[Aktualności] Top Gear - groźny wypadek Richarda...
Jak się ma do dyspozycji konkret auto, to jeżeli nie tor, to autostrada pod Monachium też może wystarczeć:)
Od razu Bugatti 848 można dosiąść, które moim zdaniem będzie w całkiem dobrej cenie.
Od razu Bugatti 848 można dosiąść, które moim zdaniem będzie w całkiem dobrej cenie.
- suzuka gsxf
- Świeżak
heh takie Bugatti to i ja bym dosiadłsuzuka gsxf napisał(a):Jak się ma do dyspozycji konkret auto, to jeżeli nie tor, to autostrada pod Monachium też może wystarczeć:)

-
giuseppe - Świeżak
- suzuka gsxf
- Świeżak
Hmm, a co to za stadion, jakiś nowy?:) zresztą taka nagroda byłaby jeszcze bardziej ekstremalna niż przejazd np bugatti po monte carlo, bo i co w tym ciekawego, a maluch to zupełnie co innego, wkońcu bliższa ciału koszula...
- suzuka gsxf
- Świeżak
już prędzej z FrankowskimWesly napisał(a):tia...Maluchem z Clarksonem wokół stadionu XX lecia ;P

-
giuseppe - Świeżak
Ja myślałem, że to już rozstrzygnięte. Dzisiaj widziałem tekst że fiat chce wrócić do produkcji małego samochodu dla ludu, coś na bazie malucha, ale wątpię żeby zrobili to kultowe auto w nowej wersji, wiadomo jednak że ma być produkowane w Tychach, może jednak ten maluch i Clarkson jest do zrealizowania:)
- suzuka gsxf
- Świeżak
hmm jeśli to ma się skończyć tak jak z Fiatem 500 który zamiast być tanim autem jest konkurencją dla Mini to może być ciężko...suzuka gsxf napisał(a):Dzisiaj widziałem tekst że fiat chce wrócić do produkcji małego samochodu dla ludu, coś na bazie malucha
Wracająć do TG - przejrzałem 3 numer i w końcu ukazał się zapowiadany artykuł o furkach dla polskiej policjii

-
giuseppe - Świeżak
ano wyszedłWesly napisał(a):Kurcze to już trzeci numer wyszedł ?? Przespałem termin...mam nadzieje że nie wykupili jeszcze ...

-
giuseppe - Świeżak
Ja dopiero kartkuję, widzę, że wkońcu Clarkson pojawia się w gazecie z tym co nagrywali do programu, szczerze powiem, że trochę na to czekałem.
- suzuka gsxf
- Świeżak
heheh, szczególnie że od pewnego czasu sporo mniej ludzi ma dostęp do Top Geara w TV. Jednak to że pojawił się magazyn właśnie teraz było niezłym posunięciem z ich stronysuzuka gsxf napisał(a):Ja dopiero kartkuję, widzę, że wkońcu Clarkson pojawia się w gazecie z tym co nagrywali do programu, szczerze powiem, że trochę na to czekałem.

-
giuseppe - Świeżak
Pewnie mogli mieć jakieś informacje że BBC będzie tylko emitować kolejną serię TG, chociaż przygotowania do wypuszczenia polskiego wydania trwały dość długo, plotki głosiły o premierze już w połowie zeszłego roku, więc cieżko coś dokładnie powiedzieć, ważne że jest gazeta i warto czekać miesiąc żeby kupić nowy numer.
- suzuka gsxf
- Świeżak
w sumie masz rację - ja np. nawe jakbym nadal miał Top Geara w TVN Turbo to i tak gazetka by była kupowana - to jednak troszkę co innego niż program...suzuka gsxf napisał(a):ważne że jest gazeta i warto czekać miesiąc żeby kupić nowy numer.
-
giuseppe - Świeżak
zdecydowanie !!! w końcu program po odjęciu reklam trwa jakieś 40 minut... na pewno więcej można przedstawić na 180 stronach w gazecie (nawet odejmując miejsce zajęte przez reklamy)Wesly napisał(a):To przecież zupełnie inna sprawa...Jest duża różnica między gazetą a programem...Wydaje mi się że w gazecie jest więcej informacji niż w programie...
-
giuseppe - Świeżak
No reklam rzeczywiście sporo, ale dzięki temu pewnie cena rozsądna, zaskakujące jest to że stałym felietonistą stał się Dziawer, z programu to nie kojarzę tam wielu tematów dwóch kółek.
- suzuka gsxf
- Świeżak
nom, trochę zaskakujące bo w telewizyjnym TG to nie pamiętam żeby było cokolwiek o motorach kiedyś... a Dziawera bardzo lubię - w sumie fajnie poczytać go również poza Światem Motocyklisuzuka gsxf napisał(a):zaskakujące jest to że stałym felietonistą stał się Dziawer, z programu to nie kojarzę tam wielu tematów dwóch kółek.

-
giuseppe - Świeżak
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 8 gości