[Aktualności] Nerwowy kierowca Jeep'a vs motocykliści
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Aktualności] Nerwowy kierowca Jeep'a vs motocykliści
Dyskusja na temat: Nerwowy kierowca Jeep'a vs motocykliści
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Nerwowy kierowca Jeep'a vs motocykliści
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Nerwowy kierowca Jeep'a vs motocykliści
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
no tak, debile prowokują bo przecież muszą jechać trzema pasami na raz... szkoda że nie mieli naklejek "wszyscy się zmieścimy"<br><hr>luca_brasi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szkoda, że takie zachowania utrwalają mało korzystny obraz motocyklisty u pozostałych użytkowników.Mógł sobie spokojnie jechać mając do dyspozycji 2 pasy a sprawę oceny wyprzedzania z prawej snujących się mastodontów pozostawić policji.<br><hr>JarekM
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To nie kierowca Jeepa jest nerwowy - tylko CI motocykliści maja poważny problem z przerostem formy nad treścią.<br><hr>MaxKomentatorzy napisał(a):no tak, debile prowokują bo przecież muszą jechać trzema pasami na raz... szkoda że nie mieli naklejek "wszyscy się zmieścimy"<br><hr>luca_brasi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
w ktorym miejscu jada 3 pasami???????????<br><hr>widokKomentatorzy napisał(a):no tak, debile prowokują bo przecież muszą jechać trzema pasami na raz... szkoda że nie mieli naklejek "wszyscy się zmieścimy"<br><hr>luca_brasi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To nie Motocykliści... to Harleyowcy... których uraża jak coś ich kloce wyprzedzi.. bo oni w korkach , tez nie za bardzo..wyprzedzić mogą
gdzie klub moto= gang i napierdalanie po ryjach za barwy, zmianę miejsca w szeregu itp bo, boss jedzie na przedzie i cała hierarchia za nimi w kolejności właściwej.. normalnie jak kibole na meczach.
ideały WOLNOŚCI EASY RIDERA ? HA HA HA.. jak u Kaczora, kto nie z nami , ten przeciw nam...
potrzebują eskorty gliny na podobnym klocu by przejechać..
a pomyśleć, że jak dwa TIRy się wyprzedzają to ludzi wkurza..
Policjant jest od sterowania ruchem jak by co, a nie brodaty szeryf na swym kredensie
<br><hr>miki moto

gdzie klub moto= gang i napierdalanie po ryjach za barwy, zmianę miejsca w szeregu itp bo, boss jedzie na przedzie i cała hierarchia za nimi w kolejności właściwej.. normalnie jak kibole na meczach.
ideały WOLNOŚCI EASY RIDERA ? HA HA HA.. jak u Kaczora, kto nie z nami , ten przeciw nam...
Policjant jest od sterowania ruchem jak by co, a nie brodaty szeryf na swym kredensie

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A nie było czasem zamkniętej tej drogi dla przejazdu motocyklistów? Policja na skrzyżowaniu w pierwszym ujęciu. Eskorta policjantów na motocyklach i późniejsze zatrzymanie przez policjanta kierowcy Jeepa?<br><hr>Mirek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Za dużo się filmów amerykańskich naoglądałeś i próbujesz wciskać ludziom swoje wypociny ,a że tak powiem nigdzie nie byłeś i nic nie widziałeś filozofie od siedmiu boleściKomentatorzy napisał(a):To nie Motocykliści... to Harleyowcy... których uraża jak coś ich kloce wyprzedzi.. bo oni w korkach , tez nie za bardzo..wyprzedzić mogą
Policjant jest od sterowania ruchem jak by co, a nie brodaty szeryf na swym kredensie<br><hr>miki moto<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Też się wysrali na 3 pasy, z których jednym nikt nie jedzie... tyle ich jest że spokojnie na dwóch by się zmieścili, nawet na jednym. Na miejscu kierowcy jeepa też bym się wkurzył, bo stanie mi dwóch pacanów i zawadzają pustą drogę którą możnaby przejechać. Też jestem motocyklistą ale to to już trochę przesada, żeby nie używać gorszych słów. To że jadą przez całe stany uprawnia ich do jazdy 50km/h przez kilka tysięcy km całą szerokością autostrady? To przecież paraliżuje ruch i jest wręcz niebezpiecznie bym powiedział. Sam cel wyprawy jest bardzo dobry i to, że jadą, ale no bez przesady...<br><hr>Latos
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
taaaaaa, tacy harleyowcy jak ty człowiek wiedzący cokolwiek o motocyklach..... Szczególnie ten co kręcił to taki typowy harleyowiec -na plastiku japońskim.....<br><hr>jaKomentatorzy napisał(a):To nie Motocykliści... to Harleyowcy... których uraża jak coś ich kloce wyprzedzi.. bo oni w korkach , tez nie za bardzo..wyprzedzić mogą
Policjant jest od sterowania ruchem jak by co, a nie brodaty szeryf na swym kredensie<br><hr>miki moto<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tym razem wina motocyklistów, nie mają prawa nikogo tak blokować, bo to nie ich prywatna droga, a prawy pas mógł być wolny dla innych<br><hr>brumm brumm
