[biblioteka] Kaski – wszystko, co musicie o...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
I do tego kiepsko... To nie jest prawdziwa aerografia tylko malowanie na banalnych szablonach. Lepiej dopłacić i pójść do prawdziwego warsztatu gdzie pomalują kask ręcznie. <br><hr>EdekKomentatorzy napisał(a):Uważam zen ślicznie wygladaja kaski pomalowane aerografem. Choc wydaje sie to droga inwestycja prawde mowiac jest strona gdzie robią to na prawde tanio. <a href="http://www.artgt.pl" target="blank" class="link">www.artgt.pl</a>
Malowanie kasków i malowanie motocykli jest wykonywane tam przez artyste plastyka z wieloletnim doswiadczeniem i sporym talentem, polecam bo sam tam dalem kask do malowania.<br><hr>Arek Kubicki<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam może nie na temat piszę ale poszukuję kasku ochronnego dla małego dziecka, Maja tak ma na imię jest po przeszczepie i potrzebuje ochrony może mi ktoś pomóc? szukałam wszędzie i bez skudku.<br><hr>kaja
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam Caberga szczękowego.. koszt 850zł.. przy około 130 zdzieliłem głową o asfalt.. dał radę. po roku zrobił się luźny i różne elementy przestły dolegać. ale spełnił swoją rolę. jestem zadowolony<br><hr>K2 Corona Alstare 1000R
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość