[turystyka] Nach Berlin - wyprawa szlakiem...
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
[turystyka] Nach Berlin - wyprawa szlakiem...
Dyskusja na temat: Nach Berlin - wyprawa szlakiem historii motocyklizmu
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Nach Berlin - wyprawa szlakiem historii motocyklizmu
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Nach Berlin - wyprawa szlakiem historii motocyklizmu
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Tak czytam końcówkę i dochodzę do wniosku, że na kolejne wakacje też poszukam sponsorów. Jeśli na wycieczkę do Berlina przez Szczecin ludzie dają, to na inne też dadzą.<br><hr>e1
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ciężko to nawet skomentować, tak samo ciężko jak i Tobie powinno być nie znając żadnych szczegółów współpracy itp<br><hr>LGKomentatorzy napisał(a):Śledze na fb i śledze i ****. Zrobili sobie wyjazd czyimś kosztem. I tyle...<br><hr>Tomek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kto Ci broni ... <br><hr>LGKomentatorzy napisał(a):Tak czytam końcówkę i dochodzę do wniosku, że na kolejne wakacje też poszukam sponsorów. Jeśli na wycieczkę do Berlina przez Szczecin ludzie dają, to na inne też dadzą.<br><hr>e1<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no, może Wyprawa, to za mocne słowo, prędzej wycieczka... ale nie będę się czepiał. Pewnie chłodno będziecie mieć.. pozdrawiam i udanego wyjazdu życzę..
A to że łapiecie sponsorów nawet na tak małą sprawę to tylko oznaka Waszej zaradności i sprytu..<br><hr>niesiob
A to że łapiecie sponsorów nawet na tak małą sprawę to tylko oznaka Waszej zaradności i sprytu..<br><hr>niesiob
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ciekawe czy żywa reklama w formie oklejonych 8 motocykli jadących ulicami Berlina oraz przez pół Polski to mało? A może motocyklistów chodzących po mieście w koszulkach sponsorów? Zazdrościsz jeden z drugim? Zorganizuj swoją wycieczkę/wyprawę/tour czy jak to chcesz nazwać i nie mieszaj się do projektów innych. Zazdrość to paskudna cecha. Ale niektórzy potrafią kręcić się tylko po mieście między żeglugą a modrzewiną. <br><hr>Macio
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sorry za bojowe nastawienie <br><hr>LGKomentatorzy napisał(a):Tak czytam końcówkę i dochodzę do wniosku, że na kolejne wakacje też poszukam sponsorów. Jeśli na wycieczkę do Berlina przez Szczecin ludzie dają, to na inne też dadzą.<br><hr>e1<br>Komentatorzy napisał(a):Kto Ci broni ... <br><hr>LG<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Oczywiście był to komentarz do postu "Tomka"<br><hr>MacioKomentatorzy napisał(a):Ciekawe czy żywa reklama w formie oklejonych 8 motocykli jadących ulicami Berlina oraz przez pół Polski to mało? A może motocyklistów chodzących po mieście w koszulkach sponsorów? Zazdrościsz jeden z drugim? Zorganizuj swoją wycieczkę/wyprawę/tour czy jak to chcesz nazwać i nie mieszaj się do projektów innych. Zazdrość to paskudna cecha. Ale niektórzy potrafią kręcić się tylko po mieście między żeglugą a modrzewiną. <br><hr>Macio<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dojechaliśmy szczęśliwie i to jest najważniejsze:)
Powoli zabieram się za pisanie relacji z wyjazdu, Mam nadzieję, że uda mi się oddać klimat tych 4 dni!<br><hr>Oldzi
Powoli zabieram się za pisanie relacji z wyjazdu, Mam nadzieję, że uda mi się oddać klimat tych 4 dni!<br><hr>Oldzi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie uda bo to nie do opisania było, szczególnie nocne szaleństwa po mieście na motocyklach.<br><hr>LGKomentatorzy napisał(a):Dojechaliśmy szczęśliwie i to jest najważniejsze:)
Powoli zabieram się za pisanie relacji z wyjazdu, Mam nadzieję, że uda mi się oddać klimat tych 4 dni!<br><hr>Oldzi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Z tego co mi wiadomo i przeczytałem na ścigacz to relacja miała być na facebook . Wy pewnie czasu nie mieliście na to... bo Oktoberfest <br><hr>TomekKomentatorzy napisał(a):Śledze na fb i śledze i ****. Zrobili sobie wyjazd czyimś kosztem. I tyle...<br><hr>Tomek<br>Komentatorzy napisał(a):Ciężko to nawet skomentować, tak samo ciężko jak i Tobie powinno być nie znając żadnych szczegółów współpracy itp<br><hr>LG<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mało - bo to trzeba jakoś opisać. Uwierz, że gdybym dał 400 złotych, to jako lokalna firma miałbym wywalone na to że ktoś z moją nazwą goni w Polskę<br><hr>TomekKomentatorzy napisał(a):Ciekawe czy żywa reklama w formie oklejonych 8 motocykli jadących ulicami Berlina oraz przez pół Polski to mało? A może motocyklistów chodzących po mieście w koszulkach sponsorów? Zazdrościsz jeden z drugim? Zorganizuj swoją wycieczkę/wyprawę/tour czy jak to chcesz nazwać i nie mieszaj się do projektów innych. Zazdrość to paskudna cecha. Ale niektórzy potrafią kręcić się tylko po mieście między żeglugą a modrzewiną. <br><hr>Macio<br>Komentatorzy napisał(a):Oczywiście był to komentarz do postu "Tomka"<br><hr>Macio<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tomku, ostudź emocje i przeczytaj uważnie zapowiedź! Relacja zostanie opublikowana PO przyjeździe!. A jeśli chodzi o sponsorów to są to wewnętrzne ustalenia. Proszę Cię więc serdecznie nie wypowiadaj się w kwestiach które Cię nie dotyczą. <br><hr>OldziKomentatorzy napisał(a):Ciekawe czy żywa reklama w formie oklejonych 8 motocykli jadących ulicami Berlina oraz przez pół Polski to mało? A może motocyklistów chodzących po mieście w koszulkach sponsorów? Zazdrościsz jeden z drugim? Zorganizuj swoją wycieczkę/wyprawę/tour czy jak to chcesz nazwać i nie mieszaj się do projektów innych. Zazdrość to paskudna cecha. Ale niektórzy potrafią kręcić się tylko po mieście między żeglugą a modrzewiną. <br><hr>Macio<br>Komentatorzy napisał(a):Oczywiście był to komentarz do postu "Tomka"<br><hr>Macio<br>Komentatorzy napisał(a):Mało - bo to trzeba jakoś opisać. Uwierz, że gdybym dał 400 złotych, to jako lokalna firma miałbym wywalone na to że ktoś z moją nazwą goni w Polskę<br><hr>Tomek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nikt nie zaczyna od wyprawy dookoła świata, wielki szacun dla Ścigacza.pl oraz sponsorów, że wspierają również mniejsze projekty, bo od czegoś trzeba zacząć. Zaradność i spryt? nazywaj to jak chcesz, dla mnie to po prostu możliwość rozwijania pasji i wspaniała przygoda, a to chyba nic złego!Komentatorzy napisał(a):no, może Wyprawa, to za mocne słowo, prędzej wycieczka... ale nie będę się czepiał. Pewnie chłodno będziecie mieć.. pozdrawiam i udanego wyjazdu życzę..
A to że łapiecie sponsorów nawet na tak małą sprawę to tylko oznaka Waszej zaradności i sprytu..<br><hr>niesiob<br>
<br><hr>bończ
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a czy ja powiedziałem że to coś złego?Komentatorzy napisał(a):no, może Wyprawa, to za mocne słowo, prędzej wycieczka... ale nie będę się czepiał. Pewnie chłodno będziecie mieć.. pozdrawiam i udanego wyjazdu życzę..
A to że łapiecie sponsorów nawet na tak małą sprawę to tylko oznaka Waszej zaradności i sprytu..<br><hr>niesiob<br>Komentatorzy napisał(a):Nikt nie zaczyna od wyprawy dookoła świata, wielki szacun dla Ścigacza.pl oraz sponsorów, że wspierają również mniejsze projekty, bo od czegoś trzeba zacząć. Zaradność i spryt? nazywaj to jak chcesz, dla mnie to po prostu możliwość rozwijania pasji i wspaniała przygoda, a to chyba nic złego!
<br><hr>bończ<br>
ja też korzystałem z pomocy modeki za co zostałem na forum zje***

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja cieszę się z tego że nikomu nic się nie stało, i że każdy w całości dojechał. Resztę zobaczymy i poczytamy wszyscy. I ktoś bardzo dobrze napisał że zaczyna się od małych rzeczy , a na duże pracuje się czasami latami. Każdy z nas uczy się na błędach i każdy z nas jeszcze nie jeden raz błędy będzie popełniał. Nikt nie jest doskonały, a nie myli się ten co nic nie robi.
<br><hr>Homzik

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A poza tym i tak się każdy uzewnętrznia i czyta więc przekaz podprogowy idzie. Nie ważne jak mówią WAŻNE ŻE MÓWIĄ.
Zazdrośnikom dziękujemy. Brać się za robotę a nie za krytkę. <br><hr>Latz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A poza tym i tak się każdy uzewnętrznia i czyta więc przekaz podprogowy idzie. Nie ważne jak mówią WAŻNE ŻE MÓWIĄ.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości