Zobacz wątek - <i>[biblioteka]</i> Czy Japończycy produkują nudne...
NAS Analytics TAG

[biblioteka] Czy Japończycy produkują nudne...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 13/9/2013, 17:41

Komentatorzy napisał(a):Myśle, że caościowo, biorac pod uwagę osiagi, niezawodnosc, walory uzytkowe - japonczycy robia bezdyskusyjnie najlepsze motocyke. koniec kropka. <br><hr>Oskar<br>
Komentatorzy napisał(a):Absolutnie sie zgadzam - bezdyskusyjne !<br><hr>marcin<br>
Komentatorzy napisał(a):Ale tu chodzi o to czy nudne, a nie czy dobre... ludzie czytajcie dokładnie i myślcie trochę...<br><hr>huk<br>
Nudny nie może być dobry - jeśli mowa o motocyklu :)<br><hr>peli
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/9/2013, 17:45

Komentatorzy napisał(a):Myśle, że caościowo, biorac pod uwagę osiagi, niezawodnosc, walory uzytkowe - japonczycy robia bezdyskusyjnie najlepsze motocyke. koniec kropka. <br><hr>Oskar<br>
Komentatorzy napisał(a):Absolutnie sie zgadzam - bezdyskusyjne !<br><hr>marcin<br>
Ja również - bezdyskusyjnie !<br><hr>peli
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/9/2013, 17:54

Jeżdżę japończykiem i mogę to robić 24/24 więc raczej o nudzie nie ma mowy.<br><hr>peli
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/9/2013, 21:18

Komentatorzy napisał(a):to nie motocykle są nudne tylko ich KIEROWCY, często o mentalności 30letnich emerytow - katować, upalać, ogólnie - nie nudzić sie - mozna na każdym sprzecie, poczynajac od tgb orion 101, przez mz, cross-a, na gsx-r konczac; wszytsko zalezy od tego jak sie jezdz...i ;) ))niestety, coraz gorzej bywa z kierowcami, w szczegolnosci wyprężonymi jak struna, przedwczesnie stetryczałymi wlascicielami beemek z kompletem srebrnych kufrów, którzy dostojnie suną asfaltami stolicy...<br><hr>txa<br>
Plus biały szczękowiec i kurteczka bmw z odblaskami...<br><hr>x
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/9/2013, 22:21

Komentatorzy napisał(a):to nie motocykle są nudne tylko ich KIEROWCY, często o mentalności 30letnich emerytow - katować, upalać, ogólnie - nie nudzić sie - mozna na każdym sprzecie, poczynajac od tgb orion 101, przez mz, cross-a, na gsx-r konczac; wszytsko zalezy od tego jak sie jezdz...i ;) ))niestety, coraz gorzej bywa z kierowcami, w szczegolnosci wyprężonymi jak struna, przedwczesnie stetryczałymi wlascicielami beemek z kompletem srebrnych kufrów, którzy dostojnie suną asfaltami stolicy...<br><hr>txa<br>
Komentatorzy napisał(a):Plus biały szczękowiec i kurteczka bmw z odblaskami...<br><hr>x<br>
słuszna uwaga...bmw gs to nie motocykl, to stan umysłu...;)<br><hr>txa
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Vertige » 14/9/2013, 07:42

Japońskie motocykle są nudne??? W którym miejscu??? Osobiście jeszcze nigdy nie zawiodłem się na niczym, co pochodziło z Japonii!

Gdyby Japończycy nie produkowali motocykli, to dopiero byłoby NUDNO!!!

ps. nudne to jest pier....ie o "polskich" rometach, junakach i i innych G.
Vertige
Świeżak

Postprzez Komentatorzy » 14/9/2013, 11:19

No tak - widzę w wypowiedziach na forum i w tytule artykułu typową dla polskiego światka motocyklowego cechę: motocykl to MUSI BYĆ COŚ! To maszyna, która przenosi do innego świata, subkultury, LWG, palenie gumy, winkle i Tor Poznań 2 razy do roku.

Ja - oraz zapewne bardzo duża część motocyklistów u nas w kraju - jeżdżę sobie statecznym japończykiem do pracy żeby w korkach nie stać, ciut mniej za paliwo płacić i lasem pooddychać jak do rodziny na wieś jadę. I ta "nuda" japończyka jest tu najbardziej pożądana: jest relatywnie tani (będę porównywał z europejską konkurencją, nie z chińczykami) - w obsłudze, serwisie i zakupie, ma długie okresy międzyprzeglądowe, jest wygodny, bezawaryjny i wystarczająco szybki.<br><hr>Nano
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/9/2013, 09:48

bezapelacyjnie, do samego końca, mojej Yamahy lub mnie :D<br><hr>;)
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê