Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Policjant mierzy z broni w motocyklistę
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Policjant mierzy z broni w motocyklistę

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Policjant mierzy z broni w motocyklistę

Postprzez Åšcigacz » 19/10/2014, 11:10

Dyskusja na temat: Policjant mierzy z broni w motocyklistÄ™
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Policjant mierzy z broni w motocyklistÄ™
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/10/2014, 11:10

Motocyklista przekraczajacy wszystkie mozliwe przepisy ruchu drogowego, poslugujacy sie niebezpiecznym dla otoczenia narzedziem- motocyklem, powinien miec swiadomosc, ze tak tez moze zostac przez organy scigania potraktowany, jako przestepca z niebezpiecznym narzedziem, a jak to sie moze skonczyc latwo przewidziec.<br><hr>MT 01
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/10/2014, 11:41

Komentatorzy napisał(a):Motocyklista przekraczajacy wszystkie mozliwe przepisy ruchu drogowego, poslugujacy sie niebezpiecznym dla otoczenia narzedziem- motocyklem, powinien miec swiadomosc, ze tak tez moze zostac przez organy scigania potraktowany, jako przestepca z niebezpiecznym narzedziem, a jak to sie moze skonczyc latwo przewidziec.<br><hr>MT 01<br>
Pieprzysz jak potluczony, jakoś do bogusiow z m3 policjant nie podbiega z pistoletem tylko z "dzień dobry czy zna pan powód zatrzymania" tak samo pod służbowe focusy i octavie nikt nie rzuca kolczatek ani nie mierzy do nich z pistoletu chociaż szarzuja co tydzień po naszych jednojezdniowych dk i ciężko przejechac 200 km nie zostając zepchnietym na pobocze przez jakiegoś krawaciarza który na 3go wyprzedza wszystko i wszędzie nie patrząc ze jedzie na czołówkę.

Policja niech lepiej celuje z pistoletu w przestępców a nie bawi się w szeryfow przed motocyklistami, 10 lat temu przez takie rumakowanie zastrzelony został niewinny motocyklista.

Wracaj na Onet.pl pomyleńcu<br><hr>doopa
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/10/2014, 11:58

Komentatorzy napisał(a):Motocyklista przekraczajacy wszystkie mozliwe przepisy ruchu drogowego, poslugujacy sie niebezpiecznym dla otoczenia narzedziem- motocyklem, powinien miec swiadomosc, ze tak tez moze zostac przez organy scigania potraktowany, jako przestepca z niebezpiecznym narzedziem, a jak to sie moze skonczyc latwo przewidziec.<br><hr>MT 01<br>
Komentatorzy napisał(a):Pieprzysz jak potluczony, jakoś do bogusiow z m3 policjant nie podbiega z pistoletem tylko z "dzień dobry czy zna pan powód zatrzymania" tak samo pod służbowe focusy i octavie nikt nie rzuca kolczatek ani nie mierzy do nich z pistoletu chociaż szarzuja co tydzień po naszych jednojezdniowych dk i ciężko przejechac 200 km nie zostając zepchnietym na pobocze przez jakiegoś krawaciarza który na 3go wyprzedza wszystko i wszędzie nie patrząc ze jedzie na czołówkę.

Policja niech lepiej celuje z pistoletu w przestępców a nie bawi się w szeryfow przed motocyklistami, 10 lat temu przez takie rumakowanie zastrzelony został niewinny motocyklista.

Wracaj na Onet.pl pomyleńcu<br><hr>doopa<br>
Bogusie z M3 powinni zostac tak samo potraktowani, na glebe, przeciagnieci przez uprzednio przejechane bokiem rondo i do paki. Nie moze byc wyjatkow.<br><hr>MT 01
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/10/2014, 12:19

i "bogusia z m3" i tych "motocyklistow" laczy jedno - sa to bandyci, wiec nalezy ich traktowac jako takich. W wiekszosci krajow Europy siedzieliby juz w areszcie, w USA policjant prawdopodobnie nie tylko grozilby bronia ale by rowniez jej uzyl.<br><hr>ChaoticBiker
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/10/2014, 13:01

Boli mnie to że Bohaterów jakimi bez wątpienia są motocykliści w tym kraju traktuje się w ten sposób, może to się kiedyś zmieni i ludzie z puszek jak i organy władzy zrozumieją że motocyklem nie da się jechać 60km/h. Przynajmniej ja nie potrafię ...<br><hr>Hornet
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/10/2014, 14:28

Komentatorzy napisał(a):Boli mnie to że Bohaterów jakimi bez wątpienia są motocykliści w tym kraju traktuje się w ten sposób, może to się kiedyś zmieni i ludzie z puszek jak i organy władzy zrozumieją że motocyklem nie da się jechać 60km/h. Przynajmniej ja nie potrafię ...<br><hr>Hornet<br>
Mam Bandita 1200, nie jest najszybszy na świecie ale potrafi jechać szybko. Skoro ja tak ciężkim motocyklem jestem w stanie toczyć się nawet 5 km/h to uwierz mi że da się szybkim motocyklem jechać w pełni przepisowo. Jeśli Ty nie potrafisz jeździć wolno to masz kiepską technikę i może warto pomyśleć o jakimś kursie doszkalającym. <br><hr>Amefisto
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/10/2014, 14:29

Komentatorzy napisał(a):Pieprzysz jak potluczony, jakoś do bogusiow z m3 policjant nie podbiega z pistoletem tylko z "dzień dobry czy zna pan powód zatrzymania" tak samo pod służbowe focusy i octavie nikt nie rzuca kolczatek ani nie mierzy do nich z pistoletu chociaż szarzuja co tydzień po naszych jednojezdniowych dk i ciężko przejechac 200 km nie zostając zepchnietym na pobocze przez jakiegoś krawaciarza który na 3go wyprzedza wszystko i wszędzie nie patrząc ze jedzie na czołówkę.

Komentatorzy napisał(a):Bogusie z M3 powinni zostac tak samo potraktowani, na glebe, przeciagnieci przez uprzednio przejechane bokiem rondo i do paki. Nie moze byc wyjatkow.<br><hr>MT 01<br>
Potwierdzam! Nazwać motocyklistów "bohaterami" to mocno przesadzone słowo. Oczywiście szanuję ich (sam jeżdżę) i uważam, że to świetni ludzie, ale do zachowania policji w tym przypadku nie mam żadnych zastrzeżeń. Trzeba jednak mieć jakieś wyobrażenie w głowie.<br><hr>Anonim
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/10/2014, 14:33

Po prostu są ludzie którzy maja pasje i kochają adrenalinę.
A i są ludzie którzy tylko mądrzą się w internecie i czują się fajni.
I z Doświadczenia wiem że tacy co tylko dużo mówią i oceniają innych są kiepskimi kierowcami.
Pozdrawiam wszystkich motocyklistów/tek Prawo jest po to by je łamać a nie żyć w nudnym systemie i być w życiu nudnym człowiekiem ;)
<br><hr>Tomajsta
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/10/2014, 14:33

Komentatorzy napisał(a):Bogusie z M3 powinni zostac tak samo potraktowani, na glebe, przeciagnieci przez uprzednio przejechane bokiem rondo i do paki. Nie moze byc wyjatkow.<br><hr>MT 01<br>
Typie nie rozsmieszaj mnie, od kiedy chcesz traktowac ludzi smigajacych na moto jak tych co biegaja z gnatami... pies nie moze wyciagnac gnata na ciebie bez powodu a za szybka jazda jest zdecydowanie nie wystarczajacym powodem.<br><hr>As
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/10/2014, 14:37

"mierzy z broni w motocyklistę"????? w którym momencie???? Policjant trzymał broń, czysta asekuracja. Zatrzymując kogokolwiek nie ma pojęcia z kim ma do czynienia a motocykl czy samochodu można użyć jako niebezpiecznego narzędzia. A co do prędkości - nie oszukujmy się - na motocyklu nie da się jeździć przepisowo wszędzie, kto jeździ ten wie o :)<br><hr>Majkel
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/10/2014, 14:38

Komentatorzy napisał(a):i "bogusia z m3" i tych "motocyklistow" laczy jedno - sa to bandyci, wiec nalezy ich traktowac jako takich. W wiekszosci krajow Europy siedzieliby juz w areszcie, w USA policjant prawdopodobnie nie tylko grozilby bronia ale by rowniez jej uzyl.<br><hr>ChaoticBiker<br>
A niby dlaczego miałby jej użyć ? <br><hr>mrowekpl
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/10/2014, 14:45

Åšwidnicka policja, oni nie sÄ… normalni, strasznie siÄ™ czepiajÄ… o wszystko <br><hr>Anonim
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/10/2014, 14:51

Komentatorzy napisał(a):Świdnicka policja, oni nie są normalni, strasznie się czepiają o wszystko <br><hr>Anonim<br>
O faktycznie, nie zauważyłem, bawią się w miasto<br><hr>doopa
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/10/2014, 14:52

Komentatorzy napisał(a):Boli mnie to że Bohaterów jakimi bez wątpienia są motocykliści w tym kraju traktuje się w ten sposób, może to się kiedyś zmieni i ludzie z puszek jak i organy władzy zrozumieją że motocyklem nie da się jechać 60km/h. Przynajmniej ja nie potrafię ...<br><hr>Hornet<br>
Mam nadzieję, że to ironia, bo jeśli nie to po prostu masz siano we łbie. Nie mam pojęcia skąd w naszym kraju wzięła się zasada, że skoro ma się szybki motocykl to musisz zapie*****bo w przeciwnym razie jesteś lamer. Trochę myślenia, a jak chcesz się ścigać to na tor a nie ulicę..<br><hr>kari
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/10/2014, 14:52

Komentatorzy napisał(a): Po prostu są ludzie którzy maja pasje i kochają adrenalinę.
I z Doświadczenia wiem że tacy co tylko dużo mówią i oceniają innych są kiepskimi kierowcami.
Pozdrawiam wszystkich motocyklistów/tek Prawo jest po to by je łamać a nie żyć w nudnym systemie i być w życiu nudnym człowiekiem ;)
<br><hr>Tomajsta<br>
lubisz adrenaline? to jedz na tor <br><hr>bandy
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/10/2014, 15:20

Komentatorzy napisał(a): Po prostu są ludzie którzy maja pasje i kochają adrenalinę.
<br><hr>Tomajsta<br>
pięknie powiedziane...ograniczenia i limity nie interesują mnie :D<br><hr>turmenLCA
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/10/2014, 15:30

To on jeszcze pracuje w Policji?<br><hr>danio85
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/10/2014, 15:33

Komentatorzy napisał(a):"mierzy z broni w motocyklistę"????? w którym momencie???? Policjant trzymał broń, czysta asekuracja. Zatrzymując kogokolwiek nie ma pojęcia z kim ma do czynienia a motocykl czy samochodu można użyć jako niebezpiecznego narzędzia. A co do prędkości - nie oszukujmy się - na motocyklu nie da się jeździć przepisowo wszędzie, kto jeździ ten wie o :)<br><hr>Majkel<br>
Widac na filmie jak przeladowyje bron i mierzy do motocyklisty nad dachem kombiaka. Pozniej opuszcza bron i pokazuje reka gdzie ma sie zatrzymac. Ja bym na jego miejscu, jak tylko wyprzedzila by mnie insignia na bombach i pojechala dalej, po prostu zawrocil.<br><hr>At
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/10/2014, 15:34

Komentatorzy napisał(a):i "bogusia z m3" i tych "motocyklistow" laczy jedno - sa to bandyci, wiec nalezy ich traktowac jako takich. W wiekszosci krajow Europy siedzieliby juz w areszcie, w USA policjant prawdopodobnie nie tylko grozilby bronia ale by rowniez jej uzyl.<br><hr>ChaoticBiker<br>
Komentatorzy napisał(a):A niby dlaczego miałby jej użyć ? <br><hr>mrowekpl<br>
Prewencyjnie<br><hr>At
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Następna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

na górê