Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> LWG dla motocyklistów - pozytywna...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] LWG dla motocyklistów - pozytywna...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 18/12/2013, 14:03

Najgorsi są kierowcy chopper'ów w większości nie odmachują . <br><hr>ELon
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez calvinklein » 18/12/2013, 14:05

Komentatorzy napisał(a):
Komentatorzy napisał(a):po obejrzeniu tego filmiku nasuwa się jedno pytanie, latam dla machania lewą łapą czy dla siebie ?
nie uważam sie za jakąś wielką rodzine, zapierdalam bo lubie.<br><hr>aaa<br>
Komentatorzy napisał(a):nawet tego nie oglądam, wystarczy mi ten komentarz, z którym się zgadzam w 100% kolego - niektórzy koniecznie potrzebują filozofię sobie dorobić, najczęściej ci którzy jeżdżą palcem po mapie najczęściej albo na zlot na lawecie ;)<br><hr>Heinrich<br>
Komentatorzy napisał(a):a co szkodzi machnąć ręką lub jak to za granicą nogą? w górach na ścieżce też mówię dzień dobry ludziom, których widzę pierwszy raz, na żaglach tez macham ręką innym, kiedy wchodzę do przychodni zdrowia też mówie dzień dobry...i co to ma wspólnego z jakąkolwiek filozofią? kultura, ja tak mam, Ty masz inaczej... proste<br><hr>jozpa<br>
Komentatorzy napisał(a):Właśnie pokazałeś swoją kulturę wytykając bezpodstawnie jej brak innym - mnie.<br><hr>Heinrich<br>
Komentatorzy napisał(a):wchodzisz między wrony to kracz jak cala reszta, że tak powiem ale tez możesz być cham... któremu jest za cięzko podnieść ręke..<br><hr>siodema<br>
Komentatorzy napisał(a):Boli mnie to, że są tacy ludzie którzy jeżdżą na motocyklu nie z pasji, a żeby zapierdalać... Stąd takie wpisy jak aaa albo Heinricha.<br><hr>Bocian<br>
Każdy wie jak mają żyć, jeździć inni. Chcecie, to sobie nawet jeździjcie z ręką w górze cały czas - nie interesuje mnie to. Ale już obrażanie mnie i mojej kultury nie zniese. Sami hitlerowcy - albo jeździsz i machasz albo jesteś cham bez kultury! Nie ma miejsca na bycie sobą. Poziom dyskusji podobny jest do poziomu artykułu. Nie mam zamiaru w tym uczestniczyć bo z ignorancją i głupotą nie mam szans. I dlatego też nie macham bo najczęściej jadą takie buce JAK WY! Live And Let Die! ŻEGNAM!<br><hr>Heinrich

Nikt Cię nie atakuje. Napisałeś, że Ciebie obraził kolega wyżej a sam do niego w ten sam sposób się zwracasz... Nie chcesz pozdrowienia od pozostałych uczestników ruchu to nie... Oni i tak Ci będą machać a ty nie musisz odpowiadać jeśli to tak bardzo Ci przeszkadza. Artykuł nie miał na uwadze zmuszania do pozdrowienia między uczestnikami ruchu lecz pokazania że jest to bardzo fajny gest ze strony motocyklistów.
Obrazek
calvinklein
Świeżak

Postprzez Komentatorzy » 18/12/2013, 14:52

Jeżdżę już od 5 lat na moto, pozdrowienia od motocyklistów zwłaszcza poza granicami kraju są fantastyczne, odnosi się wrażenie że nie jesteś sam. Ale najbardziej zaskoczył mnie fakt jak jadąc na tor i mając dwa moto na lawecie inni motocykliści zaczynali mnie pozdrawiać. Świetne uczucie :)<br><hr>Slonko
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/12/2013, 15:11

Komentatorzy napisał(a):Sam gest jest nie tylko pozdrowieniem ale również znakiem solidarności z innym motocyklistom w nieprzyjaznym dla nas świecie. Wielu przedmówców go lekceważy a niektórzy wręcz piszą że mają gdzieś rodzinę motocyklistów. Nie raz widziałem już takich chojraków którym zdechło moto lub mieli inne problemy na drodze jak się śpiesznie rozglądali słysząc z oddali silnik motocykla i błagalnie patrzyli na nadjeżdżającego aby im pomógł...Ciekawe dlaczego w takim momencie nie postawią obok siebie tablicy ,,Motocykliści mam was i wasze zwyczaje w d..pie...<br><hr>marian65<br>
ale w jakim nieprzyjaznym świecie ... ? jakbym każde swoje latanie miał postrzegać jak wkroczenie do niebezpiecznego świata to wcale bym nie wyjeżdżał ... w takim razie są też inne rodziny, np. rodzina chłopców w civicach, rodzina chłopców w betkach, myle się ?<br><hr>aaa
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/12/2013, 15:16

Komentatorzy napisał(a):po obejrzeniu tego filmiku nasuwa się jedno pytanie, latam dla machania lewą łapą czy dla siebie ?
nie uważam sie za jakąś wielką rodzine, zapierdalam bo lubie.<br><hr>aaa<br>
Komentatorzy napisał(a):nawet tego nie oglądam, wystarczy mi ten komentarz, z którym się zgadzam w 100% kolego - niektórzy koniecznie potrzebują filozofię sobie dorobić, najczęściej ci którzy jeżdżą palcem po mapie najczęściej albo na zlot na lawecie ;)<br><hr>Heinrich<br>
Komentatorzy napisał(a):a co szkodzi machnąć ręką lub jak to za granicą nogą? w górach na ścieżce też mówię dzień dobry ludziom, których widzę pierwszy raz, na żaglach tez macham ręką innym, kiedy wchodzę do przychodni zdrowia też mówie dzień dobry...i co to ma wspólnego z jakąkolwiek filozofią? kultura, ja tak mam, Ty masz inaczej... proste<br><hr>jozpa<br>
Komentatorzy napisał(a):Właśnie pokazałeś swoją kulturę wytykając bezpodstawnie jej brak innym - mnie.<br><hr>Heinrich<br>
Komentatorzy napisał(a):wchodzisz między wrony to kracz jak cala reszta, że tak powiem ale tez możesz być cham... któremu jest za cięzko podnieść ręke..<br><hr>siodema<br>
Komentatorzy napisał(a):Boli mnie to, że są tacy ludzie którzy jeżdżą na motocyklu nie z pasji, a żeby zapierdalać... Stąd takie wpisy jak aaa albo Heinricha.<br><hr>Bocian<br>
a mnie boli Twój żal **** że Ci nie odmachuje na światłach. Jest w *** takich ludzi jak ja którzy poprostu lubią latać, bez zbędnego **** o braci motocyklowej czy pasji ... <br><hr>aaa
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/12/2013, 15:19

Komentatorzy napisał(a):Najgorsi są kierowcy chopper'ów w większości nie odmachują . <br><hr>ELon<br>
Nie prawda. Ja jeżdże chopperem i zawsze lewą podnosze pierwszy, odmachuje każdemu, natomiast mi nie każdy odmacha<br><hr>Topór
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/12/2013, 17:00

Oglądając to video muszę stwierdzić że... jakość polskich dróg w ostatnich latach znacznie się poprawiła. <br><hr>JacekBari
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/12/2013, 17:23

A co myślicie o odmachiwaniu skuterzystą ? Oczywiście jesli oni pierwsi pokażą <br><hr>Tuscan87
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/12/2013, 18:48

Komentatorzy napisał(a):A co myślicie o odmachiwaniu skuterzystą ? Oczywiście jesli oni pierwsi pokażą <br><hr>Tuscan87<br>
nie liczy się motor :D wszyscy jesteśmy jedną wielką rodziną i nie liczy się czy to jest skuter ścigacz czy motorynka :) pozdrawiam :D<br><hr>adik
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/12/2013, 19:17

Lewa w dziurę! Motorku obiecaj mi że mnie nie zabijesz... przepraszam, MOTOCYKLU!<br><hr>gimbocyklista
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/12/2013, 22:10

czemu mu nikt nie odmachuje?<br><hr>men
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/12/2013, 23:44

Komentatorzy napisał(a):czemu mu nikt nie odmachuje?<br><hr>men<br>
chyba kolego niedowidzisz.. włącz w HD, widać wyraźnie :)<br><hr>Pozioma
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/7/2015, 18:01

Komentatorzy napisał(a):Najgorsi są kierowcy chopper'ów w większości nie odmachują . <br><hr>ELon<br>
Komentatorzy napisał(a):Nie prawda. Ja jeżdże chopperem i zawsze lewą podnosze pierwszy, odmachuje każdemu, natomiast mi nie każdy odmacha<br><hr>Topór<br>
To prawda chopperzyści odmachują, nawet dzisiaj odmachało mi czterech (w grupie), choć jechałem 80-ką :D<br><hr>Posiadacz Junaka 902
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości

na górê