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie wziąłeś pod uwagę że jednak zajmowali dwa prawe pasy (trzecim jeździła tylko policja w obstawie) a wyprzedza się z lewej strony a nie prawej, jeśli chciał wyprzedzić to i tak najpierw musiałby przepuścić kolumnę a dopiero później zacząć wyprzedzanie. Jeżdżę czasem w obstawie grupy i doskonale wiem jak dezorganizuje kolumnę jeśli się wpuści w środek auto, zazdroszczę chłopakom że mają obstawę policjiKomentatorzy napisał(a):Też się wysrali na 3 pasy, z których jednym nikt nie jedzie... tyle ich jest że spokojnie na dwóch by się zmieścili, nawet na jednym. Na miejscu kierowcy jeepa też bym się wkurzył, bo stanie mi dwóch pacanów i zawadzają pustą drogę którą możnaby przejechać. Też jestem motocyklistą ale to to już trochę przesada, żeby nie używać gorszych słów. To że jadą przez całe stany uprawnia ich do jazdy 50km/h przez kilka tysięcy km całą szerokością autostrady? To przecież paraliżuje ruch i jest wręcz niebezpiecznie bym powiedział. Sam cel wyprawy jest bardzo dobry i to, że jadą, ale no bez przesady...<br><hr>Latos<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ciekawe, że szybciutko policjant na motocyklu zrobił to samo, co wcześniej motocyklistaKomentatorzy napisał(a):tym razem wina motocyklistów, nie mają prawa nikogo tak blokować, bo to nie ich prywatna droga, a prawy pas mógł być wolny dla innych<br><hr>brumm brumm<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
motocyklista postąpił po chamsku , więc powinien oczekiwać takiego samego potraktowania . Widziałem już w swoim życiu rozciągniętą linkę na klienta jeżdrzącego złośliwie o 4 rano crosem bez tłumika .Komentatorzy napisał(a):Też się wysrali na 3 pasy, z których jednym nikt nie jedzie... tyle ich jest że spokojnie na dwóch by się zmieścili, nawet na jednym. Na miejscu kierowcy jeepa też bym się wkurzył, bo stanie mi dwóch pacanów i zawadzają pustą drogę którą możnaby przejechać. Też jestem motocyklistą ale to to już trochę przesada, żeby nie używać gorszych słów. To że jadą przez całe stany uprawnia ich do jazdy 50km/h przez kilka tysięcy km całą szerokością autostrady? To przecież paraliżuje ruch i jest wręcz niebezpiecznie bym powiedział. Sam cel wyprawy jest bardzo dobry i to, że jadą, ale no bez przesady...<br><hr>Latos<br>
<br><hr>marek.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sam jestem motocyklistą ale takie zachowanie że "wszyscy z drogi bo panowie wszechświata jadą na swoich stalowych rumakach" i w dodatku jadą całą szerokością 3 pasmowej jezdni 40 km/h, to skrajne chamstwo... panowie bogowie wszechświata sobie wyjechali na przejażdżkę i mają w d*** że komuś się spieszy... to trochę taka filozofia kalego: jak puszki w korku mi nie ustępują to chamstwo! ale jak ja sobie jadę rekreacyjnie bez pośpiechu to niech inni czekają...<br><hr>asdf
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zgadzam się z kolegą z góry. Ps. Też jeżdżę motorem i takie zachowanie jest kary godne<br><hr>KrynerKomentatorzy napisał(a):Sam jestem motocyklistą ale takie zachowanie że "wszyscy z drogi bo panowie wszechświata jadą na swoich stalowych rumakach" i w dodatku jadą całą szerokością 3 pasmowej jezdni 40 km/h, to skrajne chamstwo... panowie bogowie wszechświata sobie wyjechali na przejażdżkę i mają w d*** że komuś się spieszy... to trochę taka filozofia kalego: jak puszki w korku mi nie ustępują to chamstwo! ale jak ja sobie jadę rekreacyjnie bez pośpiechu to niech inni czekają...<br><hr>asdf<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Co tutaj takie odwrócenie nagle od motocykli i wszyscy są za facetem w jeepie, który wyprzedza prawą stroną po trawniku!!, wjeżdża w motocykliste powodując, że musi on uciekać z pasa ruchu!!, etc. Jest tutaj widoczna kolumna pojazdów, która została zgłoszona, ma ochronę policji i wygląda, że jedzie w większości jednym pasem i ma jechać nieprzerwana, a inni mają czekać. Jak biegnie maraton po centrum miasta to nikt się nie wpieprza między ludzi autem bo mu się spieszy, a przecież jest tyle wolnych pasów...<br><hr>i2yi3a
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pewnie pan policjant nie skonsultował wcześniej swojego zachowania z koleżanką "brum brum". GłuptasKomentatorzy napisał(a):tym razem wina motocyklistów, nie mają prawa nikogo tak blokować, bo to nie ich prywatna droga, a prawy pas mógł być wolny dla innych<br><hr>brumm brumm<br>Komentatorzy napisał(a):Ciekawe, że szybciutko policjant na motocyklu zrobił to samo, co wcześniej motocyklista<br><hr>toooomelo<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości