[Aktualności] PZM blokuje dotację dla Junior...
Nasz kochany PZM dla Wyścigów SUPERMOTO na imprezy międzynarodowe jakoś pieniędzy nie znalazł a w SUPERMOTO OF NATIONS startowałem...dzięki pomocy sponsorów a nie PZMotu. Jak kieddyś zapytałem p. Kałużę czy pomogą coś w tej sprwie to powiedział, że nie bo PZM nie ma kasy i dodał jeszcze "PRZECIEŻ ZNAJDZIESZ KILKA TYSIĘCY W KIESZENI"...Komentatorzy napisał(a):ciekawe co powiedzą wszyscy młodzi ściganci jak się dowiedzą ,że Grandys duo będąc menadżerem kadry od dawna dostawali środki na młodych...
<br><hr>prawdziwy fan wyścigów motocyklowych<br>
Komentatorzy napisał(a):Środki były rozdysponowywane na młodych zawodników reprezentujących Polskę w imprezach Międzynarodowych np. ME a to nie było tajne i nie trzeba było się specjalnie po nie zgłaszać. Kto jeździł w takich zawodach ten o tym wiedział. Nie było tych pieniędzy zbyt wiele i zbyt często ale były. Dlatego denerwujemnie jak się mówi,że zupełnie nic nikt nie zrobił, bo to naprawdę może zniechęcić do robienia nawet tyle. Obojętnie ile środków by nie było, to i tak na nasz sport będzie za mało. I o to mi ciągle chodzi. Natomiast wniosek na 870 000 jeżeli zostanie odrzucony, to w całości a nie np. MS da 20%<br><hr>Paweł Szkopek #19<br>
DRAMAT CO SIĘ DZIEJE W POLSCE...<br><hr>KAROL MOCHOCKI
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A właśnie może dać 20%,30% lub 10% także wtedy po prostu MS żąda zmian we wniosku tzw. zmiany planu(szczgóły na stronie internetowej MSiT) ale to chyba nie o tym miałabyć ta cała dyskusja? A raczej o tym,iż w wyniku braku dobrej woli ze strony PZM nie ma żadnej szansy na zdobycie jakiejkolwiek kasy z ministerstwa na Junior Superstock i to powinno być przedmiotem dyskusji...<br><hr>LisekKomentatorzy napisał(a):ciekawe co powiedzą wszyscy młodzi ściganci jak się dowiedzą ,że Grandys duo będąc menadżerem kadry od dawna dostawali środki na młodych...
Komentatorzy napisał(a):Środki były rozdysponowywane na młodych zawodników reprezentujących Polskę w imprezach Międzynarodowych np. ME a to nie było tajne i nie trzeba było się specjalnie po nie zgłaszać. Kto jeździł w takich zawodach ten o tym wiedział. Nie było tych pieniędzy zbyt wiele i zbyt często ale były. Dlatego denerwujemnie jak się mówi,że zupełnie nic nikt nie zrobił, bo to naprawdę może zniechęcić do robienia nawet tyle. Obojętnie ile środków by nie było, to i tak na nasz sport będzie za mało. I o to mi ciągle chodzi. Natomiast wniosek na 870 000 jeżeli zostanie odrzucony, to w całości a nie np. MS da 20%<br><hr>Paweł Szkopek #19<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ok. jasne, co do sedna, to i tak nie zmieniłem zdania, że ton w którym sprawa się potoczyła, nie jest tonem do załatwiania sprawy a jedynie do wyniszczającej wojny, co nikomu nie jest potrzebne. I nie wkładajcie mi do ust, że popieram układy. Poza tym, dla mnie to nie żadne układy, tylko normalne ustalenia na wysokim szczeblu. Nazwijmy je "międzyresortowe" Ja jestem za tym żeby pieniądze z wnioskiem czy bez się znalazły i to jest dla mnie podstawa. Jeżeli PZM powiedział, że tak jest, to może trzeba było tak jak pisałem poprosić kogoś kto ma zarejestrowane stowarzyszenie np Robert #69 który mówi, że mają takie stowarzyszenie czy WSM Chełmiec, złożyć projekt, doprowadzić do tego żeby pieniądze poszły prosto z kasy PZM na młodych, za to że nie chcieli złożyć wniosku i dodatkowo czekać na pieniądze, które ewentualnie mogłyby się pojawić i wtedy chyba byłoby jeszcze lepiej. <br><hr>Paweł Szkopek #19Komentatorzy napisał(a):ciekawe co powiedzą wszyscy młodzi ściganci jak się dowiedzą ,że Grandys duo będąc menadżerem kadry od dawna dostawali środki na młodych...
Komentatorzy napisał(a):Środki były rozdysponowywane na młodych zawodników reprezentujących Polskę w imprezach Międzynarodowych np. ME a to nie było tajne i nie trzeba było się specjalnie po nie zgłaszać. Kto jeździł w takich zawodach ten o tym wiedział. Nie było tych pieniędzy zbyt wiele i zbyt często ale były. Dlatego denerwujemnie jak się mówi,że zupełnie nic nikt nie zrobił, bo to naprawdę może zniechęcić do robienia nawet tyle. Obojętnie ile środków by nie było, to i tak na nasz sport będzie za mało. I o to mi ciągle chodzi. Natomiast wniosek na 870 000 jeżeli zostanie odrzucony, to w całości a nie np. MS da 20%<br><hr>Paweł Szkopek #19<br>Komentatorzy napisał(a):A właśnie może dać 20%,30% lub 10% także wtedy po prostu MS żąda zmian we wniosku tzw. zmiany planu(szczgóły na stronie internetowej MSiT) ale to chyba nie o tym miałabyć ta cała dyskusja? A raczej o tym,iż w wyniku braku dobrej woli ze strony PZM nie ma żadnej szansy na zdobycie jakiejkolwiek kasy z ministerstwa na Junior Superstock i to powinno być przedmiotem dyskusji...<br><hr>Lisek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wniosek masz na mailu. Kto wymyślił klasę można sprawdzić po datach publikacji tu i na innych forach, najważniejsze, że powstała. Teraz można było dostać jeszcze na nią kasę i dzieciaki byli by szczęśliwi. PZM dostał kasę na dorosłą reprezentacje (na stronach ministerstwa jest to), ale ta dotacja szła z innego konkursu i nie do końca wiadomo jaką dyscyplinę. Jedno drugiemu by nie wadziło.<br><hr>Łukasz ŚwiderekKomentatorzy napisał(a):Przestańcie się opluwać. Moim zdaniem Paweł ma prawo do swego zdania, i rzetelnie opisał to co widzi. Coś mi tu nie pasuje. W jaki sposób jest umocowany prawnie Łukasz, i kogo reprezentuje ? Czyżby każdy z ulicy może żądać KRS itp. od każdej firmy. Dlaczego trener kadry nie wystąpił z wnioskiem ? Proszę o skany wniosków - wtedy poznamy co i jak. Z kim personalnie rozmawiał w ministerstwie ? Bardzo mi zależy na kasie dla młodych , lecz prowadząc przez wiele lat firmę nie wierzę w słowo gadane, a pisane. Z kim personalnie rozmawiano w PZMot ? Może z portierem ? Jakoś zbyt wiele ogólników jest w artykule Łukasza. Zrezygnować z GP i WSBK na rzecz WMMP ? Samarytanin ? I jeszcze jedno pytanie. Kto sfinansował francuski desant w ubiegłym sezonie ? Wielu zawodników zadaje to pytanie - czy ktoś odpowie. A może przy okazji tych awantur powstanie lobby rządzone przez JEDNO nazwisko tak jak jest w F1 ? Śmierdzi mi coś to wszystko. NIE WIERZE W SAMARYTANIZM I BEZINTERESOWNOŚĆ.
<br><hr>Marian Dąbrowski<br>Komentatorzy napisał(a):Masz Marian rację, z tego co na spotkaniu zawodników z przedstawicielami AW i PZM podczas pierwszej rundy padło, to takie zakusy ma właśnie Szkopek, sam to powiedział, że chce organizować WMMP. Może dlatego stoi po drugiej stronie. <br><hr>fan<br>Komentatorzy napisał(a):Tak chciałem i wogóle się nie wstydziłem, tylko powiedziałem otwarcie, że chcę. Kiedy to zrobiłem Łukasz napisał projekt, na przetarg. Napisał jakie warunki musi spełnić przystępujący i dlatego nikt się nie stawił do przetargu. Teraz mam, miałem robić rundę w Modlinie i to wcale nie dlatego, że jak mówicie liżę dupę prezesowi a dlatego, że również zależy mi na rozwoju tej dyscypliny. Gdyby ktoś się pytał kto dał projekt klasy Junior Superstock, to musicie poczytać inne fora i przeczytać protokół ze spotkania środowiska wyścigów. Mało tego walczyłem również żeby w projekcie który wymyśliłem nie mógł jechać mój brat, bo pierwsze zażuty co do wieku były że jest zbyt niski i powinien być do 25 lat a wtedy Marek mógłby tam jechać i za nic na to nie chciałem się zgodzić, bo gdyby było 25 lat, to z pewnością byśmy go tam wystawili i miałby duże szanse na mistrza ale prawdziwi Juniorzy którzy zaczynają wyścigową przygodę nie bardzo. Ja walczyłem nawet o limit 20 lat, bo taki jest w ME przy WSBK ale ostatecznie zostało 23.
Nie wiem jednak natomiast w tej chwili czy mi się chce cokolwiek organizować, ryzykując kolejne pieniądze po to żeby zostać obżyganym na forum.
Trochę szkoda. Mnie spadło zupelnie ciśnienie na bezinteresowne pomaganie, bo jak ma mi ktoś jechać, to na pewno nie za darmo czy nawet w sytuacji w której do tego mam dokladać. Na pewno przeprowadzę projekt 2010 Junior Szkopek Team a oni wystawią świadectwo.<br><hr>Paweł Szkopek #19<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam nadzieję że z tego bicia piany wyniknie coś konstruktywnego. Moim zdaniem w atmosferze skandalu nie powstanie nic dobrego a nawet może to zaszkodzić wyścigom. Ale jeżeli nie da się inaczej to trzeba zaryzykować <br><hr>Mariusz Dżizus Durynek #82
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie wiem kto moderuje komentarze ale widzę, że co poniektóre (szczególnie jak nie mają przy nazwisku#..) znikają. Rozumiem, że komentować ścigacza mogą jedynie osoby z kręgu.. ciekawa historia, wypowiedzi jak z forum dyskusyjnego, chyba ktoś stracił panowanie .. właśnie przestałem wierzyć w poczytalność tego portalu..
<br><hr>ktoś bez #..
<br><hr>ktoś bez #..
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja wiem, że wszystkich Wam puszczają nerwy, ponoszą emocje ale apeluję o kulturalne wyrażanie swoich opinii (jakie by one nie były). Wyrazić swoje zdanie można na różny sposób, niekoniecznie wulgarny. Posty zawierające obelgi będą kasowane bądź też moderowane przez administratorów (tak też się stanie z obecnym wątkiem). Weźcie proszę pod uwagę iż Wasze posty czytają również młodsi czytelnicy. Jestem osobiście za otwartą dyskusją, ale w kulturalny sposób (pomimo iż to nie łatwa sztuka).<br><hr>Żmija
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szkoda, ze jak wniosek się pojawił w obiegu, pyskowka ustala to znów ktoś zaczyna zaczepki slowne! A zaczęło się od slusznej sprawy..... Ktoś pamięta jeszcze?<br><hr>LisekKomentatorzy napisał(a):Ja wiem, że wszystkich Wam puszczają nerwy, ponoszą emocje ale apeluję o kulturalne wyrażanie swoich opinii (jakie by one nie były). Wyrazić swoje zdanie można na różny sposób, niekoniecznie wulgarny. Posty zawierające obelgi będą kasowane bądź też moderowane przez administratorów (tak też się stanie z obecnym wątkiem). Weźcie proszę pod uwagę iż Wasze posty czytają również młodsi czytelnicy. Jestem osobiście za otwartą dyskusją, ale w kulturalny sposób (pomimo iż to nie łatwa sztuka).<br><hr>Żmija<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
coś nowego w takim razie.. bo jakoś nie pod każdym tekstem/artykułem widać było moderowanie... a nawet można by się było pokusić o stwierdzenie ,że sam admin brał udział w pyskówkach..Komentatorzy napisał(a):Ja wiem, że wszystkich Wam puszczają nerwy, ponoszą emocje ale apeluję o kulturalne wyrażanie swoich opinii (jakie by one nie były). Wyrazić swoje zdanie można na różny sposób, niekoniecznie wulgarny. Posty zawierające obelgi będą kasowane bądź też moderowane przez administratorów (tak też się stanie z obecnym wątkiem). Weźcie proszę pod uwagę iż Wasze posty czytają również młodsi czytelnicy. Jestem osobiście za otwartą dyskusją, ale w kulturalny sposób (pomimo iż to nie łatwa sztuka).<br><hr>Żmija<br>
<br><hr>admin wie kto
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Komentować Ścigacza mogą osoby, które panują nad sobą (zapraszam do lektury regulaminu). Mam nadzieję, ze wyjaśni Ci to kwestię "kręgu" czy "numerków". Jest taka tendencja w internecie: nie podpiszę się - mogę pyskować. Wulgaryzmy zostały pousuwane. Komentarze z nazwiskami i numerkami, ale wulgarne, też zostały pousuwane.<br><hr>AdminKomentatorzy napisał(a):nie wiem kto moderuje komentarze ale widzę, że co poniektóre (szczególnie jak nie mają przy nazwisku#..) znikają. Rozumiem, że komentować ścigacza mogą jedynie osoby z kręgu.. ciekawa historia, wypowiedzi jak z forum dyskusyjnego, chyba ktoś stracił panowanie .. właśnie przestałem wierzyć w poczytalność tego portalu..
<br><hr>ktoś bez #..<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zmija wal sie cenzura obejmuje Twoich przyjaciol? kochasz swiderka?? walcie sie!!! robert napisal cos i wyasowalas jego posty? teraz znow bedziemy czekac az swider jakas afere rozkreci?? prosze powiedz mi??<br><hr>zmija najwiekszy dinozaurKomentatorzy napisał(a):Ja wiem, że wszystkich Wam puszczają nerwy, ponoszą emocje ale apeluję o kulturalne wyrażanie swoich opinii (jakie by one nie były). Wyrazić swoje zdanie można na różny sposób, niekoniecznie wulgarny. Posty zawierające obelgi będą kasowane bądź też moderowane przez administratorów (tak też się stanie z obecnym wątkiem). Weźcie proszę pod uwagę iż Wasze posty czytają również młodsi czytelnicy. Jestem osobiście za otwartą dyskusją, ale w kulturalny sposób (pomimo iż to nie łatwa sztuka).<br><hr>Żmija<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeśli sprawa dotacji dla młodych zawodników to „kręcenie” afery to fajnie, z tego co pamiętam Robert też zawsze domagał się wsparcia dla tej grupy. Zmienił zdanie? <br><hr>Łukasz ŚwiderekKomentatorzy napisał(a):Ja wiem, że wszystkich Wam puszczają nerwy, ponoszą emocje ale apeluję o kulturalne wyrażanie swoich opinii (jakie by one nie były). Wyrazić swoje zdanie można na różny sposób, niekoniecznie wulgarny. Posty zawierające obelgi będą kasowane bądź też moderowane przez administratorów (tak też się stanie z obecnym wątkiem). Weźcie proszę pod uwagę iż Wasze posty czytają również młodsi czytelnicy. Jestem osobiście za otwartą dyskusją, ale w kulturalny sposób (pomimo iż to nie łatwa sztuka).<br><hr>Żmija<br>Komentatorzy napisał(a):zmija wal sie cenzura obejmuje Twoich przyjaciol? kochasz swiderka?? walcie sie!!! robert napisal cos i wyasowalas jego posty? teraz znow bedziemy czekac az swider jakas afere rozkreci?? prosze powiedz mi??<br><hr>zmija najwiekszy dinozaur<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zacznijmy od tego, że ja nic nie usuwałam. W temacie usuwania komentarzy może wypowiedzieć się moderator forum, który tego dokonał. Nie za bardzo rozumiem również pytań o kolejne afery, chyba nikt na nie nie czeka, bo to nie one są potrzebne teraz środowisku. <br><hr>ŻmijaKomentatorzy napisał(a):Ja wiem, że wszystkich Wam puszczają nerwy, ponoszą emocje ale apeluję o kulturalne wyrażanie swoich opinii (jakie by one nie były). Wyrazić swoje zdanie można na różny sposób, niekoniecznie wulgarny. Posty zawierające obelgi będą kasowane bądź też moderowane przez administratorów (tak też się stanie z obecnym wątkiem). Weźcie proszę pod uwagę iż Wasze posty czytają również młodsi czytelnicy. Jestem osobiście za otwartą dyskusją, ale w kulturalny sposób (pomimo iż to nie łatwa sztuka).<br><hr>Żmija<br>Komentatorzy napisał(a):zmija wal sie cenzura obejmuje Twoich przyjaciol? kochasz swiderka?? walcie sie!!! robert napisal cos i wyasowalas jego posty? teraz znow bedziemy czekac az swider jakas afere rozkreci?? prosze powiedz mi??<br><hr>zmija najwiekszy dinozaur<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zapraszam do zapoznania się z naszym Regulaminem. <a href="http://www.scigacz.pl/Ekipa,41.html" target="blank" class="link">www.scigacz.pl/Ekipa,41.html</a> #regulamin Przypomnę wszystkim część punku siódmego: "Użytkownicy zobowiązani są do korzystania z narzędzi serwisu w taki sposób, aby nie wprowadzać do niego żadnych obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych, oszczerczych, nienawistnych, zawierających groźby oraz innych materiałów i treści, które mogą być sprzeczne z prawem."Komentatorzy napisał(a):Ja wiem, że wszystkich Wam puszczają nerwy, ponoszą emocje ale apeluję o kulturalne wyrażanie swoich opinii (jakie by one nie były). Wyrazić swoje zdanie można na różny sposób, niekoniecznie wulgarny. Posty zawierające obelgi będą kasowane bądź też moderowane przez administratorów (tak też się stanie z obecnym wątkiem). Weźcie proszę pod uwagę iż Wasze posty czytają również młodsi czytelnicy. Jestem osobiście za otwartą dyskusją, ale w kulturalny sposób (pomimo iż to nie łatwa sztuka).<br><hr>Żmija<br>Komentatorzy napisał(a):zmija wal sie cenzura obejmuje Twoich przyjaciol? kochasz swiderka?? walcie sie!!! robert napisal cos i wyasowalas jego posty? teraz znow bedziemy czekac az swider jakas afere rozkreci?? prosze powiedz mi??<br><hr>zmija najwiekszy dinozaur<br>
Wszystkie komentarze naruszające w/w zasadę zostały usunięte. Nasz system działa w taki sposób, gdy kasuje się pierwszy komentarz, wszystkie odpowiedzi na niego również zostają automatycznie usuwane. Starałem się nie usuwać takich "wątków", jeżeli była zawarta w nich istotna treść. Niestety, czasem wulgaryzmy i obrażanie dominowało.
Panie, a szczególnie Panowie - apeluję o spokój i troszeczkę więcej opamiętania.<br><hr>Admin
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja nie zmieniam zdania, bo zawsze wiem czego chce. mówiłem,że młodzi powinni być traktowani priorytetowo ale... ale każdy z nich powinien być o tym poinformowany że istnieje taka możliwość i trzeba zrobić to, to i to.. a nie tak ,że przez lata nikt o tym nie wie bo oficjalnie nikt nic nie powie... nawet menadżer kadry Polski, a to właśnie powinna być robota obiektywnych dziennikarzy i ludzi do tego wyznaczonych. po latach okazuje sie ,że co niektórzy korzystali do woli a reszta nawet nie wiedziała ,że można ...Komentatorzy napisał(a):Ja wiem, że wszystkich Wam puszczają nerwy, ponoszą emocje ale apeluję o kulturalne wyrażanie swoich opinii (jakie by one nie były). Wyrazić swoje zdanie można na różny sposób, niekoniecznie wulgarny. Posty zawierające obelgi będą kasowane bądź też moderowane przez administratorów (tak też się stanie z obecnym wątkiem). Weźcie proszę pod uwagę iż Wasze posty czytają również młodsi czytelnicy. Jestem osobiście za otwartą dyskusją, ale w kulturalny sposób (pomimo iż to nie łatwa sztuka).<br><hr>Żmija<br>Komentatorzy napisał(a):zmija wal sie cenzura obejmuje Twoich przyjaciol? kochasz swiderka?? walcie sie!!! robert napisal cos i wyasowalas jego posty? teraz znow bedziemy czekac az swider jakas afere rozkreci?? prosze powiedz mi??<br><hr>zmija najwiekszy dinozaur<br>Komentatorzy napisał(a):Jeśli sprawa dotacji dla młodych zawodników to „kręcenie” afery to fajnie, z tego co pamiętam Robert też zawsze domagał się wsparcia dla tej grupy. Zmienił zdanie? <br><hr>Łukasz Świderek<br>
... zmieni sie... już niedługo...
<br><hr>SBK#69
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"Nie mieszajmy myślowo dwóch różnych systemów walutowych. Nie bądźmy Pewex`ami".Komentatorzy napisał(a):Ja wiem, że wszystkich Wam puszczają nerwy, ponoszą emocje ale apeluję o kulturalne wyrażanie swoich opinii (jakie by one nie były). Wyrazić swoje zdanie można na różny sposób, niekoniecznie wulgarny. Posty zawierające obelgi będą kasowane bądź też moderowane przez administratorów (tak też się stanie z obecnym wątkiem). Weźcie proszę pod uwagę iż Wasze posty czytają również młodsi czytelnicy. Jestem osobiście za otwartą dyskusją, ale w kulturalny sposób (pomimo iż to nie łatwa sztuka).<br><hr>Żmija<br>Komentatorzy napisał(a):zmija wal sie cenzura obejmuje Twoich przyjaciol? kochasz swiderka?? walcie sie!!! robert napisal cos i wyasowalas jego posty? teraz znow bedziemy czekac az swider jakas afere rozkreci?? prosze powiedz mi??<br><hr>zmija najwiekszy dinozaur<br>Komentatorzy napisał(a):Jeśli sprawa dotacji dla młodych zawodników to „kręcenie” afery to fajnie, z tego co pamiętam Robert też zawsze domagał się wsparcia dla tej grupy. Zmienił zdanie? <br><hr>Łukasz Świderek<br>Komentatorzy napisał(a):ja nie zmieniam zdania, bo zawsze wiem czego chce. mówiłem,że młodzi powinni być traktowani priorytetowo ale... ale każdy z nich powinien być o tym poinformowany że istnieje taka możliwość i trzeba zrobić to, to i to.. a nie tak ,że przez lata nikt o tym nie wie bo oficjalnie nikt nic nie powie... nawet menadżer kadry Polski, a to właśnie powinna być robota obiektywnych dziennikarzy i ludzi do tego wyznaczonych. po latach okazuje sie ,że co niektórzy korzystali do woli a reszta nawet nie wiedziała ,że można ...
... zmieni sie... już niedługo...
<br><hr>SBK#69<br>
Grosze z PZM, które były przyznawane będą tu opublikowane! Tak jak inne dotacje PZM z budżetu! Teraz można było wyrwać znaczną kasę dla wszystkich z klasy Junior Superstock 600! Każdy, Każdy! Miałby łatwiej w tym sezonie! Nic robić dzieciaki nie musieli, wystarczyło przez telefon powiedzieć, że myślą o starcie w tej klasie (zainteresowani wiedzą, że dzwoniłem), został nawet margines błędu! Inna dotacja niż na dorosłe kadry, kasa z „kosmosu” jak dla naszej dyscypliny! Źle?! Znalazłem ten projekt ministerstwa, napisałem, uzupełniłem! Komuś pieczątki dostawić się nie chciało! Chcesz rozliczać? Zacznij od Kazimierzowskiej, później osobiste konflikty rozgrywaj. Pierwszy głowę pod twój topór kładę w merytorycznej (nie siłowej) rozmowie!
<br><hr>Łukasz Świderek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a liste bronka wildsteina to ty padrug czytał?<br><hr>enoKomentatorzy napisał(a):ale mam ubawjedna z moich koleżanek - prawniczka poświęciła 2 dni na czytanie forum wyścigowego i komentarzy. Proponuję przeczytać i przypomnieć sobie "nasze" wszystkie "Awantury"
po przeczytaniu każdy dojdzie do podobnych wniosków i będzie miał wiedze kto czym się kierował w swoim działaniu:) i kto kim jest również
:)
pytanie : czy jesteście za tym aby w ciągu 1 miesiąca powstało Polskie Towarzystwo Motocyklowe które w swoich działaniach będzie jak dobrze zorganizowana firma i będzie miało za priorytet sport i poprawe bezpieczeństwa ?
darujcie sobie pisanie bzdur tylko odpowiedzcie TAK lub NIE
z poważaniem
Robert Michalczewski - V- ce prezes Radomskiego Towarzystwa Motocyklowego:)
ps : naprawde mam dzisiaj zaj... nastrój
<br><hr>Robert Michalczewski V-ce prezes Radomskiego Towa<br>Komentatorzy napisał(a):już tylko wice? chyba preziem byłeś? ale brawo! nawet ty w jednej linii, masz racje!<br><hr>ciekawniś<br>Komentatorzy napisał(a):zawsze byłem v-ceprezesem jest : mistrz świata enduro - Ryszard Augustyn - mój idol i wzorzec do naśladowania który to już kilkanaście lat temu założył to toważystwo w którym działam już od 2003 roku.<br><hr>SBK 69<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl