[Aktualności] Tor w Suwałkach zamknięty - powtórka...
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Aktualności] Tor w Suwałkach zamknięty - powtórka...
Dyskusja na temat: Tor w Suwałkach zamknięty - powtórka Lublina?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Tor w Suwałkach zamknięty - powtórka Lublina?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Tor w Suwałkach zamknięty - powtórka Lublina?
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja bym poszedł dalej, pozabierać wszystkim TYM prawa jazdy, którzy NIE LUBIĄ motoryzacji a jeżdżą przeważnie samochodami i ciekaw jestem ilu by nas zostało, może wtedy ktoś zrozumie czym jest motorsport. Uważam że samochodem nie powinien jeździć Każdy tylko wyselekcjonowany kierowca, a nie chłop w kapeluszu czy baba zawieszona na kierownicy, to jest ewidentne naginanie bezpieczeństwa i ochrony środowiska (ludzkiego)
Siedzę NA Koniu
<br><hr>dino46
Siedzę NA Koniu

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Podobna sytuacja jest w Częstochowie, był tor a go nie ma bo znalazł się w "pobliżu" toru radny i zorganizował petycje, co prawda już nim nie jest ale toru nie ma, ani w Częstochowie ani w pobliżu. Może jak wszyscy zaczną gonić grzybiarzy po lasach to ktoś zrozumie że nie tędy droga...<br><hr>lookee94
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to zburzyć bloki i po sprawie
zawsze jest jakieś ale , jak mnie to wkurza
najpierw lublin teraz suwałki potem poznań i tak
dalej do końca , jasne lepiej wypierdalać kasę na jakieś
pierdolone stadiony , i dofinansowywać pseudo sportowców
(reprezentacja nasza i pozostali) , którzy tylko wstyd przynoszą
W kraju jest wiele ludzi który giną na drogach bo nie mają mozliwości
sprawdzenia sie na torze i wybierają drogi . A nasza kasa jest wypieprzana
w błoto . Dobra kończę już bo sie tylko nakręcam niepotrzebnie :/
<br><hr>mariozo
zawsze jest jakieś ale , jak mnie to wkurza
najpierw lublin teraz suwałki potem poznań i tak
dalej do końca , jasne lepiej wypierdalać kasę na jakieś
pierdolone stadiony , i dofinansowywać pseudo sportowców
(reprezentacja nasza i pozostali) , którzy tylko wstyd przynoszą
W kraju jest wiele ludzi który giną na drogach bo nie mają mozliwości
sprawdzenia sie na torze i wybierają drogi . A nasza kasa jest wypieprzana
w błoto . Dobra kończę już bo sie tylko nakręcam niepotrzebnie :/
<br><hr>mariozo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
BUDOWAŁEM TOR motocrossowy W LUSOWIE K / POZNANIA "przecierka" po wytyczeniu trasy w cztery motocykle trwała 1 godzinę i 42 minuty. ZMUSZONY zostalem do zaniechania inwestycji , która w projekcie dopuszczała imprezy o standarcie europejskim. "Wtopiłem" tylko dwadzieścia parę tysięcy. Gdybym dalej w to brnął straciłbym ponad sto. Znam trzy przypadki zamknięcia praktycznie jeszcze nie otwartych torów. Krótko - ekonomicznie opłacalne, praktycznie -w Polsce niemożliwe!!! Jeździmy po lasach zwierzęta nas nie pozamykają, a służby mogą tylko powąchać nasze wydechy LWG! <br><hr>Ticker
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
rece mi opadaja, i jak mam byc dumny ze jestem polakiem i cieszyc sie ze moge mieszkac w swojej ojczyznie...<br><hr>bailif
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak ludziom przeszkadza tor chociaż był tam przed nimi to pozostaje tylko - spotkanie kilku Harley-ów w sobotę w godz. 6-22 i długodystansowa próba wydechów. <br><hr>andrzej
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To jest poprostu czyste skur........wo!!!! Dlacze deweloperzy czy wlasciciele dzialek dostali zgody na budowe skoro w poblizu jest taki obiekt? Czy to deweloper niepowinien zadbac w takiej sytuacji o ekrany? niemozna z tym isc do sadu zaskarzyc taka decyzje?? przeciez to jest chore do potegi!! ten kraj jest coraz bardziej poj....ny!!!!<br><hr>dawid88
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dokładnie<br><hr>ks.marekKomentatorzy napisał(a):i zakończy się to tym,że endurowcy pojadą w lasy a ściganci na ulice miast<br><hr>oz<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam nadzieję, że w przypadku Lublina zostanie złożone doniesienie o mozliwości popełnienia przestepstwa do NIK, ABW, CBA i te instytucje sprawdzą legalność całej transakcji. Wszyscy wiedzą , że temat był "szyty grubymi nićmi". To co zrobiło miasto i PZM w obroni obiektu to śmiech i kpina. Liczę, że odpowiedni funkcjonariusze dopatrzą sie "uchybień" i zadbają o prawne konsekencje dla tych osób. DO PREZYDENTA LUBLINA I WŁODAŻY PZM. PRZEZ PANÓW ZGINĄ LUDZIE, KTÓRZY BĘDĄ DOSKONALIĆ SWOJE UMIEJĘTNOŚCI NA ULICY. JEZĘLI MACIE SUMIENIE TO MAM NADZIEJĘ , ŻE BĘDZIE WAS GRYZŁO W CHWILI CZYTANIA O KOLEJNYM WYPADKU ŚMIERTELNYM MŁODEGO CZŁOWIEKA. <br><hr>SP
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
spokojnie, na pewno nie bedzie.<br><hr>DyzioKomentatorzy napisał(a):Mam nadzieję, że w przypadku Lublina zostanie złożone doniesienie o mozliwości popełnienia przestepstwa do NIK, ABW, CBA i te instytucje sprawdzą legalność całej transakcji. Wszyscy wiedzą , że temat był "szyty grubymi nićmi". To co zrobiło miasto i PZM w obroni obiektu to śmiech i kpina. Liczę, że odpowiedni funkcjonariusze dopatrzą sie "uchybień" i zadbają o prawne konsekencje dla tych osób. DO PREZYDENTA LUBLINA I WŁODAŻY PZM. PRZEZ PANÓW ZGINĄ LUDZIE, KTÓRZY BĘDĄ DOSKONALIĆ SWOJE UMIEJĘTNOŚCI NA ULICY. JEZĘLI MACIE SUMIENIE TO MAM NADZIEJĘ , ŻE BĘDZIE WAS GRYZŁO W CHWILI CZYTANIA O KOLEJNYM WYPADKU ŚMIERTELNYM MŁODEGO CZŁOWIEKA. <br><hr>SP<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
I tak się właśnie będzie robić, tory na ulice, tylko jakim kosztem.Komentatorzy napisał(a):i zakończy się to tym,że endurowcy pojadą w lasy a ściganci na ulice miast<br><hr>oz<br>
Porażka !<br><hr>eilssa
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
trzeba wpisać te tory co jeszcze zostały na listę Unesco, może się wtedy je uratuje
a może jakiś ma więcej niż 50 lat to na listę zabytków i wtedy konserwator będzie tam warował
<br><hr>ja

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
albo lepiej na listę natura 2000 (ekolodzy będą ochraniać), bo przecież żyją tam białe misie- działacze......<br><hr>jaKomentatorzy napisał(a):trzeba wpisać te tory co jeszcze zostały na listę Unesco, może się wtedy je uratujea może jakiś ma więcej niż 50 lat to na listę zabytków i wtedy konserwator będzie tam warował
<br><hr>ja<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Teraz Ci ktorzy mogli by sie wyszalec na torze,pojada w miasto !!!!!! a ja razem z nimi <br><hr>bandit
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl