[Aktualności] Liberty Motors – nowe centrum...
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Aktualności] Liberty Motors – nowe centrum...
Dyskusja na temat: Liberty Motors – nowe centrum Warszawa Łopuszańska
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Liberty Motors – nowe centrum Warszawa Łopuszańska
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Liberty Motors – nowe centrum Warszawa Łopuszańska
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Warszawiacy to mają dobrze! Trzeba mieć nadzieję, że ta fala dojdzie również na prowincję
A tak na poważnie, to wygląda to super! Pozazdrościć!<br><hr>Gnypek

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Takie molochy mają też słabe strony, rotacja pracowników mechaników etc. Mnie osobiście nie przekonuje firma która jeżeli by to przynosiło odpowiednie profity ,otworzyła by 1000m salon sprzedaży ziemniaków i buraków :/<br><hr>guzziKomentatorzy napisał(a):Warszawiacy to mają dobrze! Trzeba mieć nadzieję, że ta fala dojdzie również na prowincjęA tak na poważnie, to wygląda to super! Pozazdrościć!<br><hr>Gnypek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jednak znaczna czesc salonow ma mala powierzchnie. Nie dosc ze czesto z trudem upychaja wszystkie modele jakie maja dostepne, to do tego dochodza ciuchy i inne akcesoria. Generalnie scisk taki ze do maszyny mozesz sie zmierzyc - jesli zostanie dla Ciebie wystawiona lub uwazac zeby przypadkiem nie stuknac maszyny obok.Komentatorzy napisał(a):Warszawiacy to mają dobrze! Trzeba mieć nadzieję, że ta fala dojdzie również na prowincjęA tak na poważnie, to wygląda to super! Pozazdrościć!<br><hr>Gnypek<br>
Komentatorzy napisał(a):Takie molochy mają też słabe strony, rotacja pracowników mechaników etc. Mnie osobiście nie przekonuje firma która jeżeli by to przynosiło odpowiednie profity ,otworzyła by 1000m salon sprzedaży ziemniaków i buraków :/<br><hr>guzzi<br>
Motocykle nie ziemniaki - mierzyc trzeba

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
TEN SALON NIE MA RACJI BYTU NA DŁUŻSZĄ METE , ALBO JEST TO JAKIŚ POTRZEBNY KOSZT DLA GŁÓWNEGO WŁAŚCICIELA INTERCARSU ALBO ONI NIE WIEDZĄ CO ROBIĄ . JUŻ SAM JANUSZ OSKALDOWICZ WYCOFAŁ SIE ZE WSPÓŁPRACY KIEDY BYŁ UDZIAŁOWCEM SALONU LIBERTY W ŁODZI . POPROSTU BRAK TAM FACHOWCÓW I NIE MA DUCHA SPORTOWEGO , NIE WSPOMINAJĄC JUŻ O NIEUDOLNYM IMPORTOWANIU AKCESORIÓW PRZEZ INTERMOTORS <br><hr>ZNAWCA TEMATU
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Masz oczywiście rację. Nie ma róży bez kolców. <br><hr>GnypekKomentatorzy napisał(a):Warszawiacy to mają dobrze! Trzeba mieć nadzieję, że ta fala dojdzie również na prowincjęA tak na poważnie, to wygląda to super! Pozazdrościć!<br><hr>Gnypek<br>
Komentatorzy napisał(a):Takie molochy mają też słabe strony, rotacja pracowników mechaników etc. Mnie osobiście nie przekonuje firma która jeżeli by to przynosiło odpowiednie profity ,otworzyła by 1000m salon sprzedaży ziemniaków i buraków :/<br><hr>guzzi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no swietnie sobota do 14 w niedziele w ogole zamkniety.... niby dla kogo to jest dla studentów co maja czas w tygodniu???<br><hr>lance
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
taki z Ciebie znawca jak z koziej **** trąbkaKomentatorzy napisał(a):TEN SALON NIE MA RACJI BYTU NA DŁUŻSZĄ METE , ALBO JEST TO JAKIŚ POTRZEBNY KOSZT DLA GŁÓWNEGO WŁAŚCICIELA INTERCARSU ALBO ONI NIE WIEDZĄ CO ROBIĄ . JUŻ SAM JANUSZ OSKALDOWICZ WYCOFAŁ SIE ZE WSPÓŁPRACY KIEDY BYŁ UDZIAŁOWCEM SALONU LIBERTY W ŁODZI . POPROSTU BRAK TAM FACHOWCÓW I NIE MA DUCHA SPORTOWEGO , NIE WSPOMINAJĄC JUŻ O NIEUDOLNYM IMPORTOWANIU AKCESORIÓW PRZEZ INTERMOTORS <br><hr>ZNAWCA TEMATU <br>
Inter Cars nie jest właścicielem liberty motors. Inter Cars jest franczyzodawcą, a liberty motors, jest franczyzobiorcą czyli filiantem (dealerem) Inter Carsu. W tym wypadku różnica między każdą filią intercarsu, czy to samochodową czy motocyklową (intermotors), jest taka że liberty motors przy okazji jest też dealerem różnych marek motocyklowych. Własciciel liberty motors, jest jednym z wielu filiantów IC, i to co robi w salonie, jest tylko jego sprawą. IC nic do tego nie ma<br><hr>znawca dwa
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Motto przedstawione przez Dyrektora Zarządzającego to jakaś totalna bzdura ... niestety przekonałem się o tym osobiście. Brak jakiegokolwiek szacunku do klienta, olewanie i ignorancja w rzeczywistości a przez telefon gra i manipulacja. Ponadto bardzo kiepska wymiana informacji miedzy sklepem a magazynem i innymi filami. W rezultacie zbywanie mnie i odwlekanie wszystkiego w czasie. Nie dajcie się nabrać na przesyłkę do 4 dni - totalny kataklizm i brak profesjonalizmu. Przesyłka nie dotarła do mnie nawet po 20 dniach oczekiwania pomimo zapewnień i pięknych obietnic, a rozmawiałem z co najmniej 3 osobami. W efekcie straciłem zupełnie do tego cierpliwość. Kompletnie nie udana transakcja, która była wynikiem niestety totalnie laickiego podejścia do sprawy, o profesjonalizmie już nawet nie wspominając.<br><hr>jaro
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Masakra jakaś , ja nie wiem kto tam pracuje. proste zamówienie i problem bo przysłali co innego i to nie ich wina a kogo? pytam, już piąty dzień nie mogą sobie poradzić z moim prostym zamówieniem. Nie polecam tylko dla ludzi o mocnych nerwach, ja nie wytrzymałam zero profesjonalizmu, kompletnie olewczy stosunek do klienta!!!!!!!!!<br><hr>kam. laKomentatorzy napisał(a):Motto przedstawione przez Dyrektora Zarządzającego to jakaś totalna bzdura ... niestety przekonałem się o tym osobiście. Brak jakiegokolwiek szacunku do klienta, olewanie i ignorancja w rzeczywistości a przez telefon gra i manipulacja. Ponadto bardzo kiepska wymiana informacji miedzy sklepem a magazynem i innymi filami. W rezultacie zbywanie mnie i odwlekanie wszystkiego w czasie. Nie dajcie się nabrać na przesyłkę do 4 dni - totalny kataklizm i brak profesjonalizmu. Przesyłka nie dotarła do mnie nawet po 20 dniach oczekiwania pomimo zapewnień i pięknych obietnic, a rozmawiałem z co najmniej 3 osobami. W efekcie straciłem zupełnie do tego cierpliwość. Kompletnie nie udana transakcja, która była wynikiem niestety totalnie laickiego podejścia do sprawy, o profesjonalizmie już nawet nie wspominając.<br><hr>jaro<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
w soboty do 15, a w tygodniu 10-19 więc dość długo<br><hr>.Komentatorzy napisał(a):no swietnie sobota do 14 w niedziele w ogole zamkniety.... niby dla kogo to jest dla studentów co maja czas w tygodniu???<br><hr>lance<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
w soboty do 15, a w tygodniu 10-19 więc dość długo<br><hr>.Komentatorzy napisał(a):no swietnie sobota do 14 w niedziele w ogole zamkniety.... niby dla kogo to jest dla studentów co maja czas w tygodniu???<br><hr>lance<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
w przeciwienstwie do moich poprzednikow bylem tam dzisiaj i moge sie wypowiedziec w samych superlatywach. Pracuja tam fajne dziewczyny majace pojecie i umiejace doradzic w razie problemu. Dodatkowym atutem jest fakt ze w tym samym budynku jest serwis w ktorym udzielaja bez problemu raz dotyczasych wymiany ect. Wiec polecam<br><hr>cbr 600
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
z reguły nie biorę udziału w takich dyskusjach ale fajne dziewczyny i możliwość poplotkowania nie świadczy o serwisie:( Spróbuj najpierw tam coś załatwić lub naprawić (nie pisze tu o kupieniu kasku czy zrobieniu przeglądu w stylu wymiana oleju i psikanie smarem) - może się to skończyć długotrwałym czekaniem na moto lub część choć jak wpadniesz pogadać to będzie miło a jak wyjdziesz to cię nie ma i tyle, chociaż mechanicy faktycznie jak się ich o coś spyta to nie robią problemu i wszystko wytłumaczą.Komentatorzy napisał(a):w przeciwienstwie do moich poprzednikow bylem tam dzisiaj i moge sie wypowiedziec w samych superlatywach. Pracuja tam fajne dziewczyny majace pojecie i umiejace doradzic w razie problemu. Dodatkowym atutem jest fakt ze w tym samym budynku jest serwis w ktorym udzielaja bez problemu raz dotyczasych wymiany ect. Wiec polecam<br><hr>cbr 600<br>
<br><hr>filip
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Salon fajny ale jako showroom bo ceny mają z kosmosu. Przegląd mojego moto przy przebiegu 4000 km ponad 1200zł !!! Za moje autko na 10 000km w VW przegląd kosztował 1300 a samych płynów auto potrzebuje ponad 2 razy tyle.
Akcesoria ok ale znowu wszystko do triumpha w Anglii od 20 do 40% taniej. Przeglądy pogwarancyjne opłaca się robić gdzie indziej choćby na bakalarskiej po sąsiedzku....<br><hr>onlytriumph
Akcesoria ok ale znowu wszystko do triumpha w Anglii od 20 do 40% taniej. Przeglądy pogwarancyjne opłaca się robić gdzie indziej choćby na bakalarskiej po sąsiedzku....<br><hr>onlytriumph
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Lepiej tam nie robić serwisu, nie ma z kim gadać a jak nie jest się namolnym to się sami nie odezwą - na swoim przykładzie wiem że nie warto i jak by tu nie dyskutować o cenach czy znajomości motocykli triumph to najbardziej mnie wkurzyło że zrobili mi niby synchronizację wtrysków (mam rachunek) a potem inny mechanior mi powiedział że nic nie zrobili bo mam korektor na śrubkach i nigdy nie były ruszane - zasuwam teraz do Katowic i tak się opłaca bo pojęcie mają i przegląd gwarancyjny 2x taniej a do tego widzę co robią i nie ma cyrków że nie wchodzimy na serwis.<br><hr>triumph
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Koledzy mieszkam w Austrii nad Jeziorem Bodenskim. Jakis czas temu zakupilem przez komis Liberty Motors swoja 1198s. Niby wszystko ladnie ale:
1. Pierwszy problem (komunikacyjny) pojawil sie na lini Dealer-Wlasciciel 1198s-Ja,
2. Okazalo sie ze Liberty ne ma podpisnych papierow na komisowanie motocykla z wlascicielem (tlumaczyli, ze zgubili),
3. Zaginol dowod rejestracyjny (trzeba bylo pofatygowac sie do wydzialu komunikacji po duplikat),
4. Motocykl za ponad 15000€ stal nieumyty w salonie (ponownie wizytowka salonu),
5. Zamowili czesc w ramach akcji serwisowej, ktorej nie wykonali (musialem wyprosic wydanie czesci by na wlasny rachunek przeprowadzic wymiane mimo iz byla nieodplatna! Mimo tego kase od Ducati Holdings wzieli),
6. Pomoc w realizacji transportu motocykla do Austrii to kolejna historia, ktora kosztowala mnie kilka ladnych tygodni,
7. Brak profesjonalizmu na kazdym kroku, bo nie chodilo tu o kase. Ktos kto kupuje Ducati z najwyzszej biedakiem raczej nie jest?
Dzis moja 1198s smiga czysta, wyserwisowana jak nalezy i daleko tam gdzie motocykl i jego wlasciciel traktowani sa powaznie!
Pozdrawiam i przestrzegam szczegolnie Warszawiakow, ja przejechalem 2500km za motocyklem, by zobaczyc na wlasne oczy rzecy, ktore do tej pory wydawaly mi sie niemozliwe!<br><hr>Bart
1. Pierwszy problem (komunikacyjny) pojawil sie na lini Dealer-Wlasciciel 1198s-Ja,
2. Okazalo sie ze Liberty ne ma podpisnych papierow na komisowanie motocykla z wlascicielem (tlumaczyli, ze zgubili),
3. Zaginol dowod rejestracyjny (trzeba bylo pofatygowac sie do wydzialu komunikacji po duplikat),
4. Motocykl za ponad 15000€ stal nieumyty w salonie (ponownie wizytowka salonu),
5. Zamowili czesc w ramach akcji serwisowej, ktorej nie wykonali (musialem wyprosic wydanie czesci by na wlasny rachunek przeprowadzic wymiane mimo iz byla nieodplatna! Mimo tego kase od Ducati Holdings wzieli),
6. Pomoc w realizacji transportu motocykla do Austrii to kolejna historia, ktora kosztowala mnie kilka ladnych tygodni,
7. Brak profesjonalizmu na kazdym kroku, bo nie chodilo tu o kase. Ktos kto kupuje Ducati z najwyzszej biedakiem raczej nie jest?
Dzis moja 1198s smiga czysta, wyserwisowana jak nalezy i daleko tam gdzie motocykl i jego wlasciciel traktowani sa powaznie!
Pozdrawiam i przestrzegam szczegolnie Warszawiakow, ja przejechalem 2500km za motocyklem, by zobaczyc na wlasne oczy rzecy, ktore do tej pory wydawaly mi sie niemozliwe!<br><hr>Bart
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ich menedżer to wiejski gbur traktujący klienta jak powietrze. Zrobiłem tam zakupy raz obiecali mi rabaty bo zrobiłem zakupy powyżej 1500 zł i nie dostałem ani grosza zniżki. Specjalnie tam przyszedlem kiepsko ubrany to traktowali mnie jak guwno ! Banda cwaniaków i oszustów ten cały salon, odradzam zdecydowanie. moja noga już nigdy tam nie stanie !!!!<br><hr>Motocyklistta
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jeśli tak piszesz to chyba tam pracujesz. najgorszy salon w historii !<br><hr>ZbyszekmokotowKomentatorzy napisał(a):w przeciwienstwie do moich poprzednikow bylem tam dzisiaj i moge sie wypowiedziec w samych superlatywach. Pracuja tam fajne dziewczyny majace pojecie i umiejace doradzic w razie problemu. Dodatkowym atutem jest fakt ze w tym samym budynku jest serwis w ktorym udzielaja bez problemu raz dotyczasych wymiany ect. Wiec polecam<br><hr>cbr 600<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl