[Aktualności] Michał Pakosz w kolejnym etapie "Mam...
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Aktualności] Michał Pakosz w kolejnym etapie "Mam...
Dyskusja na temat: Michał Pakosz w kolejnym etapie "Mam Talent!"
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Michał Pakosz w kolejnym etapie "Mam Talent!"
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Michał Pakosz w kolejnym etapie "Mam Talent!"
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Ej no bo sorry, nauczyć się jeździc na motorze to każdy może. Ale jak się jest małym bezbronnym dzieciakiem, którego życie doświatcza, to jeszcze śpiewaćprzy tym to trzeba mieć talent. nie sądzicie?<br><hr>Bajaderka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Miło zobaczyć stunt w prywatno-publicznej telewizji z szerokim wachlarzem odbiorców. Daje to nadzieję na upowszechnienie i poznanie bardziej tej pasji przez niektórych postrzeganej jako zagrażającej społeczeństwu... jak to wypowiedziała sie pani Agnieszka Ch. "jestem na nie bo mi dzieci płaczom".
BRAWO MICHAŁ!<br><hr>me
BRAWO MICHAŁ!<br><hr>me
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie<br><hr>wizytatorKomentatorzy napisał(a):Ej no bo sorry, nauczyć się jeździc na motorze to każdy może. Ale jak się jest małym bezbronnym dzieciakiem, którego życie doświatcza, to jeszcze śpiewaćprzy tym to trzeba mieć talent. nie sądzicie?<br><hr>Bajaderka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Moim zdaniem to nie jest talent tylko nabyte umiejętności .. ale i tak szacunek dla gościa bo ja tak nie umiem.<br><hr>Jarecki
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie<br><hr>MarekA4Komentatorzy napisał(a):Ej no bo sorry, nauczyć się jeździc na motorze to każdy może. Ale jak się jest małym bezbronnym dzieciakiem, którego życie doświatcza, to jeszcze śpiewaćprzy tym to trzeba mieć talent. nie sądzicie?<br><hr>Bajaderka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie<br><hr>KolsaKomentatorzy napisał(a):Ej no bo sorry, nauczyć się jeździc na motorze to każdy może. Ale jak się jest małym bezbronnym dzieciakiem, którego życie doświatcza, to jeszcze śpiewaćprzy tym to trzeba mieć talent. nie sądzicie?<br><hr>Bajaderka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie<br><hr>JaKomentatorzy napisał(a):Ej no bo sorry, nauczyć się jeździc na motorze to każdy może. Ale jak się jest małym bezbronnym dzieciakiem, którego życie doświatcza, to jeszcze śpiewaćprzy tym to trzeba mieć talent. nie sądzicie?<br><hr>Bajaderka<br>Komentatorzy napisał(a):Nie<br><hr>wizytator<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie<br><hr>RageKomentatorzy napisał(a):Ej no bo sorry, nauczyć się jeździc na motorze to każdy może. Ale jak się jest małym bezbronnym dzieciakiem, którego życie doświatcza, to jeszcze śpiewaćprzy tym to trzeba mieć talent. nie sądzicie?<br><hr>Bajaderka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie<br><hr>jaKomentatorzy napisał(a):Ej no bo sorry, nauczyć się jeździc na motorze to każdy może. Ale jak się jest małym bezbronnym dzieciakiem, którego życie doświatcza, to jeszcze śpiewaćprzy tym to trzeba mieć talent. nie sądzicie?<br><hr>Bajaderka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie<br><hr>pplKomentatorzy napisał(a):Ej no bo sorry, nauczyć się jeździc na motorze to każdy może. Ale jak się jest małym bezbronnym dzieciakiem, którego życie doświatcza, to jeszcze śpiewaćprzy tym to trzeba mieć talent. nie sądzicie?<br><hr>Bajaderka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie<br><hr>yokoszkoKomentatorzy napisał(a):Ej no bo sorry, nauczyć się jeździc na motorze to każdy może. Ale jak się jest małym bezbronnym dzieciakiem, którego życie doświatcza, to jeszcze śpiewaćprzy tym to trzeba mieć talent. nie sądzicie?<br><hr>Bajaderka<br>Komentatorzy napisał(a):Nie<br><hr>wizytator<br>Komentatorzy napisał(a):nie<br><hr>Ja<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie.<br><hr>KarolKomentatorzy napisał(a):Ej no bo sorry, nauczyć się jeździc na motorze to każdy może. Ale jak się jest małym bezbronnym dzieciakiem, którego życie doświatcza, to jeszcze śpiewaćprzy tym to trzeba mieć talent. nie sądzicie?<br><hr>Bajaderka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie.<br><hr>TomekKomentatorzy napisał(a):Ej no bo sorry, nauczyć się jeździc na motorze to każdy może. Ale jak się jest małym bezbronnym dzieciakiem, którego życie doświatcza, to jeszcze śpiewaćprzy tym to trzeba mieć talent. nie sądzicie?<br><hr>Bajaderka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie<br><hr>R6Komentatorzy napisał(a):Ej no bo sorry, nauczyć się jeździc na motorze to każdy może. Ale jak się jest małym bezbronnym dzieciakiem, którego życie doświatcza, to jeszcze śpiewaćprzy tym to trzeba mieć talent. nie sądzicie?<br><hr>Bajaderka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie jako stanowcza forma odmowy,.<br><hr>erictraxKomentatorzy napisał(a):Ej no bo sorry, nauczyć się jeździc na motorze to każdy może. Ale jak się jest małym bezbronnym dzieciakiem, którego życie doświatcza, to jeszcze śpiewaćprzy tym to trzeba mieć talent. nie sądzicie?<br><hr>Bajaderka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie<br><hr>MattKomentatorzy napisał(a):Ej no bo sorry, nauczyć się jeździc na motorze to każdy może. Ale jak się jest małym bezbronnym dzieciakiem, którego życie doświatcza, to jeszcze śpiewaćprzy tym to trzeba mieć talent. nie sądzicie?<br><hr>Bajaderka<br>Komentatorzy napisał(a):Nie<br><hr>wizytator<br>Komentatorzy napisał(a):nie<br><hr>Ja<br>Komentatorzy napisał(a):nie<br><hr>yokoszko<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
NIE ! ku*wa<br><hr>PIOOTRableKomentatorzy napisał(a):Ej no bo sorry, nauczyć się jeździc na motorze to każdy może. Ale jak się jest małym bezbronnym dzieciakiem, którego życie doświatcza, to jeszcze śpiewaćprzy tym to trzeba mieć talent. nie sądzicie?<br><hr>Bajaderka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl