[Aktualności] Śmierć motocyklisty - 180 zł grzywny...
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
[Aktualności] Śmierć motocyklisty - 180 zł grzywny...
Dyskusja na temat: Śmierć motocyklisty - 180 zł grzywny i rok pozbawienia wolności
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Śmierć motocyklisty - 180 zł grzywny i rok pozbawienia wolności
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Śmierć motocyklisty - 180 zł grzywny i rok pozbawienia wolności
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chyba są nie poważni..
Jeszcze w zawieszeniu, według mnie powinno to być minimum 3 lata, bez możliwości wcześniejszego wyjścia z więzienia.<br><hr>motocyklista
Jeszcze w zawieszeniu, według mnie powinno to być minimum 3 lata, bez możliwości wcześniejszego wyjścia z więzienia.<br><hr>motocyklista
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
180 zł za życie człowieka... Chyba, że zabije kolejnego to pójdzie siedzieć na rok... (!) ja pier..... Nic tylko samemu wymieżyć sprawiedliwość...! Państwo nienormalnego rządu i chorego prawa!<br><hr>PawelCBR
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Żal made in Poland!! Sam dzisiaj miałem taką sytuacje jadąc autkiem, mogło się skończyć podobnie, ale uratowało mnie 180 koni pod maską, to uciekłem, jak mnie pierdziel chciał nauczyć jeździć lewym pasem,a nie prawym. To co, na Polskich drogach pewnie mogą czuć się jedynie TIRowcy?? Myślę że nie tyle ważne jest karanie, co zapobieganie. Większa ilość godzin praktyki na wszystkie kategorie (bez przesady-patrz 280h na ciężarówki) i mniej sztywny program nauczania, dostosowujący się do przyszłego kierowcy. Niektórym wydaje się że można jeździć jak w jakimś NFS albo TDU po ulicach. Ale co tu wymagać od dajmy dziada w berecie, w 10 letniej astrze który robił prawko 30 lat temu na maluchu??<br><hr>Bulbi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
szkoda mi tych ludzi i sędziów.... a kolesia co to zrobił sam bym ukatrupił chyba, miałem taką sytuacje jadąc na skuterze z bratem jechaliśmy główną drogą 80km/h i bez zastanowienia wyjechał nam z prawej strony opel i dobrze widział że się zbliżamy i gdyby nie środkowa cześć jezdni wolna od ruchu to wlepili byśmy się w jego tył i chcemy go mijać a ten przyspiesza i sie patrzy jak ten debil i też nas tak chciał postraszyć jak ten koleś Marka i dał w pedał i odjechał, to ja się wkur. i za nim chyba z 30min go szukaliśmy po mieście aż fuksem jego chatę znaleźliśmy i koleś wyszedł do nas i tak mu zacząłem jechać żę masakra zę go zapier. zaraz itp. i sie osrał i przeprosił nas i uciekł do domu, myślę że się nauczył rozumu, ale i tak wypadało by mu ryja obić... <br><hr>7beat
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To chyba nie przypadek - kierowca samochodu jest prezesem międzinarodowego koncernu...<br><hr>gixxy
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Może jeszcze związanego z motocyklami xd?? Może jeszcze sam jeździ "motorem" czyli lansuje się po mieście na jakiś V-rodzie jak jest ciepło, a jak wsiada do samochodu to sam klnie na motocyklistów?? To często spotykane zachowania...<br><hr>BulbiKomentatorzy napisał(a):To chyba nie przypadek - kierowca samochodu jest prezesem międzinarodowego koncernu...<br><hr>gixxy<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To ja go rozwale na moto i niech strace... Wydam na tę przyjemność 180zeta i rok w zawiasach... Taniej niż zakup GTA na kompa
(( Polskie prawo to jakiś żart<br><hr>miki1406

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to jest jeden rok w więzieniu, a w przypadku dodatkowego przestepstwa/zlego zachowania, kara jest przedłużana na 3 lata. ale powinni mu te 8 dać! dobrze wiedział co robi, spychając Maćka !<br><hr>[*]Komentatorzy napisał(a):Chyba są nie poważni..
Jeszcze w zawieszeniu, według mnie powinno to być minimum 3 lata, bez możliwości wcześniejszego wyjścia z więzienia.<br><hr>motocyklista<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Polskie prawo to jedna wielka fikcja . Od zawsze byli równi i równiejsi . Jedyne co przychodzi w takich chwilach do głowy to "sąd sądem ale .................. "<br><hr>ms407
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czyste DRAŃSTWO !!! Ktoś kto celowo zajeżdża drogę innemu uczestnikowi ruchu powinien bez dwóch zdań zostać oskarżony o usiłowanie zabójstwa, a to już zupełnie inne widełki kar i najczęściej nie ma mowy o zawiasach.
Po raz wtóry kondolencje, tym razem połączone z wyrazami oburzenia z powodu wyroku, dla Rodziny.<br><hr>raper
Po raz wtóry kondolencje, tym razem połączone z wyrazami oburzenia z powodu wyroku, dla Rodziny.<br><hr>raper
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kat B uprawnia do prowadzenia motorowerów! Dlaczego nie ma obowiązkowych godzin jazdy na skuterze w ramach nauki??? Pojeździłby taki baran 10 godzin po mieście to by zobaczył jak jednośladem czasem jest ciężko przeżyć !!!<br><hr>raperKomentatorzy napisał(a):Żal made in Poland!! Sam dzisiaj miałem taką sytuacje jadąc autkiem, mogło się skończyć podobnie, ale uratowało mnie 180 koni pod maską, to uciekłem, jak mnie pierdziel chciał nauczyć jeździć lewym pasem,a nie prawym. To co, na Polskich drogach pewnie mogą czuć się jedynie TIRowcy?? Myślę że nie tyle ważne jest karanie, co zapobieganie. Większa ilość godzin praktyki na wszystkie kategorie (bez przesady-patrz 280h na ciężarówki) i mniej sztywny program nauczania, dostosowujący się do przyszłego kierowcy. Niektórym wydaje się że można jeździć jak w jakimś NFS albo TDU po ulicach. Ale co tu wymagać od dajmy dziada w berecie, w 10 letniej astrze który robił prawko 30 lat temu na maluchu??<br><hr>Bulbi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
-
t_racer_ - VIP Åšcigacz.pl
Jak w tej tak i w wielu innych sprawach polski wymiar sprawiedliwosci karze zbyt lagodnie moze przez to ze wiekszosc sedzow to ludzie OGRANICZENI!!!! nie biora pod uwage bolu jaki przezywa rodzina zmarlego - motocyklista ,rolnik czy ksiadz wszyscy powinni byc rowni w swietle prawa ale niestety tak nie jest - to jest mozliwe tylko w polsce !!!!<br><hr>dani
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To proste sędziowie jeżdżą samochodami i mają w nosie co czuje motocyklista nie znają realiów jazdy na jednośladzie Ten proces to fikcja ale zawsze zostaje alternatywa namówić kogoś z TIRa żeby zrobił podobnie kolesiowi z tego samochodu niech poczuje ten dreszczyk emocji <br><hr>Van Helsing
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Płakać się chce:( Czyli prawdę mówiąc koleś nie dostał żadnej kary zabijając młodego człowieka. Moim zdaniem kary powinny być współmierne do wykonanej krzywdy. W tkaim przypadku minimum 20 lat kary więzienia i 1000 0000 zł odszkodowania, prawko dożywotnio zabrane. Gdyby każdy sprawca śmiertelnego wypadku dostawał taką karę na drogach nie było by śmiertelnych wypadków. <br><hr>Fanator
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pewnie sędzia myśli, że to niska szkodliwość społeczna i wogóle. Dobrze że jego rodziny nikt tak na drodze nie straszy i nie ginie... A może by się nauczył i przekonał na własnej skórze jak to jest i że za głupotę trzeba płacić. Conajmniej 3 lata w pierdlu powinien posiedzieć za głupotę a grzywna o wieeele większa !!
<br><hr>w
<br><hr>w
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zapraszam do zapoznania się z wypowiedzią brata Maćka <a href="http://www.scigacz.pl/Smierc,Macka,Zawiszy,oczami,jego,rodziny,11239.html" target="blank" class="link">http://www.scigacz.pl/Smierc,Macka,Zawiszy,oczami,jego,rodziny,11239.html</a><br><hr>PiotrJ
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Niestety pozostaje nam czekać aż zacznie dochodzić do takich sytuacji jak na Litwie fakt tam chodzilo o inne przestępstwo ale widze ze jak sie nie zmienia nasz wymniar niesprawiedliwosci to bedzie dochodzilo do samosadow.<br><hr>banan22
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 4 gości