[Aktualności] Ducati wycofuje się z WSBK!
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Ducati wycofuje się z WSBK!
Dyskusja na temat: Ducati wycofuje siÄ™ z WSBK!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Ducati wycofuje siÄ™ z WSBK!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Ducati wycofuje siÄ™ z WSBK!
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Ducati biorąc Rossiego zrobiło złoty strzał marketingowy, ale likwidując zespół fabryczny w WSBK strzeliło sobie mega samobója. Włosi i fani Ducati będą delikatnie mówiąc trochę w szoku. <br><hr>ab
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W pełni się z Tobą zgadzam, jednak kompletnie nie rozumiem ich decyzji. Zespoły niefabryczne będą zapewne zamiatały koniec stawki w większości wyścigów, korzystanie z motocykli Ducati straci dla nich sens. Już teraz Kuba Smrz zmienił dostawcę sprzętu na Aprilię. To jest początek końca Ducati w WSBK. Już nie wspomnę jakim symbolem serii WSBK była ta marka. Bezsens...Komentatorzy napisał(a):Ducati biorąc Rossiego zrobiło złoty strzał marketingowy, ale likwidując zespół fabryczny w WSBK strzeliło sobie mega samobója. Włosi i fani Ducati będą delikatnie mówiąc trochę w szoku. <br><hr>ab
- kiełbas
- Świeżak
Tyle lat w WSBK..... szkoda gadać. Naprawdę nie wiem co oni kombinują ale oby im to na dobre wyszło;D
- jacek12212
- Świeżak
Jak dla mnie przejscie Rossiego do Ducati bylo dla nich bardzo drogim interesem! I albo teraz szukaja cieć w kosztach bo postawili na jedna karte jaka jest Rossi i MotoGP, albo wiedzac ze nie da sie w nieskonczonosc naginac regulaminu a ze ich ducati przestawalo byc konkurencyjne wzgledem reszy marek, to wróca do WSBK za rok ,dwa i pewnie z nowym silnikiem. Mysle tez ze postawia jak Aprilia na V4 ktore bedzie pewnie bardzo zblizone do tych z MotoGP. Niby Yamaha tak zrobila. Teraz trzeba czekac na efekty. Wiadomo ze szkoda takiej marki jak Ducati mimo iz nie jestem jej fanem!<br><hr>Ghost
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Teoretycznie już taki silnik V4 w drogowym Ducati się pojawił, było to Desmosedici RR, ale całe piękno motocykli z Bolonii polegało na tym że napędzały je ryczące V2.Komentatorzy napisał(a):Jak dla mnie przejscie Rossiego do Ducati bylo dla nich bardzo drogim interesem! I albo teraz szukaja cieć w kosztach bo postawili na jedna karte jaka jest Rossi i MotoGP, albo wiedzac ze nie da sie w nieskonczonosc naginac regulaminu a ze ich ducati przestawalo byc konkurencyjne wzgledem reszy marek, to wróca do WSBK za rok ,dwa i pewnie z nowym silnikiem. Mysle tez ze postawia jak Aprilia na V4 ktore bedzie pewnie bardzo zblizone do tych z MotoGP. Niby Yamaha tak zrobila. Teraz trzeba czekac na efekty. Wiadomo ze szkoda takiej marki jak Ducati mimo iz nie jestem jej fanem!<br><hr>Ghost
- kiełbas
- Świeżak
Niby wsio OK...znaczy chu....wo ( jak dla mnie) ale znów widzę, że WSBK zaczęły się dla Was mniej więcej od 2007 roku...dlatego takie delikatne zafałszowania historii...
Dowiedzcie Panowie Redaktorzy(ki) się czegoś więcej niż tylko z wikipedii i dziwnych stron...proszę...
Pozdrawiam...<br><hr>Janek Testastretta
Dowiedzcie Panowie Redaktorzy(ki) się czegoś więcej niż tylko z wikipedii i dziwnych stron...proszę...
Pozdrawiam...<br><hr>Janek Testastretta
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W pełni popieram!!! Moze troche pomoge liczby 13/16 cos mówią???Komentatorzy napisał(a):Niby wsio OK...znaczy chu....wo ( jak dla mnie) ale znów widzę, że WSBK zaczęły się dla Was mniej więcej od 2007 roku...dlatego takie delikatne zafałszowania historii...
Pozdrawiam...<br><hr>Janek Testastretta<br>
Żmija zrób coś! Tak nie może być!!!<br><hr>Franz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości