła się do rozwoju przemysłu na Tajwanie.<br><hr>Sendip
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 22/5/2011, 12:49

Komentatorzy napisał(a):dla sprostiwania KYMCO JEST CHIŃSKIE NIE TAJWAŃSKIE, . WARTO ZAPAMIĘTAĆ, nie ma takiego państwa jak TAJWAN jest to obecnie jedynie nazwa wyspy przy chinach która administracyjnie piastuje nazwę REPUBLIKA CHIŃSKA.<br><hr>me i me<br>
Komentatorzy napisał(a):Chyba jest to bardziej skomplikowane, Republika Chińska to nie to samo co Chińska Republika Ludowa. Natomiast jeśli patrzeć na tak zwaną kulturę techniczną to zdecydowanie bliżej Tajwanowi do Japonii, która wraz ze Stanami Zjednoczonymi przyczyniła się do rozwoju przemysłu na Tajwanie.<br><hr>Sendip<br>
Tajwan (wyspa) należy do Chińskiej Republiki ludowej , jest jej prowincją jak inne . Jest oczywiście kontrolowana przez chińczyków innymi słowy to Chiny . <br><hr>taipei
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 22/5/2011, 13:29

Komentatorzy napisał(a):Chyba jest to bardziej skomplikowane, Republika Chińska to nie to samo co Chińska Republika Ludowa. Natomiast jeśli patrzeć na tak zwaną kulturę techniczną to zdecydowanie bliżej Tajwanowi do Japonii, która wraz ze Stanami Zjednoczonymi przyczyniła się do rozwoju przemysłu na Tajwanie.<br><hr>Sendip<br>
Komentatorzy napisał(a):Tajwan (wyspa) należy do Chińskiej Republiki ludowej , jest jej prowincją jak inne . Jest oczywiście kontrolowana przez chińczyków innymi słowy to Chiny . <br><hr>taipei<br>
i tu sie mylisz, tajwan wraz z kilkoma mniejszymi wyspami należy do Republiki Chińskiej, która z Chińską Republika Ludową ma niewiele wspólnego<br><hr>slivex
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 22/5/2011, 13:29

Komentatorzy napisał(a):Tajwan (wyspa) należy do Chińskiej Republiki ludowej , jest jej prowincją jak inne . Jest oczywiście kontrolowana przez chińczyków innymi słowy to Chiny . <br><hr>taipei<br>
i tu sie mylisz, tajwan wraz z kilkoma mniejszymi wyspami należy do Republiki Chińskiej, która z Chińską Republika Ludową ma niewiele wspólnego<br><hr>slivex
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/6/2011, 16:49

ja mam Kymco agiliti 50 cc z roku 2005r ma 30 tyś przebiegu jeszcze nic nie wymieniałem wszystko jest w originale <br><hr>Michał
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/6/2011, 14:31

heja !
co sÄ…dzicie o Kymco Agility City 125 , dla osoby ok 90 kg wagi , jeszda poza terenem zabudowanym ?
Może macie cos innego w podobnym stylu w propozycji to piszcie?<br><hr>wiocha
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/6/2011, 09:20

Komentatorzy napisał(a):heja !
co sÄ…dzicie o Kymco Agility City 125 , dla osoby ok 90 kg wagi , jeszda poza terenem zabudowanym ?
Może macie cos innego w podobnym stylu w propozycji to piszcie?<br><hr>wiocha<br>
Sądzę , że to słaby skuter do takiej masy . Zaledwie nieco ponad 9 KM w silniczku chłodzonym cieczą . V-max ok 94 .
Raczej w tym przypadku patrz np na Hondy SH .
We włoszech biją rekordy popularności . <br><hr>cmok
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/6/2011, 09:21

Komentatorzy napisał(a):heja !
Może macie cos innego w podobnym stylu w propozycji to piszcie?<br><hr>wiocha<br>
Komentatorzy napisał(a):Sądzę , że to słaby skuter do takiej masy . Zaledwie nieco ponad 9 KM w silniczku chłodzonym cieczą . V-max ok 94 .
Raczej w tym przypadku patrz np na Hondy SH .
We włoszech biją rekordy popularności . <br><hr>cmok<br>
przepraszam w silniczku bez chodzenia cieczÄ…<br><hr>cmok
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/7/2011, 21:13

Nie kupujcie tego Kymco , zadna to firma .Kupiono mi ten skuter na 18'tke .
Taki chcialem . Mialem już stare Piaggio , potem nowego chinola . Teraz chccialem miec i nowy i markowy . jednak gdy zobaczyłem ceny nowych Piagio czy Giler to się załamałem . Poczytalem w necie o skuterach i dużo było o Kymco , że dobre i tańsze od renomowanych i znanych firm. Przez takie pozytywne wpisy kupiono mi ten skuter . Skuter teraz stoi sobie , nie odpala juz od końca wiosny . Serwis taki fatalny , że nie rozwiązali tego problemu . Skuter miał zwarcie że światla się paliły kilka razy ,ostatnio jak jechakem zatrzymali mnii policjanty i mowią ze albo to usune albo nie pojade . Dostałem mandat a ojciec skuter wzioł na kipe od tamtej pory stoi jak napisalem wczesniej . Po za tym kolega bral mnie na prostej chinolem za 3 tys . Szedl mi maksymalnie do ok 66=69 .Tyle to i 4t ida a to 2t.<br><hr>Davidos
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/7/2011, 14:24

Komentatorzy napisał(a):Nie kupujcie tego Kymco , zadna to firma .Kupiono mi ten skuter na 18'tke .
Taki chcialem . Mialem już stare Piaggio , potem nowego chinola . Teraz chccialem miec i nowy i markowy . jednak gdy zobaczyłem ceny nowych Piagio czy Giler to się załamałem . Poczytalem w necie o skuterach i dużo było o Kymco , że dobre i tańsze od renomowanych i znanych firm. Przez takie pozytywne wpisy kupiono mi ten skuter . Skuter teraz stoi sobie , nie odpala juz od końca wiosny . Serwis taki fatalny , że nie rozwiązali tego problemu . Skuter miał zwarcie że światla się paliły kilka razy ,ostatnio jak jechakem zatrzymali mnii policjanty i mowią ze albo to usune albo nie pojade . Dostałem mandat a ojciec skuter wzioł na kipe od tamtej pory stoi jak napisalem wczesniej . Po za tym kolega bral mnie na prostej chinolem za 3 tys . Szedl mi maksymalnie do ok 66=69 .Tyle to i 4t ida a to 2t.<br><hr>Davidos<br>
Kolego przykro mi że trafiłeś na awaryjny ,ale ja mam trzy skutery kymco 50-super 9,agility125 i people s 300i i powiem że tą 50-tką zrobiłem 22000 km.i jeżdzę nim na full czyli 80 do 90 a to są obroty 9000tys. czyli grubo przesadzone i NIC zupełnie NIC się mi tam nie zepsuło prócz klocków co jest normalne.Miałeś pecha tak ja ludzie którzy też kupują merce a się od razu psują ,ale KYMCO jest naprawdę dobre,lepsze jak japońskie .Uwierz mi.Pozdrawiam,no i są tańsze od japońskich.<br><hr>Jonn
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/1/2015, 13:25

Komentatorzy napisał(a):i tu sie mylisz, tajwan wraz z kilkoma mniejszymi wyspami należy do Republiki Chińskiej, która z Chińską Republika Ludową ma niewiele wspólnego<br><hr>slivex<br>
Kymco jet produkowane w Chinach w zakładzie Changznou Kwangyang Motor Co.Ltd. Wystarczy wpisać w google.Zakupiłem Kymco u dilera w Polsce i dostałem do niego gwarancję z takim właśnie nadrukiem.Może kiedyś było produkowane na Tajwanie ,tera jest China !!!<br><hr>Bolek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości

na górê