[Enduro] Terroryści w kaskach
• Strona 1 z 1
[Enduro] Terroryści w kaskach
Dyskusja na temat: Terroryści w kaskach
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Terroryści w kaskach
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Terroryści w kaskach
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Latwo to sie gada, mnie lesnicy zaczepili ostatnio na ulicy na Bandicie i z morda na mnie ze jak mnie zlapia w lesie (Banditem!!) to beda strzelali. No paranoja jakas.<br><hr>Sulo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dajcie namiary na te gazete to mysle ze grupowo zasypiemy ich mailami o nakaz sprostowanie artykulu i zjedziemy tego brukowca...<br><hr>marcin
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Namiary to te dwa linki w dziale "wojna na szlaku" ,ja juz pozostawialemswoje opinie i niepozostawilem na nich suchej nitki<br><hr>Kowal XTKomentatorzy napisał(a):dajcie namiary na te gazete to mysle ze grupowo zasypiemy ich mailami o nakaz sprostowanie artykulu i zjedziemy tego brukowca...<br><hr>marcin<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ale to nic nie daje. Jedyny rozwiazaniem jest wieksza ilosc torow i wyznaczonych terenow gdzie mozna pojezdzic bez narazania sie miejscowym. Ale tego dlugo u nas nie bedzie. Pozdrawiam<br><hr>ZbychuKomentatorzy napisał(a):dajcie namiary na te gazete to mysle ze grupowo zasypiemy ich mailami o nakaz sprostowanie artykulu i zjedziemy tego brukowca...<br><hr>marcin<br>Komentatorzy napisał(a):Namiary to te dwa linki w dziale "wojna na szlaku" ,ja juz pozostawialemswoje opinie i niepozostawilem na nich suchej nitki<br><hr>Kowal XT<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W sumie cieszę się trochę że gazety wreszcie źle piszą p ludziach jeżdżących sprzecznie z prawem na czymkolwiek, bo bardzo denerwują mnie ci którzy narażając de facto również moje życie śmigają po okolicy na różnego pokroju maszynach. Przydałaby się jakaś nagonka, żeby ci łamiący prawo oberwali, a zostali tylko ci którzy jeżdżą z nim w zgodzie.<br><hr>JaBoJa
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Obawiam się, że wjeżdżając do lasu jesteś złoczyńcą w oczach prawa - czy masz motocykl enduro, quada, crossowke czy auto terenowe. To nie ma różnicy.<br><hr>BeavisKomentatorzy napisał(a):W sumie cieszę się trochę że gazety wreszcie źle piszą p ludziach jeżdżących sprzecznie z prawem na czymkolwiek, bo bardzo denerwują mnie ci którzy narażając de facto również moje życie śmigają po okolicy na różnego pokroju maszynach. Przydałaby się jakaś nagonka, żeby ci łamiący prawo oberwali, a zostali tylko ci którzy jeżdżą z nim w zgodzie.<br><hr>JaBoJa<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jakim cudem ci enduro zagraza ????!!!! no nie rozumiem sory. Chyba ze jestes jakąs malą sarenką i boisz sie ze ci kolkiem w d*** wjade... wyluzuj gosciu PZDR! Wesolych świąt !<br><hr>EhhhhKomentatorzy napisał(a):W sumie cieszę się trochę że gazety wreszcie źle piszą p ludziach jeżdżących sprzecznie z prawem na czymkolwiek, bo bardzo denerwują mnie ci którzy narażając de facto również moje życie śmigają po okolicy na różnego pokroju maszynach. Przydałaby się jakaś nagonka, żeby ci łamiący prawo oberwali, a zostali tylko ci którzy jeżdżą z nim w zgodzie.<br><hr>JaBoJa<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zgadzam się w 100% z tym artykułem i aż mi włosy wypadają jak czytam że to prawda! Te podpisy pod zdjęciami są dobre
uśmiałem sie równo
<br><hr>pio

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
o jejku.... normalnie pozabijac wszystkich motocyklistów a motory zezłomować... w tym kraju zawsze motocyklista będzie uważany za terrorystę i samobójca a każdy nieszczęśliwy wypadek będzie potwierdzeniem tej tezy<br><hr>bikeman
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To niech zrobia tory motocrossowe i najlepiej wydziela w lasach i gorach trasy enduro!!! Są ludzie których pasją są motocykle, jeśli im zazdroscicie to kupcie sobie motocykle i sami zacznijcie jezdzic a nie krytykujcie!! to nie fair to tak jakbyscie zabrali pilkarzom boisko i pilke!! ENDURO TO PIEKNY SPORT!!<br><hr>Tomciu
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Komentatorzy napisał(a):To niech zrobia tory motocrossowe i najlepiej wydziela w lasach i gorach trasy enduro!!! Są ludzie których pasją są motocykle, jeśli im zazdroscicie to kupcie sobie motocykle i sami zacznijcie jezdzic a nie krytykujcie!! to nie fair to tak jakbyscie zabrali pilkarzom boisko i pilke!! ENDURO TO PIEKNY SPORT!!<br><hr>Tomciu
Ciężko się z takim stwierdzeniem nie zgodzić. A tak w ogóle to pewnie część z tych co nadaje na krossowych to kiedyś miała sama jakiegoś komara. czy MZ

- Krzychu2991
- Świeżak
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wiec tak widać ze to prawdziwa nagonka, raz piszą ze grzyby zbierał, a raz że zamykał grupę terrorystów znaczy turystów,najbardziej rozbawili mnie
"50 km/godz. - Nie zatrąbił, usłyszeliśmy go w ostatniej chwili. Tylko huk i krzyk - relacjonuje przyjaciółka ofiary."
jk w lesie nie można usłyszeć crossa, przecież płoszy nawet zwierzęta?
lol
pozdro
PS.to po prostu polska, jeżdżę enduro, mam duze doświadczenie, wyjeżdżaliśmy na szczyty np.w szczyrku,i przebieg tego to na zdobywane poklei drop a nie "pizdy" w gore, nie wiem jak możemy komuś zagrozić.<br><hr>mathis(sixdaysteamcieszyn)
"50 km/godz. - Nie zatrąbił, usłyszeliśmy go w ostatniej chwili. Tylko huk i krzyk - relacjonuje przyjaciółka ofiary."
jk w lesie nie można usłyszeć crossa, przecież płoszy nawet zwierzęta?
lol
pozdro
PS.to po prostu polska, jeżdżę enduro, mam duze doświadczenie, wyjeżdżaliśmy na szczyty np.w szczyrku,i przebieg tego to na zdobywane poklei drop a nie "pizdy" w gore, nie wiem jak możemy komuś zagrozić.<br><hr>mathis(sixdaysteamcieszyn)
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości