[Aktualności] Motocyklexpo 2007 - rekordowa liczba...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Motocyklexpo 2007 - rekordowa liczba...
Dyskusja na temat: Motocyklexpo 2007 - rekordowa liczba zwiedzajÄ…cych
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocyklexpo 2007 - rekordowa liczba zwiedzajÄ…cych
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocyklexpo 2007 - rekordowa liczba zwiedzajÄ…cych
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
no cóż, impreza raczej wtórna większość była wystawców była na Motor Bike Show, nawet te same hostessy:( cóż parking bardzo fajny za 5 na stacji LPG (Europa), szatni brak, Harleya brak, sama młodzież najarna na hostessy, zero bikers'ów. No i pijani chńczycy na swoich pustych stoiskach, żenua. Już nie wspomne o błędach w katalogu panowie z garage choppers powinni się zwinąć już pierwszego dnia.
Generalnie słaby wtórnik MBS.<br><hr>Anetta
Generalnie słaby wtórnik MBS.<br><hr>Anetta
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wiesz co nie chce mi sie komentować Twoich wypocin bo primo jak można porównać bazarek spod Pcimia Dolnego jakim niewątpliwie był MBS do targów w oprawie prawdziwie światowej jakimi są MOTOCYKLEXPO (i to nie tylko opinia zwiedzających ale przede wszystkim wystawców), secundo trzeba być stosunkowo mocno ograniczonym umysłowo żeby wypowiadać takowe opinie. Poza tym ja widziałam Harleya na targach więc może niedowidzisz albo słabo widzisz albo udajesz, że nie widzisz albo zawsze g...no widzisz.<br><hr>arisaKomentatorzy napisał(a):no cóż, impreza raczej wtórna większość była wystawców była na Motor Bike Show, nawet te same hostessy:( cóż parking bardzo fajny za 5 na stacji LPG (Europa), szatni brak, Harleya brak, sama młodzież najarna na hostessy, zero bikers'ów. No i pijani chńczycy na swoich pustych stoiskach, żenua. Już nie wspomne o błędach w katalogu panowie z garage choppers powinni się zwinąć już pierwszego dnia.
Generalnie słaby wtórnik MBS.<br><hr>Anetta<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jaka sama młodziez,jakie zero bikersów.....Moze Ty byłaś na targach budowlanych kobieto>?!!!<br><hr>FanKomentatorzy napisał(a):no cóż, impreza raczej wtórna większość była wystawców była na Motor Bike Show, nawet te same hostessy:( cóż parking bardzo fajny za 5 na stacji LPG (Europa), szatni brak, Harleya brak, sama młodzież najarna na hostessy, zero bikers'ów. No i pijani chńczycy na swoich pustych stoiskach, żenua. Już nie wspomne o błędach w katalogu panowie z garage choppers powinni się zwinąć już pierwszego dnia.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tegoroczna edycja niczym nie różniła się od poprzedniej, a nawet była gorsza. Jedyną zaletą są sale expo, które zapewniają kulturalne przemieszczanie się pomiędzy stoiskami, a nie wielki ścisk jak na innych targach. Niestety obsługa stoisk polskich importerów to żenada! Brak podstawowych wiadomości o rozwiązaniach technicznych w nowych modelach. Na niektóre moje pytania padała odpowiedź, że mam je sobie poszukać w internencie, bo obsługa nie wie, a w internecie nie sprawdzą bo nie mają, co zresztą było kłamstwem, bo bez problemu połączyłem się palmtopem z netem. Jeżeli takie będzie podejście polskich importerów, to niech się nie dziwią słabą sprzedażą! <br><hr>ZULUS Racing Team
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
taaa, za to na expo nie było bazaru? telewizory, konsole, sprzet hi-fi i kina domowe, ma ją się tak do motocykli jak piernik do wiatraka. Zapewne jest jakaś przyczyna tego, że organizator MBS nie organizuje swojej imprezy w halach expo. Słyszałam, że MBS w Zabrzu jest organizowany w hali o powierzchni 10 500 m2 i w środku można pojeżdzić na quadach, a w programie są pokazy stuntu. <br><hr>AnettaKomentatorzy napisał(a):no cóż, impreza raczej wtórna większość była wystawców była na Motor Bike Show, nawet te same hostessy:( cóż parking bardzo fajny za 5 na stacji LPG (Europa), szatni brak, Harleya brak, sama młodzież najarna na hostessy, zero bikers'ów. No i pijani chńczycy na swoich pustych stoiskach, żenua. Już nie wspomne o błędach w katalogu panowie z garage choppers powinni się zwinąć już pierwszego dnia.
Generalnie słaby wtórnik MBS.<br><hr>Anetta<br>Komentatorzy napisał(a):Wiesz co nie chce mi sie komentować Twoich wypocin bo primo jak można porównać bazarek spod Pcimia Dolnego jakim niewątpliwie był MBS do targów w oprawie prawdziwie światowej jakimi są MOTOCYKLEXPO (i to nie tylko opinia zwiedzających ale przede wszystkim wystawców), secundo trzeba być stosunkowo mocno ograniczonym umysłowo żeby wypowiadać takowe opinie. Poza tym ja widziałam Harleya na targach więc może niedowidzisz albo słabo widzisz albo udajesz, że nie widzisz albo zawsze g...no widzisz.<br><hr>arisa<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie masz sie czego czepić...?:)Prądu sie czep albo do garów...Polska mentalnosc...Przypi*** sie,zjechac i tyle...<br><hr>KidKomentatorzy napisał(a):no cóż, impreza raczej wtórna większość była wystawców była na Motor Bike Show, nawet te same hostessy:( cóż parking bardzo fajny za 5 na stacji LPG (Europa), szatni brak, Harleya brak, sama młodzież najarna na hostessy, zero bikers'ów. No i pijani chńczycy na swoich pustych stoiskach, żenua. Już nie wspomne o błędach w katalogu panowie z garage choppers powinni się zwinąć już pierwszego dnia.
Generalnie słaby wtórnik MBS.<br><hr>Anetta<br>Komentatorzy napisał(a):Wiesz co nie chce mi sie komentować Twoich wypocin bo primo jak można porównać bazarek spod Pcimia Dolnego jakim niewątpliwie był MBS do targów w oprawie prawdziwie światowej jakimi są MOTOCYKLEXPO (i to nie tylko opinia zwiedzających ale przede wszystkim wystawców), secundo trzeba być stosunkowo mocno ograniczonym umysłowo żeby wypowiadać takowe opinie. Poza tym ja widziałam Harleya na targach więc może niedowidzisz albo słabo widzisz albo udajesz, że nie widzisz albo zawsze g...no widzisz.<br><hr>arisa<br>Komentatorzy napisał(a):taaa, za to na expo nie było bazaru? telewizory, konsole, sprzet hi-fi i kina domowe, ma ją się tak do motocykli jak piernik do wiatraka. Zapewne jest jakaś przyczyna tego, że organizator MBS nie organizuje swojej imprezy w halach expo. Słyszałam, że MBS w Zabrzu jest organizowany w hali o powierzchni 10 500 m2 i w środku można pojeżdzić na quadach, a w programie są pokazy stuntu. <br><hr>Anetta<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie nie polska mentalność, tylko najpierw się zachwala, że motocyklexpo to najlepsza największa itp., a mbs to jest do d....py, a okazuję się, że jest kompletnie inaczej. Co, wolny kraj mogę chyba wyrazić swoją opinię tym bardziej, że to mni. po przez portal scigacz.pl została zarażona motocyklami. <br><hr>AnettaKomentatorzy napisał(a):no cóż, impreza raczej wtórna większość była wystawców była na Motor Bike Show, nawet te same hostessy:( cóż parking bardzo fajny za 5 na stacji LPG (Europa), szatni brak, Harleya brak, sama młodzież najarna na hostessy, zero bikers'ów. No i pijani chńczycy na swoich pustych stoiskach, żenua. Już nie wspomne o błędach w katalogu panowie z garage choppers powinni się zwinąć już pierwszego dnia.
Generalnie słaby wtórnik MBS.<br><hr>Anetta<br>Komentatorzy napisał(a):Wiesz co nie chce mi sie komentować Twoich wypocin bo primo jak można porównać bazarek spod Pcimia Dolnego jakim niewątpliwie był MBS do targów w oprawie prawdziwie światowej jakimi są MOTOCYKLEXPO (i to nie tylko opinia zwiedzających ale przede wszystkim wystawców), secundo trzeba być stosunkowo mocno ograniczonym umysłowo żeby wypowiadać takowe opinie. Poza tym ja widziałam Harleya na targach więc może niedowidzisz albo słabo widzisz albo udajesz, że nie widzisz albo zawsze g...no widzisz.<br><hr>arisa<br>Komentatorzy napisał(a):taaa, za to na expo nie było bazaru? telewizory, konsole, sprzet hi-fi i kina domowe, ma ją się tak do motocykli jak piernik do wiatraka. Zapewne jest jakaś przyczyna tego, że organizator MBS nie organizuje swojej imprezy w halach expo. Słyszałam, że MBS w Zabrzu jest organizowany w hali o powierzchni 10 500 m2 i w środku można pojeżdzić na quadach, a w programie są pokazy stuntu. <br><hr>Anetta<br>Komentatorzy napisał(a):Nie masz sie czego czepić...?:)Prądu sie czep albo do garów...Polska mentalnosc...Przypi*** sie,zjechac i tyle...<br><hr>Kid<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Panowie, nie kompromitujcie się! Panowie "Aneta" i reszta. Bardzo Was proszę, abyście nie wypowiadali się na temat targów MBS i EXPO, skoro sami jesteście w nie zaangażowani. Pisząc pod fałszywymi nickami obrażacie naszych czytelników sądząc, że z tonu Waszych wypowiedzi nie domyślą się kto tak naprawdę zabiera głos!<br><hr>Tomek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Anetta ma rację. Sporo ekspozycji na Expo powtarzało się z MBS. Ale o to można mieć pretensję do producentów motocykli, bo to oni nie przygotowali nowych modeli motocykli na drugie targi, odbywające się miesiąc po pierwszych. Ale podobno to reguła, że producenci nie zmieniają modeli częściej niż raz do roku. Może ze względu na Anettę powinni to zrobić, aby na każdych targach mogła zobaczyć nowościKomentatorzy napisał(a):no cóż, impreza raczej wtórna większość była wystawców była na Motor Bike Show, nawet te same hostessy:( cóż parking bardzo fajny za 5 na stacji LPG (Europa), szatni brak, Harleya brak, sama młodzież najarna na hostessy, zero bikers'ów. No i pijani chńczycy na swoich pustych stoiskach, żenua. Już nie wspomne o błędach w katalogu panowie z garage choppers powinni się zwinąć już pierwszego dnia.

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nigdy nie widzialem brzydszych, bardziej oblesnych hostess niz w tym roku na stoisku scigacz.pl
grube nogi, rajstopy!! pierwsze lepsze dziewczyny w ulicy, nie mowiac juz o laskach w zeszlym roku sa 100 x ladniejsze, jak mozna wziac tak brzydkie dziewczyny na hostessy scigacz.pl???
<br><hr>Jarekkk

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wszyscy doskonale wiemy jak jest, jeżeli chodzi o te dwie imprezy. Doskonale wiemy również, która impreza przyciąga więcej zwiedzających (Buhahaha) i gdzie odbywają się premiery. Może w przyszłym roku warto reklamować się jako największa impreza w Europie, bo chwalenie się największą powierzchnią wystawienniczą to jedyne, co pozostaje jeżeli chodzi o targi w Warszawie. Ale jak to się ma do edycji Zabrze MBS? Raczej skromnie - tam też będzie gęsto - na powierzchni takiej jak w Expo.Komentatorzy napisał(a):no cóż, impreza raczej wtórna większość była wystawców była na Motor Bike Show, nawet te same hostessy:( cóż parking bardzo fajny za 5 na stacji LPG (Europa), szatni brak, Harleya brak, sama młodzież najarna na hostessy, zero bikers'ów. No i pijani chńczycy na swoich pustych stoiskach, żenua. Już nie wspomne o błędach w katalogu panowie z garage choppers powinni się zwinąć już pierwszego dnia.
Generalnie słaby wtórnik MBS.<br><hr>Anetta<br>Komentatorzy napisał(a):Wiesz co nie chce mi sie komentować Twoich wypocin bo primo jak można porównać bazarek spod Pcimia Dolnego jakim niewątpliwie był MBS do targów w oprawie prawdziwie światowej jakimi są MOTOCYKLEXPO (i to nie tylko opinia zwiedzających ale przede wszystkim wystawców), secundo trzeba być stosunkowo mocno ograniczonym umysłowo żeby wypowiadać takowe opinie. Poza tym ja widziałam Harleya na targach więc może niedowidzisz albo słabo widzisz albo udajesz, że nie widzisz albo zawsze g...no widzisz.<br><hr>arisa<br>Komentatorzy napisał(a):taaa, za to na expo nie było bazaru? telewizory, konsole, sprzet hi-fi i kina domowe, ma ją się tak do motocykli jak piernik do wiatraka. Zapewne jest jakaś przyczyna tego, że organizator MBS nie organizuje swojej imprezy w halach expo. Słyszałam, że MBS w Zabrzu jest organizowany w hali o powierzchni 10 500 m2 i w środku można pojeżdzić na quadach, a w programie są pokazy stuntu. <br><hr>Anetta<br>Komentatorzy napisał(a):Nie masz sie czego czepić...?:)Prądu sie czep albo do garów...Polska mentalnosc...Przypi*** sie,zjechac i tyle...<br><hr>Kid<br>Komentatorzy napisał(a):nie nie polska mentalność, tylko najpierw się zachwala, że motocyklexpo to najlepsza największa itp., a mbs to jest do d....py, a okazuję się, że jest kompletnie inaczej. Co, wolny kraj mogę chyba wyrazić swoją opinię tym bardziej, że to mni. po przez portal scigacz.pl została zarażona motocyklami. <br><hr>Anetta<br>
Jedno jest pewne - rynek rozwija się i to powinno cieszyć! Na wystawy porównywalne z europejskimi trzeba jeszcze poczekać, co zrozumiałe. Pzdr<br><hr>me
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powiem wam tak ze byłem tam i podobało mi się ale nie mam do czego sie odnieść bo to pierwsza taka impreza na której byłem ale w sumie mam pozytywne wspomnienia. Ktoś tam miał wonty do hosstes ale czy to przez nie tam przyszedł czy przez motocykle? tu trzeba pomyślec co jest głównym celem a co dodatkiem. Jedno co mi się bardzo nie podobało i kto wogóle to wymyślił że wszędzie był alkohol? Większość zmotoryzowanych a tu alko beznadziejne to było. 

- hivision20
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości