[relacje] EXTREMEMOTO 2008 - foto, video,...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Punktacja zajebista. Łukasz FRS za Stoppie 100pkt , ACSledz 96pkt... widziałem przejazd Łukasza i niektórzy sedziowie powinni sie leczyc. Dac chłopaka na 7 miejsce który nie zamulał to naprawde duze przegiecie. Pozdrawiam i czekam na nastepne EM.<br><hr>Mmmmmmm
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
matko, coz za zajadliwosc. jak redakcja scigacza tak po chamsku odnosi sie do swoich czytelnikow i nie umie przyjac krytyki, to daleko nie zajedziecie. strzelacie sobie samoboje... smutne.<br><hr>zazenowanaKomentatorzy napisał(a):Prowadzacy-komentator do du..py!! mylil wszystko co sie dalo. Za rok modle sie zeby go nie bylo!!. haha "stupi" zamiast "stopiee" haha fajny "stupal" WSKA Zoltana zamiast MZ 150~Gnicie w hu.... Yahaha R1 zamiast GSXR1000 i tak moge w nieskonczonosc
Impreza pozatym prowadzacym SUPEEER!!<br><hr>Ad stunter 16<br>Komentatorzy napisał(a):Zapraszam Cię w przyszłym roku na Extrememoto. Dostaniesz mikrofon i zobaczymy, jak Tobie pójdzie miszczu.
Przypomnij się za rok. Mój tel, to: (0) 502 356 245, a mail to tomek_USUNTO@scigacz_USUNTO.pl (musisz pousuwać z maila _USUNTO).<br><hr>Tomek Alonzo - to byłem ja za mikrofonem<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ktos juz chyba kiedys rzucał tekstami typu "odrób prace domową" aaaa wiem to taki fotograf, pewnie gdybys siedział tyle w stuncie co niektórzy to wiedziałbyś o czym mówie. a Gimnazjum juz skonczyłem i przy komputerze rzadko kiedy siedze Ziom.<br><hr>MMMMMMMMMKomentatorzy napisał(a):Noooo, zjadliwość. Niektórzy mają fajne poczucie względności. Jak ja uderzę kogoś w twarz to znaczy, że jestem konstruktywnie krytyczny. Jeśli ktoś odda mi uderzając mnie, to znaczy że jest zajadłym chamem... Litości. Ludzie, zamiast siedzieć bez sensu przed komputerem weźcie się lepiej za odrabianie pracy domowej, bo nie dostaniecie się nawet do gimnazjum...<br><hr>Lovtza<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Och, odrob prace domowa... Za to Ty chyba miales klopoty z jej odrabianiem bo uczyles sie takich idiotycznych pojazdow. Nie wiem, to mialo mnie zawstydzic, urazic, zamknac? Poczulam sie tylko bardziej zazenowana... I to jako studentka.Komentatorzy napisał(a):Noooo, zjadliwość. Niektórzy mają fajne poczucie względności. Jak ja uderzę kogoś w twarz to znaczy, że jestem konstruktywnie krytyczny. Jeśli ktoś odda mi uderzając mnie, to znaczy że jest zajadłym chamem... Litości. Ludzie, zamiast siedzieć bez sensu przed komputerem weźcie się lepiej za odrabianie pracy domowej, bo nie dostaniecie się nawet do gimnazjum...<br><hr>Lovtza<br>Komentatorzy napisał(a):Ktos juz chyba kiedys rzucał tekstami typu "odrób prace domową" aaaa wiem to taki fotograf, pewnie gdybys siedział tyle w stuncie co niektórzy to wiedziałbyś o czym mówie. a Gimnazjum juz skonczyłem i przy komputerze rzadko kiedy siedze Ziom.<br><hr>MMMMMMMMM<br>
A co do "walniecia w twarz" to to niestety jest troche rozne od krytyki. Nikt wam nie kopie do dupy tylko stwierdza ze zrobiliscie cos w gowniany sposob. Trzeba was chwalic zebyscie byli mili? Zadufane w sobie dupki. Powodzenia. <br><hr>zazenowana
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Uuuu,pierdoli sie w glowach,pierdoli.Tekst ''czy my wogole mamy jakas konkurencje'' nie rozwalil.Zero szacunku do kogokolwiek,narcyzy...W ogole to jak mozna bylo nazwac strone Scigacz,to tak jakby nazwac''plastik'' lub ''szlifierka''.Wieś totalna o wielcy scikacze.pl...<br><hr>adhaKomentatorzy napisał(a):Och... zalosne jest tlumaczenie sie w relacji z wlasnych bledow. Jaka konkurencja? Haaaaalo, ja czytam relacje czy pojazd po "zazdrosnej konkurencji"? Myslalam ze czytam powazna relacje a nie przedszkolne przepychanki slowne... Oj, dzieci dzieci... Kiedy wy dorosniecie?<br><hr>czytelniczka<br>Komentatorzy napisał(a):Po pierwsze, o jakiej konkurencji mówisz? Nie przypominam sobie, abym pisał coś o konkurencji. Po drugie, TO MY MAMY JAKĄŚ KONKURENCJĘ? Patrzę na niezależne badania serwisów inernetowych i nie widzę jakiejś specjalnej konkurencji: <a href="http://www.scigacz.pl/Lutowy,ranking,serwisow,motocyklowych,5580.html" target="blank" class="link">http://www.scigacz.pl/Lutowy,ranking,serwisow,motocyklowych,5580.html</a> Każdy ma prawo do własnej opinii, ale twój komentarz buja w obłokach i jest zupełnie oderwany od rzeczywistości<br><hr>Tomek Alonzo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czy oprócz bicia piany na forach i w komentarzach pod artykułem coś jeszcze w życiu robisz? Można coś zobaczyć, coś przeczytać? Czy tylko trolujesz?<br><hr>Tomek AlonzoKomentatorzy napisał(a):Och... zalosne jest tlumaczenie sie w relacji z wlasnych bledow. Jaka konkurencja? Haaaaalo, ja czytam relacje czy pojazd po "zazdrosnej konkurencji"? Myslalam ze czytam powazna relacje a nie przedszkolne przepychanki slowne... Oj, dzieci dzieci... Kiedy wy dorosniecie?<br><hr>czytelniczka<br>Komentatorzy napisał(a):Po pierwsze, o jakiej konkurencji mówisz? Nie przypominam sobie, abym pisał coś o konkurencji. Po drugie, TO MY MAMY JAKĄŚ KONKURENCJĘ? Patrzę na niezależne badania serwisów inernetowych i nie widzę jakiejś specjalnej konkurencji: <a href="http://www.scigacz.pl/Lutowy,ranking,serwisow,motocyklowych,5580.html" target="blank" class="link">http://www.scigacz.pl/Lutowy,ranking,serwisow,motocyklowych,5580.html</a> Każdy ma prawo do własnej opinii, ale twój komentarz buja w obłokach i jest zupełnie oderwany od rzeczywistości<br><hr>Tomek Alonzo<br>Komentatorzy napisał(a):Uuuu,pierdoli sie w glowach,pierdoli.Tekst ''czy my wogole mamy jakas konkurencje'' nie rozwalil.Zero szacunku do kogokolwiek,narcyzy...W ogole to jak mozna bylo nazwac strone Scigacz,to tak jakby nazwac''plastik'' lub ''szlifierka''.Wieś totalna o wielcy scikacze.pl...<br><hr>adha<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Duzo wiecej niz niz jestes w stanie w tym momencie sobie wyobrazic...Komentatorzy napisał(a):Och... zalosne jest tlumaczenie sie w relacji z wlasnych bledow. Jaka konkurencja? Haaaaalo, ja czytam relacje czy pojazd po "zazdrosnej konkurencji"? Myslalam ze czytam powazna relacje a nie przedszkolne przepychanki slowne... Oj, dzieci dzieci... Kiedy wy dorosniecie?<br><hr>czytelniczka<br>Komentatorzy napisał(a):Po pierwsze, o jakiej konkurencji mówisz? Nie przypominam sobie, abym pisał coś o konkurencji. Po drugie, TO MY MAMY JAKĄŚ KONKURENCJĘ? Patrzę na niezależne badania serwisów inernetowych i nie widzę jakiejś specjalnej konkurencji: <a href="http://www.scigacz.pl/Lutowy,ranking,serwisow,motocyklowych,5580.html" target="blank" class="link">http://www.scigacz.pl/Lutowy,ranking,serwisow,motocyklowych,5580.html</a> Każdy ma prawo do własnej opinii, ale twój komentarz buja w obłokach i jest zupełnie oderwany od rzeczywistości<br><hr>Tomek Alonzo<br>Komentatorzy napisał(a):Uuuu,pierdoli sie w glowach,pierdoli.Tekst ''czy my wogole mamy jakas konkurencje'' nie rozwalil.Zero szacunku do kogokolwiek,narcyzy...W ogole to jak mozna bylo nazwac strone Scigacz,to tak jakby nazwac''plastik'' lub ''szlifierka''.Wieś totalna o wielcy scikacze.pl...<br><hr>adha<br>Komentatorzy napisał(a):Czy oprócz bicia piany na forach i w komentarzach pod artykułem coś jeszcze w życiu robisz? Można coś zobaczyć, coś przeczytać? Czy tylko trolujesz?<br><hr>Tomek Alonzo<br>

Ps.Te zdjecia FMX to mozecie w 99% przerobic na papier i sie nimi podetrzec,no chyba ze to skakali jacyś nieduczeni lub nieswiadomi tego co maja zrobic zawodnicy.To jest profesjonalny portal?Chyba plac zabaw dla koleczka zakochanych w sobie narcyzików...
Nie umiecie czegos robic to lepiej nie robcie wcale..<br><hr>adha
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeżeli nie odpowiada Ci ta strona, to po co się tutaj logujesz?<br><hr>xyzKomentatorzy napisał(a):Och... zalosne jest tlumaczenie sie w relacji z wlasnych bledow. Jaka konkurencja? Haaaaalo, ja czytam relacje czy pojazd po "zazdrosnej konkurencji"? Myslalam ze czytam powazna relacje a nie przedszkolne przepychanki slowne... Oj, dzieci dzieci... Kiedy wy dorosniecie?<br><hr>czytelniczka<br>Komentatorzy napisał(a):Po pierwsze, o jakiej konkurencji mówisz? Nie przypominam sobie, abym pisał coś o konkurencji. Po drugie, TO MY MAMY JAKĄŚ KONKURENCJĘ? Patrzę na niezależne badania serwisów inernetowych i nie widzę jakiejś specjalnej konkurencji: <a href="http://www.scigacz.pl/Lutowy,ranking,serwisow,motocyklowych,5580.html" target="blank" class="link">http://www.scigacz.pl/Lutowy,ranking,serwisow,motocyklowych,5580.html</a> Każdy ma prawo do własnej opinii, ale twój komentarz buja w obłokach i jest zupełnie oderwany od rzeczywistości<br><hr>Tomek Alonzo<br>Komentatorzy napisał(a):Uuuu,pierdoli sie w glowach,pierdoli.Tekst ''czy my wogole mamy jakas konkurencje'' nie rozwalil.Zero szacunku do kogokolwiek,narcyzy...W ogole to jak mozna bylo nazwac strone Scigacz,to tak jakby nazwac''plastik'' lub ''szlifierka''.Wieś totalna o wielcy scikacze.pl...<br><hr>adha<br>Komentatorzy napisał(a):Czy oprócz bicia piany na forach i w komentarzach pod artykułem coś jeszcze w życiu robisz? Można coś zobaczyć, coś przeczytać? Czy tylko trolujesz?<br><hr>Tomek Alonzo<br>Komentatorzy napisał(a):Duzo wiecej niz niz jestes w stanie w tym momencie sobie wyobrazic...
Ps.Te zdjecia FMX to mozecie w 99% przerobic na papier i sie nimi podetrzec,no chyba ze to skakali jacyś nieduczeni lub nieswiadomi tego co maja zrobic zawodnicy.To jest profesjonalny portal?Chyba plac zabaw dla koleczka zakochanych w sobie narcyzików...
Nie umiecie czegos robic to lepiej nie robcie wcale..<br><hr>adha<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bo kiedys to byla fajna strona a teraz jest pierdolnik ktor siemija z celem i jeszcze jakiś żużel na sile promowany za ktorym niewielu tu przepada....momentami schodzi portal na psy,JESZCZE TA DODA,myslalem ze to zart a to DNO TOTALNE,Poza tym widac bylo ze temat o ktorym jest mowa ma geboko w dupie,nie wie o czym mowa a przeprowadzającego z nią wywiad zlala jak psa.....Komentatorzy napisał(a):Och... zalosne jest tlumaczenie sie w relacji z wlasnych bledow. Jaka konkurencja? Haaaaalo, ja czytam relacje czy pojazd po "zazdrosnej konkurencji"? Myslalam ze czytam powazna relacje a nie przedszkolne przepychanki slowne... Oj, dzieci dzieci... Kiedy wy dorosniecie?<br><hr>czytelniczka<br>Komentatorzy napisał(a):Po pierwsze, o jakiej konkurencji mówisz? Nie przypominam sobie, abym pisał coś o konkurencji. Po drugie, TO MY MAMY JAKĄŚ KONKURENCJĘ? Patrzę na niezależne badania serwisów inernetowych i nie widzę jakiejś specjalnej konkurencji: <a href="http://www.scigacz.pl/Lutowy,ranking,serwisow,motocyklowych,5580.html" target="blank" class="link">http://www.scigacz.pl/Lutowy,ranking,serwisow,motocyklowych,5580.html</a> Każdy ma prawo do własnej opinii, ale twój komentarz buja w obłokach i jest zupełnie oderwany od rzeczywistości<br><hr>Tomek Alonzo<br>Komentatorzy napisał(a):Uuuu,pierdoli sie w glowach,pierdoli.Tekst ''czy my wogole mamy jakas konkurencje'' nie rozwalil.Zero szacunku do kogokolwiek,narcyzy...W ogole to jak mozna bylo nazwac strone Scigacz,to tak jakby nazwac''plastik'' lub ''szlifierka''.Wieś totalna o wielcy scikacze.pl...<br><hr>adha<br>Komentatorzy napisał(a):Czy oprócz bicia piany na forach i w komentarzach pod artykułem coś jeszcze w życiu robisz? Można coś zobaczyć, coś przeczytać? Czy tylko trolujesz?<br><hr>Tomek Alonzo<br>Komentatorzy napisał(a):Duzo wiecej niz niz jestes w stanie w tym momencie sobie wyobrazic...
Nie umiecie czegos robic to lepiej nie robcie wcale..<br><hr>adha<br>Komentatorzy napisał(a):Jeżeli nie odpowiada Ci ta strona, to po co się tutaj logujesz?<br><hr>xyz<br>
<br><hr>adha
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Propocze słowa: <a href="http://www.scigacz.pl/Streetbike,Freestyle,2008,spelnienie,marzen,6974.html" target="blank" class="link">http://www.scigacz.pl/Streetbike,Freestyle,2008,spelnienie,marzen,6974.html</a> - jak widać prawdziwa mądrość broni się sama - Łukasz 2 miejsce !!!<br><hr>Tomek AlonzoKomentatorzy napisał(a):Punktacja zajebista. Łukasz FRS za Stoppie 100pkt , ACSledz 96pkt... widziałem przejazd Łukasza i niektórzy sedziowie powinni sie leczyc. Dac chłopaka na 7 miejsce który nie zamulał to naprawde duze przegiecie. Pozdrawiam i czekam na nastepne EM.<br><hr>Mmmmmmm<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hehe tak sobie czytam te komentarze pod artykułem i nie wiem po co to wszystko? No, ale jest się z czego pośmiać, choć chce przypomnieć, że to jest portal o motocyklach, a nie z kawałami
. Po co te odpowiedzi na te komentarze?? Nie rozumiem, nic one nie dają, a wkurzają normalnych czytelników
. Z poważaniem Garfield
<br><hr>Garfield

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl