[Aktualności] Rozpoczęcie Sezonu na Jasnej Górze...
Nie ma to dla mnie absolutnie żadnego znaczenia, czy Węgrzyn i jego klubowicze będą czy nie. Dla mnie ważna jest Częstochowa. Mam prośbę żeby ktoś z Was mądrzejszy wystukał kawałek maila czy strony WWW z gotową petycją do Pana Prezydenta Częstochowy, żeby jednak spotkanie się odbyło. W ilości siła. Wysłanie kilkuset /tysięcy maili na pewno zmobilizuje Pana Prezydenta do nawet prostej organizacji zlotu. A to czy jeden z drugim z nas się uchla w barze to jego sumienie. Ja jadę się pomodlić i rozpocząć sezon w świętym miejscu.
- djrobson
- Świeżak
Do diabła z łasymi na kase klerykami! Nawet zlot na Jasnej Górze potrafią przemienić w swoje widzimisie.<br><hr>Szatan
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Artykul w porzadku ale tytul juz nie. Nie straszcie ludzi. Rozpoczecie sie odbedzie bo ludzie przyjada. To ze bez Pana Wegrzyna to inna sprawa. Jak chce byc swietszy od Papieza to niech jedzie na mazury. Wszystko jest dla ludzi i tance i modlitwy. Bardzo dobrze ze beda koncerty i jakies atrakcje bo nie po to ludzie jada setki kilometrow zeby tylko sie modlic. Ja jako czestochowski motocyklsta zapraszam wszystkich do czestochowy. Jak nie bedziecie chcieli isc na koncert czy piwko wypic to mamy wokol bardzo ladne tereny do jazdy motocyklem. Zloty potok, olsztyn, ogrodzieniec itp.
Pozdrawiam<br><hr>czestochowiak
Pozdrawiam<br><hr>czestochowiak
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pan Węgrzyn niech sobie jedzie ze swoimi kolesiami gdzie chce. Myślę że zdecydowana większość pojedzie i tak na Jasną Górę. Także do zobaczenia w niedzielę 15.04 w Częstochowie. Pozdrowienia dla wszystkich czytających.<br><hr>rafal37
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak z ciekawości: są jakieś statystyki dot. ile osób modlących sie poniosło śmierć lub uszczerbek na zdrowiu w sezonie rozpoczętnym od odprawienia modłów?<br><hr>pinhead
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Według mnie bardzo dobrze, że ,,zlot'' w Częstochowie został odwołany. Bo niby co to za zlot, na którym jest tylko msza trwajaca godzinkę może półtorej, a potem wypad. Zlot kojarzy mi się z koncertami zabawą, a nie z modłami. Byłem tam raz mimo, że daleko nie mam, ale po tym jednym razie doszedłem do wniosku, że to tylko strata czasu i benzyny. Pozdrawiam.<br><hr>End
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
statystyki są takie same jak tych, którzy sie nie modlili.<br><hr>StatystykKomentatorzy napisał(a):Tak z ciekawości: są jakieś statystyki dot. ile osób modlących sie poniosło śmierć lub uszczerbek na zdrowiu w sezonie rozpoczętnym od odprawienia modłów?<br><hr>pinhead<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sam jestem z Olsztyna i na zlocie na Jasne Górze byłem 2 razy, mam wielu Warmińsko-Mazurskich kolegów którzy nie bywają na tym rozpoczęciu bo jest na "drugim końcu polski" może autor artykułu nie pokazywał by swojej bulwersacji i okazał bez stronniczość. Jeśli chodzi o zmianę miejsca jestem za, bo to na kłania wszystkich rajderów na małe wycieczkowe poświęcenie, co wiąże sie z urozmaiceniem i poznanie nowego miejsca.<br><hr>Wojtek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
DROGIE KOLEŻANKI I KOLEDZY skoro Organizator wypina się na Nas z własnych nie zrozumianych ( przynajmniej dla mnie pobudek) i przenosi Rozpoczęcie Sezonu Motocyklowego z Częstochowy ( miejsca o nie bagatelnej historii i znaczeniu dla Nas Polaków a Motocyklistów zarazem ) do "Koziej Wólki" to SUPER.... Jeśli organizator jest indolentem umysłowym to zmieńmy organizatora a nie miejsce - jednym słowem 2012-04-15 jedziemy do Częstochowy - dla mnie jest to stały punkt programu jak co rok i nie zamierzam tego zmieniać z powodu decyzji Człowieka dla którego nic nie znaczę.... Mamy swoje zdanie i czas je wyrazić przyjeżdżając 15 kwietnia na Częstochowskie Błonia - ja będę jak co rok !!! Do zobaczenia i lewa w górę
!!!<br><hr>Pit-er

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Super! Teraz poprosimy jeszcze raz to samo, tylko po polsku.<br><hr>PolonistaKomentatorzy napisał(a):Sam jestem z Olsztyna i na zlocie na Jasne Górze byłem 2 razy, mam wielu Warmińsko-Mazurskich kolegów którzy nie bywają na tym rozpoczęciu bo jest na "drugim końcu polski" może autor artykułu nie pokazywał by swojej bulwersacji i okazał bez stronniczość. Jeśli chodzi o zmianę miejsca jestem za, bo to na kłania wszystkich rajderów na małe wycieczkowe poświęcenie, co wiąże sie z urozmaiceniem i poznanie nowego miejsca.<br><hr>Wojtek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dla dziennikarza z portalu Ścigacz.pl Gietrzwałd jest nikomu nieznanym miejscem pogratulować redakcji zatrudniania erudytówKomentatorzy napisał(a):Sam jestem z Olsztyna i na zlocie na Jasne Górze byłem 2 razy, mam wielu Warmińsko-Mazurskich kolegów którzy nie bywają na tym rozpoczęciu bo jest na "drugim końcu polski" może autor artykułu nie pokazywał by swojej bulwersacji i okazał bez stronniczość. Jeśli chodzi o zmianę miejsca jestem za, bo to na kłania wszystkich rajderów na małe wycieczkowe poświęcenie, co wiąże sie z urozmaiceniem i poznanie nowego miejsca.<br><hr>Wojtek<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sprostuję - nigdy nie byliśmy sponsorami zlotu na kampingu Oleńka, jednie wspieraliśmy go medialnie. Nie było tam gołych lal, była jedynie kulturalna zabawa, pokazy ratownictwa, koncerty. Wolność drogi i uważny słuchaczu JPII nie polega na bezkarnym obrzucaniu błotem innych. <br><hr>LovtzaKomentatorzy napisał(a):Sam jestem z Olsztyna i na zlocie na Jasne Górze byłem 2 razy, mam wielu Warmińsko-Mazurskich kolegów którzy nie bywają na tym rozpoczęciu bo jest na "drugim końcu polski" może autor artykułu nie pokazywał by swojej bulwersacji i okazał bez stronniczość. Jeśli chodzi o zmianę miejsca jestem za, bo to na kłania wszystkich rajderów na małe wycieczkowe poświęcenie, co wiąże sie z urozmaiceniem i poznanie nowego miejsca.<br><hr>Wojtek<br>Komentatorzy napisał(a):Dla dziennikarza z portalu Ścigacz.pl Gietrzwałd jest nikomu nieznanym miejscem pogratulować redakcji zatrudniania erudytów) Co do bezstronności na nią bym nie liczył należy pamiętać że parę lat temu portal był jednym ze sponsorów imprezy na campingu Oleńka -typowy zlot koncerty gołe lale browar organizowany podobno przez fundacje pomagającą motocyklistom -gdzie jest ta fundacja ??. Panowie po prostu Msza Św. to nie zlot motocyklowy i tego mieszać nie można a co do wolności każdy jedzie gdzie chce jedni na Mszę Św. inni na balangę na tym polega wolność warto przypomnieć jeszcze słowa JP II " Każde pokolenie powinno zdawać sobie sprawę iż wolność nie polega na tym ,żeby robić co się nam żywnie podoba, ale na prawie do robienia tego ,co należy. "<br><hr>Morawski<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Drogi Kolego najpierw poczytaj o Gietrzwałdzie a potem pisz o indolentach umysłowych . Najpierw zorganizuj Mszę Św. dla motocyklistów i przez 8 lat rozbudowuj ją od 70 osób do 35 tys. aby natychmiast postawić wszystko na jedną kartę w imię wiary i zasad w które się wierzy . Pokaż takie jaja a potem płacz że się ktoś na Ciebie wypina .........<br><hr>MorawskiKomentatorzy napisał(a):DROGIE KOLEŻANKI I KOLEDZY skoro Organizator wypina się na Nas z własnych nie zrozumianych ( przynajmniej dla mnie pobudek) i przenosi Rozpoczęcie Sezonu Motocyklowego z Częstochowy ( miejsca o nie bagatelnej historii i znaczeniu dla Nas Polaków a Motocyklistów zarazem ) do "Koziej Wólki" to SUPER.... Jeśli organizator jest indolentem umysłowym to zmieńmy organizatora a nie miejsce - jednym słowem 2012-04-15 jedziemy do Częstochowy - dla mnie jest to stały punkt programu jak co rok i nie zamierzam tego zmieniać z powodu decyzji Człowieka dla którego nic nie znaczę.... Mamy swoje zdanie i czas je wyrazić przyjeżdżając 15 kwietnia na Częstochowskie Błonia - ja będę jak co rok !!! Do zobaczenia i lewa w górę!!!<br><hr>Pit-er<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie znam człowieka, ale po przeczytaniu tego oświadczenia wygląda mi to na bełkot wsiowego watażki. Tylko nie rozumiem: do czego taki człowiek jest mi potrzebny? bez niego coś mi się stanie gdy będę chciał przyjechać do klasztoru?<br><hr>adachor
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Przepraszam nie sponsorem wsparciem medialnymKomentatorzy napisał(a):Sam jestem z Olsztyna i na zlocie na Jasne Górze byłem 2 razy, mam wielu Warmińsko-Mazurskich kolegów którzy nie bywają na tym rozpoczęciu bo jest na "drugim końcu polski" może autor artykułu nie pokazywał by swojej bulwersacji i okazał bez stronniczość. Jeśli chodzi o zmianę miejsca jestem za, bo to na kłania wszystkich rajderów na małe wycieczkowe poświęcenie, co wiąże sie z urozmaiceniem i poznanie nowego miejsca.<br><hr>Wojtek<br>Komentatorzy napisał(a):Dla dziennikarza z portalu Ścigacz.pl Gietrzwałd jest nikomu nieznanym miejscem pogratulować redakcji zatrudniania erudytów) Co do bezstronności na nią bym nie liczył należy pamiętać że parę lat temu portal był jednym ze sponsorów imprezy na campingu Oleńka -typowy zlot koncerty gołe lale browar organizowany podobno przez fundacje pomagającą motocyklistom -gdzie jest ta fundacja ??. Panowie po prostu Msza Św. to nie zlot motocyklowy i tego mieszać nie można a co do wolności każdy jedzie gdzie chce jedni na Mszę Św. inni na balangę na tym polega wolność warto przypomnieć jeszcze słowa JP II " Każde pokolenie powinno zdawać sobie sprawę iż wolność nie polega na tym ,żeby robić co się nam żywnie podoba, ale na prawie do robienia tego ,co należy. "<br><hr>Morawski<br>
Komentatorzy napisał(a):Sprostuję - nigdy nie byliśmy sponsorami zlotu na kampingu Oleńka, jednie wspieraliśmy go medialnie. Nie było tam gołych lal, była jedynie kulturalna zabawa, pokazy ratownictwa, koncerty. Wolność drogi i uważny słuchaczu JPII nie polega na bezkarnym obrzucaniu błotem innych. <br><hr>Lovtza<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nic Ci się nie stanie będziesz tam zawsze mile widziany jak w każdym sanktuarium.<br><hr>MorawskiKomentatorzy napisał(a):Nie znam człowieka, ale po przeczytaniu tego oświadczenia wygląda mi to na bełkot wsiowego watażki. Tylko nie rozumiem: do czego taki człowiek jest mi potrzebny? bez niego coś mi się stanie gdy będę chciał przyjechać do klasztoru?<br><hr>adachor<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
I tak jedziemy do Częstochowy. Dużo osób deklaruje, że przyjeżdża także zlot się odbędzie.<br><hr>Młody rajder
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości