[skutery] Kingway zadowolony z wyników w 2008
• Strona 1 z 1
[skutery] Kingway zadowolony z wyników w 2008
Dyskusja na temat: Kingway zadowolony z wyników w 2008
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kingway zadowolony z wyników w 2008
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kingway zadowolony z wyników w 2008
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Mam takie 2 w rodzinie - Fakt jedyne co może skusić to niska cena oraz w miarę przyzwoity serwis. Co do awaryjności to z 1 były problemy z mocą, jeśli w ogóle mogę nazwać mocą te kucyki ( ale to prawdopodobnie paliwo konieczne potrzebne 98 dobrej jakości ) a jakość plastików ? co można się spodziewać po nie spasowanych plastikach dostarczonych z Chin i składanych w całość w Polsce przez mechaników gdzie bardziej przydałby się wykwalifikowany modelarz
POLECAM i pozdrawiam.<br><hr>SNBRD

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no i tak i nie zależy jaki model masz jeśli te z wyższej półki to na plastiki nie ma powodów do marudzeniaKomentatorzy napisał(a):Mam takie 2 w rodzinie - Fakt jedyne co może skusić to niska cena oraz w miarę przyzwoity serwis. Co do awaryjności to z 1 były problemy z mocą, jeśli w ogóle mogę nazwać mocą te kucyki ( ale to prawdopodobnie paliwo konieczne potrzebne 98 dobrej jakości ) a jakość plastików ? co można się spodziewać po nie spasowanych plastikach dostarczonych z Chin i składanych w całość w Polsce przez mechaników gdzie bardziej przydałby się wykwalifikowany modelarzPOLECAM i pozdrawiam.<br><hr>SNBRD<br>
mam UFO i muszę powiedzieć ze to co piszą w testach nawet na ścigaczu to 100% prawda zajefajny skuter za normalne pieniądze plastiki jakość extra
Pozdrawiam:)<br><hr>WojtuÅ›
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zaraz sie zacznie fala podstawionych komentow, o tym ze warto kupowac Kingwaye... Przynajmniej do tej pory tak bylo...<br><hr>Shadow
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie kupujcie tego złomu z firmy KINGWAY POLAND. Całkowicie nie polecam. Wiecznie się psuje. Serwis może naprawiać jedną usterkę nawet i pięć razy. Kierownik serwisu bardzo niemiły i posiada bardzo złe podejcie do klientów. Proponuję kupić coś innego może będzie mniej problemów.<br><hr>Przemek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
twoja stara jest jest za słaba w łużku i niema tyle koni co kingwayKomentatorzy napisał(a):nie polecam takiego czegoś . Osobiscie na tym jeździłem i myślę że jest za słaby i wogólę <br><hr>PIOTR8910<br>
obecnie mam kingway aliena i jest spoko wstawiłem cilinde 70 ccm i pare innych rzaczy i leci mi 103 kmh polecam ale po tuningu ma moc na nawet ścigam wiekszość roxów<br><hr>KINGWAY RZĄDZA
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości