[Aktualności] Wystawa motocykli w Warszawie - co...
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wystawa
a mnie się podobało. pokazali fajne sprzęty wszyscy. dość fajne propozycje dał romet, bo dizajnersko naprawdę popracowali
no i ceny mają niezłe.. szczególnei jak ktoś szuka czegoś nowego koniecznie na pierwsze moto, żeby mieć gwarancję i pewnosć bezwypadkowości 

- hubbi
- Świeżak
MK, SHOEI oferuje bezpłatny serwis wszystkich kasków SHOEI zakupionych w oficjalnej sieci dealerskiej w Polsce. Jeżeli zakupiłeś kask w UK, musisz udać się do dealera z UK. Jeżeli mieszkałbyś w UK i kupił kask z Polski, to na bezpłatny serwis jechałbyś do Polski. To samo dotyczy gwarancji. Jest to bardzo prosta zasada. Miałeś po prostu wcześniej farta, że udawało Ci się za darmo serwisować kask, ponieważ to nie powinno mieć miejsca. Normalnie za serwis kasku spoza PL lub spoza oficjalnej sieci płaci się kasę.<br><hr>AniaKomentatorzy napisał(a):+ Dużo lepiej niż w zeszłym roku. Więcej fajnych atrakcji. Jakoś żywiej jest. Panigale i stoisko Ducati rządzi. BMW trochę w cieniu.
- DUŻY MINUS DLA OBSŁUGI SHOEI! Od kilku sezonów na różnych imprezach w Polsce serwisuję mój kask (z UK). Nigdy nie było problemów i kończyło się miło. Tym razem odmówili mi usługi. Powołując się na dobro polskich dealerów. ŻENADA. Jak tacy dobrzy to niech zapewnią naszym dealerom ceny jak w UK. <br><hr>MK<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chyba tylko w Polsce!Komentatorzy napisał(a):+ Dużo lepiej niż w zeszłym roku. Więcej fajnych atrakcji. Jakoś żywiej jest. Panigale i stoisko Ducati rządzi. BMW trochę w cieniu.
- DUŻY MINUS DLA OBSŁUGI SHOEI! Od kilku sezonów na różnych imprezach w Polsce serwisuję mój kask (z UK). Nigdy nie było problemów i kończyło się miło. Tym razem odmówili mi usługi. Powołując się na dobro polskich dealerów. ŻENADA. Jak tacy dobrzy to niech zapewnią naszym dealerom ceny jak w UK. <br><hr>MK<br>Komentatorzy napisał(a):MK, SHOEI oferuje bezpłatny serwis wszystkich kasków SHOEI zakupionych w oficjalnej sieci dealerskiej w Polsce. Jeżeli zakupiłeś kask w UK, musisz udać się do dealera z UK. Jeżeli mieszkałbyś w UK i kupił kask z Polski, to na bezpłatny serwis jechałbyś do Polski. To samo dotyczy gwarancji. Jest to bardzo prosta zasada. Miałeś po prostu wcześniej farta, że udawało Ci się za darmo serwisować kask, ponieważ to nie powinno mieć miejsca. Normalnie za serwis kasku spoza PL lub spoza oficjalnej sieci płaci się kasę.<br><hr>Ania<br>
Bez wzgledu skad kask jest to w UK serwisuje sie ZA DARMO!!!!!!!
Swoj kupilem w Japonii i nikt sie nie pytal gdzie i od kogo. Firma to firma i dobry dealer serwisuje wszystkie kaski swojej firmy.Uwierz bo wiem co mowie.<br><hr>Xxtreme
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
na <a href="http://www.scigacz.pl/Bezplatna,akcja,serwisowa,SHOEI,i,premiera,kasku,NEOTEC,17764.html" target="blank" class="link">http://www.scigacz.pl/Bezplatna,akcja,serwisowa,SHOEI,i,premiera,kasku,NEOTEC,17764.html</a> ekipa pisała, że pierwszeństwo mają kaski z paragonem z polskiej sieci, ale zbyt duży wysiłek doczytać - lepiej się pchać do kolejki i narzekać<br><hr>zbychKomentatorzy napisał(a):+ Dużo lepiej niż w zeszłym roku. Więcej fajnych atrakcji. Jakoś żywiej jest. Panigale i stoisko Ducati rządzi. BMW trochę w cieniu.
- DUŻY MINUS DLA OBSŁUGI SHOEI! Od kilku sezonów na różnych imprezach w Polsce serwisuję mój kask (z UK). Nigdy nie było problemów i kończyło się miło. Tym razem odmówili mi usługi. Powołując się na dobro polskich dealerów. ŻENADA. Jak tacy dobrzy to niech zapewnią naszym dealerom ceny jak w UK. <br><hr>MK<br>Komentatorzy napisał(a):MK, SHOEI oferuje bezpłatny serwis wszystkich kasków SHOEI zakupionych w oficjalnej sieci dealerskiej w Polsce. Jeżeli zakupiłeś kask w UK, musisz udać się do dealera z UK. Jeżeli mieszkałbyś w UK i kupił kask z Polski, to na bezpłatny serwis jechałbyś do Polski. To samo dotyczy gwarancji. Jest to bardzo prosta zasada. Miałeś po prostu wcześniej farta, że udawało Ci się za darmo serwisować kask, ponieważ to nie powinno mieć miejsca. Normalnie za serwis kasku spoza PL lub spoza oficjalnej sieci płaci się kasę.<br><hr>Ania<br>Komentatorzy napisał(a):Chyba tylko w Polsce!
Swoj kupilem w Japonii i nikt sie nie pytal gdzie i od kogo. Firma to firma i dobry dealer serwisuje wszystkie kaski swojej firmy.Uwierz bo wiem co mowie.<br><hr>Xxtreme<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Rozumiem wieśniaku warszawiaku że dobrze znasz tą połowę...idz marszczyć freda do świerszczyków<br><hr>MaliszKomentatorzy napisał(a):co tak malo zdjec?? a te hostessy to polowa sie puszcza<br><hr>warszawiak<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sorry.. masz rację, miałem farta. Bo do tej pory trafiałem na normalnych (czyt. SZACUN : NORMALNYCH) ludzi. Polska to dziwny kraj. Shoei Shoei'owi nierówny. Koniec tematu. XXtreme RULEZ! Stawiam "wielką dolewkę" browara.<br><hr>MKKomentatorzy napisał(a):+ Dużo lepiej niż w zeszłym roku. Więcej fajnych atrakcji. Jakoś żywiej jest. Panigale i stoisko Ducati rządzi. BMW trochę w cieniu.
- DUŻY MINUS DLA OBSŁUGI SHOEI! Od kilku sezonów na różnych imprezach w Polsce serwisuję mój kask (z UK). Nigdy nie było problemów i kończyło się miło. Tym razem odmówili mi usługi. Powołując się na dobro polskich dealerów. ŻENADA. Jak tacy dobrzy to niech zapewnią naszym dealerom ceny jak w UK. <br><hr>MK<br>Komentatorzy napisał(a):MK, SHOEI oferuje bezpłatny serwis wszystkich kasków SHOEI zakupionych w oficjalnej sieci dealerskiej w Polsce. Jeżeli zakupiłeś kask w UK, musisz udać się do dealera z UK. Jeżeli mieszkałbyś w UK i kupił kask z Polski, to na bezpłatny serwis jechałbyś do Polski. To samo dotyczy gwarancji. Jest to bardzo prosta zasada. Miałeś po prostu wcześniej farta, że udawało Ci się za darmo serwisować kask, ponieważ to nie powinno mieć miejsca. Normalnie za serwis kasku spoza PL lub spoza oficjalnej sieci płaci się kasę.<br><hr>Ania<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To jest do mnie? Ja tam nawet nie bylem i w PL nie mieszkamKomentatorzy napisał(a):+ Dużo lepiej niż w zeszłym roku. Więcej fajnych atrakcji. Jakoś żywiej jest. Panigale i stoisko Ducati rządzi. BMW trochę w cieniu.
- DUŻY MINUS DLA OBSŁUGI SHOEI! Od kilku sezonów na różnych imprezach w Polsce serwisuję mój kask (z UK). Nigdy nie było problemów i kończyło się miło. Tym razem odmówili mi usługi. Powołując się na dobro polskich dealerów. ŻENADA. Jak tacy dobrzy to niech zapewnią naszym dealerom ceny jak w UK. <br><hr>MK<br>Komentatorzy napisał(a):MK, SHOEI oferuje bezpłatny serwis wszystkich kasków SHOEI zakupionych w oficjalnej sieci dealerskiej w Polsce. Jeżeli zakupiłeś kask w UK, musisz udać się do dealera z UK. Jeżeli mieszkałbyś w UK i kupił kask z Polski, to na bezpłatny serwis jechałbyś do Polski. To samo dotyczy gwarancji. Jest to bardzo prosta zasada. Miałeś po prostu wcześniej farta, że udawało Ci się za darmo serwisować kask, ponieważ to nie powinno mieć miejsca. Normalnie za serwis kasku spoza PL lub spoza oficjalnej sieci płaci się kasę.<br><hr>Ania<br>Komentatorzy napisał(a):Chyba tylko w Polsce!
Swoj kupilem w Japonii i nikt sie nie pytal gdzie i od kogo. Firma to firma i dobry dealer serwisuje wszystkie kaski swojej firmy.Uwierz bo wiem co mowie.<br><hr>Xxtreme<br>Komentatorzy napisał(a):na <a href="http://www.scigacz.pl/Bezplatna,akcja,serwisowa,SHOEI,i,premiera,kasku,NEOTEC,17764.html" target="blank" class="link">http://www.scigacz.pl/Bezplatna,akcja,serwisowa,SHOEI,i,premiera,kasku,NEOTEC,17764.html</a> ekipa pisała, że pierwszeństwo mają kaski z paragonem z polskiej sieci, ale zbyt duży wysiłek doczytać - lepiej się pchać do kolejki i narzekać<br><hr>zbych<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak jak w Polsce tak i w UK placi sie Vat. Ceny sa dlatego nizsze na wyspie bo podaz jest wieksza. Proste. Dotyczy to kaskow, ubran, motocykli. Imo wszystkiego.<br><hr>XxtremeKomentatorzy napisał(a):+ Dużo lepiej niż w zeszłym roku. Więcej fajnych atrakcji. Jakoś żywiej jest. Panigale i stoisko Ducati rządzi. BMW trochę w cieniu.
- DUŻY MINUS DLA OBSŁUGI SHOEI! Od kilku sezonów na różnych imprezach w Polsce serwisuję mój kask (z UK). Nigdy nie było problemów i kończyło się miło. Tym razem odmówili mi usługi. Powołując się na dobro polskich dealerów. ŻENADA. Jak tacy dobrzy to niech zapewnią naszym dealerom ceny jak w UK. <br><hr>MK<br>Komentatorzy napisał(a):Jak jesteś taki dobry to może przepchniesz w sejmie zwolnienie z vatu dla kasków motocyklowych by były ceny jak w UK?<br><hr>CBR<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Byłem, widziałem... Powiem tyle jaki w Polsce rynek motocyklowy - taka ta wystawa. Szału nie ma...<br><hr>doktorek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Xxtreme - Ty to się chyba z choinki urwałeś i to z samego czubkaKomentatorzy napisał(a):+ Dużo lepiej niż w zeszłym roku. Więcej fajnych atrakcji. Jakoś żywiej jest. Panigale i stoisko Ducati rządzi. BMW trochę w cieniu.
- DUŻY MINUS DLA OBSŁUGI SHOEI! Od kilku sezonów na różnych imprezach w Polsce serwisuję mój kask (z UK). Nigdy nie było problemów i kończyło się miło. Tym razem odmówili mi usługi. Powołując się na dobro polskich dealerów. ŻENADA. Jak tacy dobrzy to niech zapewnią naszym dealerom ceny jak w UK. <br><hr>MK<br>Komentatorzy napisał(a):Jak jesteś taki dobry to może przepchniesz w sejmie zwolnienie z vatu dla kasków motocyklowych by były ceny jak w UK?<br><hr>CBR<br>Komentatorzy napisał(a):Tak jak w Polsce tak i w UK placi sie Vat. Ceny sa dlatego nizsze na wyspie bo podaz jest wieksza. Proste. Dotyczy to kaskow, ubran, motocykli. Imo wszystkiego.<br><hr>Xxtreme<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
byłem w sobotę po południu między 14 a 16. Co miałem załatwić to załatwiłem - w Hondzie oddaję Transalpa w rozliczeniu i biorę Crosstourera
)) deal dogadany - na takich klientów liczą na wystawie
wielu wystawców dokłada do interesu, wyjście na "zero" w większości przypadków graniczny z cudem.
Co do samej wystawy...Muza znów za głośno
(( Idiotyczny konkurs w Inter Motors rodem z weselnej zabawy - pompki nad hostessami... żenuła...
Poza tym było znośnie. Buractwa mniej niż przed rokiem. Tak chodziłem spokojnie i obserwowałem...Wnioski: Większość nie ma kompletnie pojęcia o motocyklach, co widać chociażby po sposobie dosiadania "rumaków" i po durnych gadkach podsłyszanych chcąc nie chcąc. Łażą tu i tam, bez celu, porobią zdjęcia sobie i hostessom, pójdą do domu, wrzucą na fejsa i dzień zleciał...
na parkingu jak co roku - problem z miejscami i oczywiście kierują samochody na podziemny. Drugi rok z rzędu przyjechałem motkiem i miałem ten problem z głowy...<br><hr>KnightRider

Co do samej wystawy...Muza znów za głośno

Poza tym było znośnie. Buractwa mniej niż przed rokiem. Tak chodziłem spokojnie i obserwowałem...Wnioski: Większość nie ma kompletnie pojęcia o motocyklach, co widać chociażby po sposobie dosiadania "rumaków" i po durnych gadkach podsłyszanych chcąc nie chcąc. Łażą tu i tam, bez celu, porobią zdjęcia sobie i hostessom, pójdą do domu, wrzucą na fejsa i dzień zleciał...
na parkingu jak co roku - problem z miejscami i oczywiście kierują samochody na podziemny. Drugi rok z rzędu przyjechałem motkiem i miałem ten problem z głowy...<br><hr>KnightRider
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Fakt nie ma (oj ja niemadryKomentatorzy napisał(a):+ Dużo lepiej niż w zeszłym roku. Więcej fajnych atrakcji. Jakoś żywiej jest. Panigale i stoisko Ducati rządzi. BMW trochę w cieniu.
- DUŻY MINUS DLA OBSŁUGI SHOEI! Od kilku sezonów na różnych imprezach w Polsce serwisuję mój kask (z UK). Nigdy nie było problemów i kończyło się miło. Tym razem odmówili mi usługi. Powołując się na dobro polskich dealerów. ŻENADA. Jak tacy dobrzy to niech zapewnią naszym dealerom ceny jak w UK. <br><hr>MK<br>Komentatorzy napisał(a):Jak jesteś taki dobry to może przepchniesz w sejmie zwolnienie z vatu dla kasków motocyklowych by były ceny jak w UK?<br><hr>CBR<br>Komentatorzy napisał(a):Tak jak w Polsce tak i w UK placi sie Vat. Ceny sa dlatego nizsze na wyspie bo podaz jest wieksza. Proste. Dotyczy to kaskow, ubran, motocykli. Imo wszystkiego.<br><hr>Xxtreme<br>Komentatorzy napisał(a):Xxtreme - Ty to się chyba z choinki urwałeś i to z samego czubkaW UK nie ma VAT-u na kaski motocyklowe i tyle. Jeśli nie wiesz o czymś to się nie rozpisuj i nie mieszaj w głowach!!!<br><hr>petrol<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wszystko dobrze tylko jednego nie wiem - to wystawa motocykli czy chudych"panienek" ?<br><hr>andrzej
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Andrzej masz problemy z orientacją wydaje mi się, że zawsze możesz poddać się terapi u psychologa i panienki nie będą ci przeszkadzały wręcz przeciwnie będzie bardziej na nie zwracał uwagę niż na motocykleKomentatorzy napisał(a):Wszystko dobrze tylko jednego nie wiem - to wystawa motocykli czy chudych"panienek" ?<br><hr>andrzej<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wystawa była/jest średnia jak dla mnie. Troszeczkę za mało przestrzeni, jak na taką liczbę zwiedzających i wystawców powierzchnia powinna być kapkę większa. Atmosfera typowo targowa, ale przyjemna punkt gastronomiczny jak dla mnie klapa straszna. Co do hostess i elementu tzw. artystycznego, to kiszka niestety. Wciąż brakuje "hostess męskich", które np. na targach zagranicznych są już normalnością. Niestety w Warszawie, jak to wspomniano już wielokrotnie królował kicz i piękno Facebookowych fotografii. Modelki były odzwierciedleniem dyskoteki, wiejskiego tuningu oraz zlotów car audio, szczególnie Ducati mnie zawiodło, gdyż do ich produktów fabrycznych okropnie to nie pasuje, chociaż ich stoisko było naprawdę dobre może nawet najlepsze. Stoisko suzuki, też zaszalało plastikiem i różem, niesmacznie;/ Styl "tępej lali" pasował tu jedynie do ścigacza, który go po prostu kocha i namiętnie propaguje. Stoisko HD było - jak dla mnie - nr 2 po Ducati, hostessy bardzo "pasowały" stylem, i klimat stoiska był taki trochę jak z NFS-a Underground - super:) 3 miejsce daje stoisku KTM-a, Honda miała pomysłowe stoisko, blady w złożeniu i Moto Gp - super! BMW - pasowało też tu wszystko<br><hr>BroonekKomentatorzy napisał(a):Wszystko dobrze tylko jednego nie wiem - to wystawa motocykli czy chudych"panienek" ?<br><hr>andrzej<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Autora posta oraz innych zapraszamy do Katowic na test/zakup kasków ARAI. <br><hr>AraiKomentatorzy napisał(a):+ Dużo lepiej niż w zeszłym roku. Więcej fajnych atrakcji. Jakoś żywiej jest. Panigale i stoisko Ducati rządzi. BMW trochę w cieniu.
- DUŻY MINUS DLA OBSŁUGI SHOEI! Od kilku sezonów na różnych imprezach w Polsce serwisuję mój kask (z UK). Nigdy nie było problemów i kończyło się miło. Tym razem odmówili mi usługi. Powołując się na dobro polskich dealerów. ŻENADA. Jak tacy dobrzy to niech zapewnią naszym dealerom ceny jak w UK. <br><hr>MK<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Na panienki chodzę zazwyczaj gdzie indziej - nie na wystawy motocyklowe.<br><hr>andrzejKomentatorzy napisał(a):Wszystko dobrze tylko jednego nie wiem - to wystawa motocykli czy chudych"panienek" ?<br><hr>andrzej<br>Komentatorzy napisał(a):Andrzej masz problemy z orientacją wydaje mi się, że zawsze możesz poddać się terapi u psychologa i panienki nie będą ci przeszkadzały wręcz przeciwnie będzie bardziej na nie zwracał uwagę niż na motocykle<br><hr>Grchw<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jest coraz gorzej, nie wiele brakuje do dna ostatecznego. Następnym razem nie jadę. A jak nie wytępimy chinoli to nie długo językiem narodowym naszych potomków będzie chiński. Powinni oddać kasę za to cos. A jaka muzyka towarzyszyła danym marką. Niech to puszczą na dobrym zlocie, dno.<br><hr>motocyklista
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To się nie wpierd...aj<br><hr>zxKomentatorzy napisał(a):+ Dużo lepiej niż w zeszłym roku. Więcej fajnych atrakcji. Jakoś żywiej jest. Panigale i stoisko Ducati rządzi. BMW trochę w cieniu.
Swoj kupilem w Japonii i nikt sie nie pytal gdzie i od kogo. Firma to firma i dobry dealer serwisuje wszystkie kaski swojej firmy.Uwierz bo wiem co mowie.<br><hr>Xxtreme<br>Komentatorzy napisał(a):na <a href="http://www.scigacz.pl/Bezplatna,akcja,serwisowa,SHOEI,i,premiera,kasku,NEOTEC,17764.html" target="blank" class="link">http://www.scigacz.pl/Bezplatna,akcja,serwisowa,SHOEI,i,premiera,kasku,NEOTEC,17764.html</a> ekipa pisała, że pierwszeństwo mają kaski z paragonem z polskiej sieci, ale zbyt duży wysiłek doczytać - lepiej się pchać do kolejki i narzekać<br><hr>zbych<br>Komentatorzy napisał(a):To jest do mnie? Ja tam nawet nie bylem i w PL nie mieszkam<br><hr>Xxtreme<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl