[Aktualności] Wściekły kierowca próbuje rozjechać...
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Aktualności] Wściekły kierowca próbuje rozjechać...
Dyskusja na temat: Wściekły kierowca próbuje rozjechać motocyklistę
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Wściekły kierowca próbuje rozjechać motocyklistę
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Wściekły kierowca próbuje rozjechać motocyklistę
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Może i by nie łamał, gdyby nie ten pajac w swojej puszce nie próbował ich rozjechać... <br><hr>RicziKomentatorzy napisał(a):Tak jakby ten motocyklista nie łamał przepisów? Ech samo życie.<br><hr>Robert<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nareszcie jetem dumny że mamy lepsze autostrady od Niemców! Emotikon smile A sama sytuacja... No cóż widzimy tutaj klasyczne spotkanie "strażnika Texasu" z motocyklistą traktującym że wszystko mu wolno. Ten ostatni wyprzedza na środku skrzyżowania, co zirytowało kierowcę puszki. Więc zaczął go delikatnie spychać. Na co z pewnością cyklista lub pasażer pokazał mu palcem gdzie jest niebo, z pewnością jeszcze akcentując to wykrzyczanymi odpowiednimi słowami. ( Arschloch, mimo że to nieba nie oznacza....) Więc puszkarz postanowił o tym porozmawiać... Myślę jednak że gdyby chciał rozjechać motocykl, to by to zrobił. Była bariera i mógł moto przycisnąć do niej. Dobrze że skończyło się tylko na "rozmowach" Emotikon smile Oczywiście nie bronię kierowcy auta, ale wiemy wszyscy jak potrafią być uciążliwi młodzi kierowcy takich crosówek,, szczególnie w grupie....Uważam też że tytuł "wściekły kierowca..." jest tendencyjny. Powinno być napisane "rozwścieczony kierowca....<br><hr>atego815
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie wiem czy zauważyłeś Szerloku, ale pajac na motocyklu łamie _zanim_ drugi pajac próbuje go rozjechaćKomentatorzy napisał(a):Tak jakby ten motocyklista nie łamał przepisów? Ech samo życie.<br><hr>Robert<br>Komentatorzy napisał(a):Może i by nie łamał, gdyby nie ten pajac w swojej puszce nie próbował ich rozjechać... <br><hr>Riczi<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jakbyś był geniuszem a nie idiota to byś sie zorientował, ze za nadmierna prędkość nie należy sie śmierć z rak jakiegoś buraka.Komentatorzy napisał(a):Tak jakby ten motocyklista nie łamał przepisów? Ech samo życie.<br><hr>Robert<br>Komentatorzy napisał(a):Może i by nie łamał, gdyby nie ten pajac w swojej puszce nie próbował ich rozjechać... <br><hr>Riczi<br>Komentatorzy napisał(a):Nie wiem czy zauważyłeś Szerloku, ale pajac na motocyklu łamie _zanim_ drugi pajac próbuje go rozjechać<br><hr>szatan667<br>
Zreszta nie widzę nic złego w zachowaniu motocyklistów, mogli by tyko mu rozjebac szybę albo chociaż lusterka i przerysować bok auta...<br><hr>Gibon
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A mi facet specjalnie przylozyl drzwiami potem uciekl z miejsca kolizji, a w/g policji a potem sądu karnego( bez udziału sprawcow ) ja jestem wspólwinny i ukarany grzywną. jakby facet mnie zabil tez pewnie by mu darowali. I ja ku.... płące podatki na tych darmozjadów<br><hr>wolny
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A mi facet specjalnie przylozyl drzwiami potem uciekl z miejsca kolizji, a w/g policji a potem sądu karnego( bez udziału sprawcow ) ja jestem wspólwinny i ukarany grzywną. jakby facet mnie zabil tez pewnie by mu darowali. I ja ku.... płące podatki na tych darmozjadów<br><hr>wolny
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W głowę i dlatego jesteś jaki jesteś<br><hr>OloKomentatorzy napisał(a):A mi facet specjalnie przylozyl drzwiami potem uciekl z miejsca kolizji, a w/g policji a potem sądu karnego( bez udziału sprawcow ) ja jestem wspólwinny i ukarany grzywną. jakby facet mnie zabil tez pewnie by mu darowali. I ja ku.... płące podatki na tych darmozjadów<br><hr>wolny<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Prawidłowo... to że ma motor to znaczy że go przepisy nie obowiązują... W Polsce mamy to samo jedzie pajac środkiem bo ma mtoro... od razu prawko zabierać i będzie spokój<br><hr>Ktosik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Do autorów tego portalu: jeśli chcecie być traktowani na drodze z szacunkiem, to przestańcie zamieszczać tego typu filmiki z tak idiotycznym komentarzem, jak ten powyżej. Pomijam oczywistą pomyłkę (autostrady to tam na filmie nie widać), widzimy tam najpierw barana w krótkich gatkach zasuwającego na ograniczeniu do 70km/h grubo ponad 100km/h, a później wymianę zdań pomiędzy kierowcą osobówki i motocyklistą. Nie wiadomo, kto zaczął, o co poszło. Ale wiadomo - w Waszej opinii - że gość próbował przejechać motocyklistę, czego akurat na tym filmie nie widać... Owszem, podjechał od do niego, aby zapewne mu zagrozić, być może nawet uderzyć (co też jest w rzeczy samej naganne), ale na pewno nie chciał go przejechać. Druga sytuacja natomiast i zachowanie tego IMBECYLA na dwóch kółkach nie wymaga komentarza. Ale wracając do początku mojego posta: jeśli chcecie być traktowani na drodze z szacunkiem, to taki sam szacunek proponuję okazać innym użytkownikom dróg, a nie zachowywać się, jakbyście wszystkie rozumy pozjadali. To, że macie szybkie 2 kółka, w większości zapewne szybsze od 4 kółek poruszających się po naszych drogach, nie oznacza jeszcze, że wszystko Wam wolno, drodzy użytkownicy jednośladów. Mniej agresji, mniej brawury, a więcej myślenia i bardziej przyjaznego podejścia do innych użytkowników dróg życzę.<br><hr>macius1972
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ty to faktycznie gibon jesteś.<br><hr>macius1972Komentatorzy napisał(a):Tak jakby ten motocyklista nie łamał przepisów? Ech samo życie.<br><hr>Robert<br>Komentatorzy napisał(a):Może i by nie łamał, gdyby nie ten pajac w swojej puszce nie próbował ich rozjechać... <br><hr>Riczi<br>Komentatorzy napisał(a):Nie wiem czy zauważyłeś Szerloku, ale pajac na motocyklu łamie _zanim_ drugi pajac próbuje go rozjechać<br><hr>szatan667<br>
Komentatorzy napisał(a):Jakbyś był geniuszem a nie idiota to byś sie zorientował, ze za nadmierna prędkość nie należy sie śmierć z rak jakiegoś buraka.
Zreszta nie widzę nic złego w zachowaniu motocyklistów, mogli by tyko mu rozjebac szybę albo chociaż lusterka i przerysować bok auta...<br><hr>Gibon<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak widac po filmiku - motocyklisci to idioci... oni maja prawo jezdzic niebezpiecznie i stwarzac zagrozenie dla innych na drodze ale jak ktos im zajedzie droge to sie skarza... motocyklisci to zwykle cipy<br><hr>Denso
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
coraz bardziej wstyd mi za ten portal, pokazujecie debili, którzy jawnie łamią przepisy na motorze i mają pretensje do całego świata o brak szacunku na drodze. Ja na moto nie zagrażam życiu innych ludzi i nie będę identyfikował się z ludźmi, którzy tak robią, żegnam<br><hr>dal
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bez udziału stron to wyrok na wniosek policji wg ich notatki czyli "wyrok nakazowy". W takim wypadku sąd nawet nie pochyla się nad sprawą tylko przyklepuje to co dostali we wniosku od służb mundurowych (policji lub straży miejskiej).Komentatorzy napisał(a):A mi facet specjalnie przylozyl drzwiami potem uciekl z miejsca kolizji, a w/g policji a potem sądu karnego( bez udziału sprawcow ) ja jestem wspólwinny i ukarany grzywną. jakby facet mnie zabil tez pewnie by mu darowali. I ja ku.... płące podatki na tych darmozjadów<br><hr>wolny<br>
Od tego należy się odwołać w ciągu 7 dni i dopiero sprawa rusza. Jeśli ktoś nie przyjmuje mandatu i policja przekazuje sprawę do sądu to zawsze kończy się wyrokiem nakazowym potwierdzającym to co stwierdziła Policja. Dopiero po odwołaniu mamy możliwość stanąć przed sądem i przedstawić swoje racje. Jeśli tam przegramy to jeszcze mamy sąd drugiej instancji do którego znowu możemy się odwołać.<br><hr>Doświadczony
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pierwszy raz tu jestem i chyba ostatni - być może "ścigacz" jest redagowany przez takich "fanów" moto, którzy wjeżdżając na przeciwny pas ruchu twierdzą, że to auto z przeciwka chciało ich złośliwie poturbować. Opis sytuacji bez sensu, na filmie widać brawurę i łamanie przepisów przez cyklistów: samochód najprawdopodobniej chciał wyprzedzić motocykl (czego też nie powinien robić w tym miejscu), ale po lewej stronie już był wyprzedzany przez kolejnego motorowca, który pewnie szedł "na trzeciego". Uzasadnione oburzenie kierowcy na świrów, którzy swoim zachowaniem mogli właśnie spowodować potrącenie motorzysty. Filmik i opis zdecydowanie stronnicze. Nie można popierać cyklistów-wariatów - to niebezpieczne.<br><hr>lupa
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość