[Suzuki] Suzuki GSR600 - nowy brutal w ofercie
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Suzuki] Suzuki GSR600 - nowy brutal w ofercie
Dyskusja na temat: Suzuki GSR600 - nowy brutal w ofercie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Suzuki GSR600 - nowy brutal w ofercie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Suzuki GSR600 - nowy brutal w ofercie
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ta maszyna sie prosi by ją dosiąsc,nie jeden by chciał czuc tą moc pod sobą,jest godna uwagi i podziwu!!!!!<br><hr>> > DEMON < <
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A ja wczoraj odebrałem swjego GSRa i całą noc spędziłem w garażu
A dzisiaj zrobiłem 100KM. Motocykl genialny!Orgazmiczny wygląd!Cudownie wyważony! I kręci się jak szatan! Suzuki pokazało klasę!<br><hr>Tomasz

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mam pytanie co do motocykla, zwiazane z silnikiem. A mianowicie chce wiedziec tylko czy silnik jest na dotarciu i trzeba nim ostroznie jezdzic zeby go dotrzec czy nie ma zadnych ograniczen bo wlasnie mam zamiar w poniedzialek zakupic sobie to wlasnie cacko bo strasznie mi sie podoba. pozdrowienia Robert R.<br><hr>Robert R.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam. Jechalem dzisiaj GSR600 i jak dla mnie jest super. Teraz mam SV650 ale az korci mnie zeby zmienic. Naprawde super motor. Suzuki jak zwykle znowu sie postaralo:)<br><hr>Kubik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam, przychylam sie do zakupy tego motorka ale powstrzymuje mnie mysl yamahy fz6 s2 !! Panowie prosze o rade. Podkreslam ze to bedzi emoj pierwszy motor.<br><hr>szymek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witaj marek, czekam na twoje wrazena i opinie. sa one dla mnie bardzo wazne !! Moge wiedziec gdzie kupiles i jak maja sie ceny ?? salony przescigaja sie miedzy soba i nei ukrywam ze to rowniez mnie interesuje. rowniez sprowadzenie tego motorku z zagranicy. w US nie widzialem tego motorku na rynku. pozdr. luka<br><hr>lukaKomentatorzy napisał(a):Juz w poniedziałek odbieram.Motor superrr<br><hr>Marek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
czesc szymek.Wlasnie do mnie jedzie,a wieczorkiem na ulice.HEHEHE
Kupiłem w motormaster.pl i muszę przyznać że cena bezkonkurencyjna.Wrażenia dopiero jutro<br><hr>Marek
Kupiłem w motormaster.pl i muszę przyznać że cena bezkonkurencyjna.Wrażenia dopiero jutro<br><hr>Marek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
i jak posmigales ?? jak sie prowadzi ?? bucik jest to prawie 100 konny silniczek. ciezko pojsc spac jak ma sie wrazenei ze taki piekny kon zalega w garazu !! <br><hr>lukaKomentatorzy napisał(a):Sorki to było do Luki
No fajny ten motor a cena naprawde przystepna.Ide jezdzic<br><hr>Marek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
juz jedze!!Prowadzi się super, hamulce ostre- przód,tył działa troszkę z opóźnieniem.Przyspieszenie ekstra,na ulicy zwinny.Spalanie w normie.Komentatorzy napisał(a):Sorki to było do Luki
No fajny ten motor a cena naprawde przystepna.Ide jezdzic<br><hr>Marek<br>Komentatorzy napisał(a):i jak posmigales ?? jak sie prowadzi ?? bucik jest to prawie 100 konny silniczek. ciezko pojsc spac jak ma sie wrazenei ze taki piekny kon zalega w garazu !! <br><hr>luka<br>
GorÄ…co polecam,fajny motorek,troche cichy.<br><hr>Marco
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie halasuje jak rozkrecisz ?? ja czekam na zakup wlasnei gsr-a badz fz6 s2 - nie zastanawiales sie nad tym modelem, sa bardoz zblizone ???<br><hr>lukaKomentatorzy napisał(a):Sorki to było do Luki
No fajny ten motor a cena naprawde przystepna.Ide jezdzic<br><hr>Marek<br>Komentatorzy napisał(a):i jak posmigales ?? jak sie prowadzi ?? bucik jest to prawie 100 konny silniczek. ciezko pojsc spac jak ma sie wrazenei ze taki piekny kon zalega w garazu !! <br><hr>luka<br>Komentatorzy napisał(a):juz jedze!!Prowadzi się super, hamulce ostre- przód,tył działa troszkę z opóźnieniem.Przyspieszenie ekstra,na ulicy zwinny.Spalanie w normie.
GorÄ…co polecam,fajny motorek,troche cichy.<br><hr>Marco<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Całkiem przyzwoicie pracuje. Od razu spdobał mi się suzuki,poza tym ladniejsze zegary.chociaż zdrugij strony to jak się będziesz tak zastanawiać ... to może w następnym sezonie posmigasz. pozdrawiam<br><hr>MarcoKomentatorzy napisał(a):Sorki to było do Luki
No fajny ten motor a cena naprawde przystepna.Ide jezdzic<br><hr>Marek<br>Komentatorzy napisał(a):i jak posmigales ?? jak sie prowadzi ?? bucik jest to prawie 100 konny silniczek. ciezko pojsc spac jak ma sie wrazenei ze taki piekny kon zalega w garazu !! <br><hr>luka<br>Komentatorzy napisał(a):juz jedze!!Prowadzi się super, hamulce ostre- przód,tył działa troszkę z opóźnieniem.Przyspieszenie ekstra,na ulicy zwinny.Spalanie w normie.
Gorąco polecam,fajny motorek,troche cichy.<br><hr>Marco<br>Komentatorzy napisał(a):nie halasuje jak rozkrecisz ?? ja czekam na zakup wlasnei gsr-a badz fz6 s2 - nie zastanawiales sie nad tym modelem, sa bardoz zblizone ???<br><hr>luka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
marco z tego co wiem to najlepiej podjete decyzje sa spontanicznymi decyzjami !! jak bede mial to na pewno spotkamy sie na drodze. a teraz takie pytanko, skoro juz smigasz - jakiej firmy masz odziez i obuwie ?? upatrzylem sobie juz kilka rzeczy ale chce ze tak to nazwe swiezej opinii !!<br><hr>lukasKomentatorzy napisał(a):Sorki to było do Luki
Gorąco polecam,fajny motorek,troche cichy.<br><hr>Marco<br>Komentatorzy napisał(a):nie halasuje jak rozkrecisz ?? ja czekam na zakup wlasnei gsr-a badz fz6 s2 - nie zastanawiales sie nad tym modelem, sa bardoz zblizone ???<br><hr>luka<br>Komentatorzy napisał(a):Całkiem przyzwoicie pracuje. Od razu spdobał mi się suzuki,poza tym ladniejsze zegary.chociaż zdrugij strony to jak się będziesz tak zastanawiać ... to może w następnym sezonie posmigasz. pozdrawiam<br><hr>Marco<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
czesc wszystkim. mam prosbe: jestem nowym szczesliwym posiadaczem Suzi GSR i jesli bylby jakis zlocik tematyczny to bardzo prosze o wiadomosci. pozdrawiam wszystkich i CU<br><hr>bobbykrk
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
przymierzam się do kupna tego cacka... mam w związku z tym pytanie ile taka gsr-ka potrafi spalić przy spokojnej jeździe?? pozdrawiam<br><hr>speeder
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości