[używane] Kawasaki ZX7R Ninja
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
W moim przypadku ZX7R jest pierwszym motocyklem, jestem z niego bardzo zadowolony, tylko.... ten ból nadgarstków i dłoni! Cały ciężar spoczywa na nich! Kolega ma Honde CBR600F3 i w porównaniu do ZX7R jest odczuwalnie gorsza!<br><hr>Shogun80
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
<a href="http://allegro.pl/item999416748_zx7r_nie_r1_gsx_r_cbr_rr.html" target="blank" class="link">http://allegro.pl/item999416748_zx7r_nie_r1_gsx_r_cbr_rr.html</a>
Polecam!
jest to moj 1 motorek..<br><hr>jas
Polecam!
jest to moj 1 motorek..<br><hr>jas
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zgodzę sie z tobą zielone g.... ;-/ niestety.Komentatorzy napisał(a):ZX7R niezawodna?
Ciekawe czy ktoś "trochę" bardziej ją pomęczył?
Byłem "szczęśliwym" posiadaczem tej ruiny!
Trzy silniki za sezon to mówi samo za siebie, przy ostrym gómowaniu i przebitkach siada "kość pamięci" skrzyni biegów szczególnie dwujka. Motocykl naprawde dbany i serwisowany mimo to wyleciały dwa zawory wydechowe. Drugi silnik po pełnym przeglądzie i po miesiącu szczelił z korby!
Trzeci silnik znowu miesiąć i padła skrzynia!
Oczywiści można powiedzieć że kat dopadł się i zajechał sztuke. Przypominam że motocykl serwisowany i wszystko wymieniane na czas!
Jeżeli chodzi o prowadzenie to niemam zastrzeżeń, hamulced potęga!
Kolega razem ze mną kupił CBR sc28 i on jeżdzi do dzisiaj ja natomiast wzięłem rozwód z kawą.
Nighdy więcej zielonego badziewia, masz pytania to pisz znam ją na wylot!<br><hr>gucio0162<br>
motocykl jedynie do szybkiej turystyki, no i może sporty torowe.
kawa nie nawiedzi meczenia jej trochę po stawiałem na gumę silnik zajebałem, mam drugi , to teraz *** rama mi pękać zaczęła. jednym słowem Nie polecam osobom którzy lubią męczyć motor. jak zacznie sie w tym sprzęcie cos pieprzyc do odrazu handel bo będzie to skarbonka bez dna ;(<br><hr>Anioim

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam posiadam siódemke i potrzebuje troszke czesci prosze napiszcie gdzie moge dostac czesci bo szukam juz chwile i nic nie moge dostac 725061953 to moj numer<br><hr>misiek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A co ty dokładne chcesz. Czego potrzebujesz.Komentatorzy napisał(a):witam posiadam siódemke i potrzebuje troszke czesci prosze napiszcie gdzie moge dostac czesci bo szukam juz chwile i nic nie moge dostac 725061953 to moj numer<br><hr>misiek<br>
Napisz mi na GG 537772
Mozna powiedzieć Ze mam Prawe Cała kawę na Sprzedanie.<br><hr>Stachu_wwy
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam, zastanawiam się nad kupnem tej kawy z rocznika 2002-2003 czyli ostatni wypust czy lepiej poszukać czegoś innego w tych rocznikach.
....nie powiem skosiła mnie cena modeli z tych lat i jakby nie patrzeć .....po prostu fajnie według mnie wygląda.
Zastanawia mnie tylko kilka rzeczy?
1. jakby nie było to jest ona na gaźnikach a nie na wtrysku?
2. Masa- czy jest tak bardzo odczuwalna bo można kupić np cbr 900rr która ma 18 kilo mniej ale to dalej gaźnik ale juz 929 to prawie 25 kilo roznicy i juz wtrysk ale juz cena znacznie wyższa
....a może gsxr 750
Dzieki
....nie powiem skosiła mnie cena modeli z tych lat i jakby nie patrzeć .....po prostu fajnie według mnie wygląda.
Zastanawia mnie tylko kilka rzeczy?
1. jakby nie było to jest ona na gaźnikach a nie na wtrysku?
2. Masa- czy jest tak bardzo odczuwalna bo można kupić np cbr 900rr która ma 18 kilo mniej ale to dalej gaźnik ale juz 929 to prawie 25 kilo roznicy i juz wtrysk ale juz cena znacznie wyższa
....a może gsxr 750
Dzieki
- papdzan
- Świeżak
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Duże hehe ;D<br><hr>Stachu_wwyKomentatorzy napisał(a):siema!moze mi ktos powiedziec jakie powinno byc cisnienie w oponach zx7r?<br><hr>aro<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A dlaczego nie . Jak dało sie na wigry 3 jezdzić to dlaczego by nie? xDD<br><hr>Nowy motocyklista SmarekKomentatorzy napisał(a):Czy mając 175cm wzrostu dałbym rade poprowadzić ten motocykl ?<br><hr>Uneral<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam posiadam zx7r z 98 r mam problem i nie wiem jak go zinterpretować przy szybkim starcie i odkręcaniu manetki po kolejnej zmianie biegu występuje coś takiego że wkręca mi sie na obroty nie ciągnie a jak odpuszcze manetke i ponownie bede odkrecał to bedzie ciągnąć i to sie zdarza przy dynamicznej jeździe niektórzy mówia ze to sprzegło wymiana a inni ze płyn w sprzegle hydraulicznym stracił właściwości i nie wiem dlatego pisze i prosze o rozsądną porade dziekiii<br><hr>Wąski
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Żaden płyn, po prostu sprzegło do wymiany. Polecam zmienić i tarcze i przekładki, najlpiej ze sprężynami, a już najlepiej to wszystko zamienić na oryginały.<br><hr>TonyKomentatorzy napisał(a):witam posiadam zx7r z 98 r mam problem i nie wiem jak go zinterpretować przy szybkim starcie i odkręcaniu manetki po kolejnej zmianie biegu występuje coś takiego że wkręca mi sie na obroty nie ciągnie a jak odpuszcze manetke i ponownie bede odkrecał to bedzie ciągnąć i to sie zdarza przy dynamicznej jeździe niektórzy mówia ze to sprzegło wymiana a inni ze płyn w sprzegle hydraulicznym stracił właściwości i nie wiem dlatego pisze i prosze o rozsądną porade dziekiii<br><hr>Wąski <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dokładnie tak jak pisze kolega wyżej, sprzęgło do wymiany, ale zanim to zrobisz to spróbuj poluzować linkę sprzęgła, nie rokuję z tym pozbycia sie problemu ale na krótką metę pomoże. Także przygotuj się na wymianę sprzęgła. Przechodziłem przez to samo. pozdro<br><hr>swirekKomentatorzy napisał(a):witam posiadam zx7r z 98 r mam problem i nie wiem jak go zinterpretować przy szybkim starcie i odkręcaniu manetki po kolejnej zmianie biegu występuje coś takiego że wkręca mi sie na obroty nie ciągnie a jak odpuszcze manetke i ponownie bede odkrecał to bedzie ciągnąć i to sie zdarza przy dynamicznej jeździe niektórzy mówia ze to sprzegło wymiana a inni ze płyn w sprzegle hydraulicznym stracił właściwości i nie wiem dlatego pisze i prosze o rozsądną porade dziekiii<br><hr>Wąski <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam.Mam kawe zx7r i nie narzekam to są świetne maszyny nie zamienił bym ja na żaden model.Oraz mam na sprzedaż kawasaki GPX rok 91 zarejstrowaną i gotowa do sezonu muj tel 667700591<br><hr>krzysiek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam posiadam zx7 z 2001 roku i muszę powiedzieć że motocykl jest znakomity prowadzi się zarąbiście,a wiem co mówię bo miałem już parę sprzęcików.Odnośnie do kolegi któremu poleciały trzy silniki albo masz chłopie pecha albo zmień serwis.Mój kolega przerobił siódemkę na(street-a)ciora ją okropnie guma,palenie bez przerwy i nic, fakt że w piecu już wszystko rzęzi, ale odpala i jakoś się porusza.Więc czy to kawa czy honda,yamaha czy suzuki jeden kit, trafisz przy zakupie na parcha będziesz chorował razem z nim.
<br><hr>cichy
<br><hr>cichy
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Człowieku sprzęgło hydrauliczne,a ty mu każesz poluzować linkę,jaką linkę.Pokaż mi w siódemce linkę od sprzęgła.<br><hr>aligatorKomentatorzy napisał(a):witam posiadam zx7r z 98 r mam problem i nie wiem jak go zinterpretować przy szybkim starcie i odkręcaniu manetki po kolejnej zmianie biegu występuje coś takiego że wkręca mi sie na obroty nie ciągnie a jak odpuszcze manetke i ponownie bede odkrecał to bedzie ciągnąć i to sie zdarza przy dynamicznej jeździe niektórzy mówia ze to sprzegło wymiana a inni ze płyn w sprzegle hydraulicznym stracił właściwości i nie wiem dlatego pisze i prosze o rozsądną porade dziekiii<br><hr>Wąski <br>Komentatorzy napisał(a):Dokładnie tak jak pisze kolega wyżej, sprzęgło do wymiany, ale zanim to zrobisz to spróbuj poluzować linkę sprzęgła, nie rokuję z tym pozbycia sie problemu ale na krótką metę pomoże. Także przygotuj się na wymianę sprzęgła. Przechodziłem przez to samo. pozdro<br><hr>swirek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam czy ktoś wie czy silnik z kawy z750 z roku 2005 morzna włorzyć do kawy zx7r czy pasuje w rame i dużo przerubek pozdrawiam<br><hr>hubi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam czy ktoś wie czy silnik z kawy z750 z roku 2005 morzna włorzyć do kawy zx7r czy pasuje w rame i dużo przerubek pozdrawiam<br><hr>hubi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 59 gości