[AktualnoÅ›ci] 2008 – poczÄ…tek koÅ„ca wyÅ›cigów?
• Strona 1 z 1
[AktualnoÅ›ci] 2008 – poczÄ…tek koÅ„ca wyÅ›cigów?
Dyskusja na temat: 2008 – poczÄ…tek koÅ„ca wyÅ›cigów?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
2008 – poczÄ…tek koÅ„ca wyÅ›cigów?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
2008 – poczÄ…tek koÅ„ca wyÅ›cigów?
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Amen niech cenny paliw spadaja sprzedarz motocykli rosnie a drogi sie poprawiaja i niech kazdemu biznes kwitnie pozdrwiam i wszystkiego najlepszego w przyszlym roku <br><hr>wysy85
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zgadzam sie ale troche nudno będzie bez MotoGP;/ zawsze coś sie działo... ale jestem dobrej mysli jak nikt jeszcze sie nie wycofa to tylko organizatorzy będa musieli ogramiczyc wydatki i będzie jakoś tam w miare mozliwie;) ale Kawasaki szkoda...;/
- radek_0307
- Świeżak
Ten cały kryzys jakiś dziwny jest:Komentatorzy napisał(a):Amen niech cenny paliw spadaja sprzedarz motocykli rosnie a drogi sie poprawiaja i niech kazdemu biznes kwitnie pozdrwiam i wszystkiego najlepszego w przyszlym roku <br><hr>wysy85<br>
Media zaczęły o min mówić wcześniej iż się pojawił, wybuchła panika (w USA) banki zaczęły odwalać japońska motoryzacja masowo sprzedająca w USA potężnie oberwała.
Tylko skÄ…d ta panika w polskich mediach?
Czy odczuwacie jakiÅ› kryzys?
No ale rząd już obiecał 'ratować' nas przed nim, co niezbyt dobrze wróży:(<br><hr>Invincible
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Po burzy zawsze wychodzi słońce więc będzie ok:) kryzys dziwny i nie w sumie, bo z jednej strony wyszedł ponoć z winy jakichś serii pomyłek w obliczeniach maklerów, poza tym jakieś konkretne machloje były, ale jak spojrzeć na dotychczasowe rosnące tempo wypuszczania nowych modeli aut i motocykli to od kilku lat się zastanawiałem jak to się może skończyć, bo trzeba przyznać że cykl produkcyjny rzędu 2 lat to jakaś choroba zdyszanego sprintera który zabiega się na śmierć. W modelach aut już dawno się pogubiłem a do pewnego momentu chętnie śledziłem co się dzieje. Oby wydłużyli nawet do 5 lat cykl i się uspokoili z nowinkami. <br><hr>p.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości