[Aktualności] Top Gear - groźny wypadek Richarda...
Myślę że cena nie do końca została dobrze oszacowana, wkońcu słabsze mondeo st220 było dużo droższe, a focus rs to już typowa sportowa gablota, ciekawe tylko czy spekulacje TG na temat mocy okażą się faktem czy jednak inżynierowie znajdą trochę więcej koni.
- suzuka gsxf
- Świeżak
nie zapoinaj że Mondeo to jednak większe auto i z innej klasy. Nawet jeśli było by tańsze w produkcji to Ford nie mógłby dać niższej ceny bo wedy musiałby obniżyć ceny wszystkich aut. Myślę że cena szacowana przez redakcję Top Gear może się sprawdzićsuzuka gsxf napisał(a):Myślę że cena nie do końca została dobrze oszacowana, wkońcu słabsze mondeo st220 było dużo droższe, a focus rs to już typowa sportowa gablota, ciekawe tylko czy spekulacje TG na temat mocy okażą się faktem czy jednak inżynierowie znajdą trochę więcej koni.
-
giuseppe - Świeżak
No większe, ale też RS to nie jest zwykła wersja Focusa, więc myślę, że cena jaką przewiduje TG byłaby naprawdę niezłym hitem.
- suzuka gsxf
- Świeżak
no zobaczymy, zobaczymy... a ST to też nie jest standardowa wersja Mondeosuzuka gsxf napisał(a):No większe, ale też RS to nie jest zwykła wersja Focusa, więc myślę, że cena jaką przewiduje TG byłaby naprawdę niezłym hitem.

-
giuseppe - Świeżak
Odradzam, kiedyś zrobiłem taki tuning maski, później był problem ze sprzedażą:) wersja RS, która ma prawie 1/3 mocy więcej od seryjnego auta to już bardzo prawie rajdówka i chętnie bym się pobujał nawet po zwykłej drodze takim autem.
- suzuka gsxf
- Świeżak
eee tam każdemu RS'owi do WRC brakuje duuuuuużo. WRC to tak naprawdę inne auto - tylko nadwozie mniej więcej przypomina dany model. takie auta są projektowane od podstaw.suzuka gsxf napisał(a):Odradzam, kiedyś zrobiłem taki tuning maski, później był problem ze sprzedażą:) wersja RS, która ma prawie 1/3 mocy więcej od seryjnego auta to już bardzo prawie rajdówka i chętnie bym się pobujał nawet po zwykłej drodze takim autem.
-
giuseppe - Świeżak
Wiadomo, RS to wersja cywilna więc też musi spełniać warunki, aby zostać dopuszczona do ruchu. Nawet w drugim numerze jest jeszcze mnóstwo aut, które nie są WRX, a które chętnie bym dosiadł:)
- suzuka gsxf
- Świeżak
Obawa jest, ale te emocje, dreszcz czasem przechodzi podczas samego czytania, a poza tym trzeba kolekcjonować mocen wrażenia:)
- suzuka gsxf
- Świeżak
No to sobie teraz wyobraź, móc potestować jedną z takich wypasionych gablot, wtedy adrenalina, emocje i zapominasz o bożym świecie, liczy się tylko chwila.
- suzuka gsxf
- Świeżak
tylko weź tor wynajmij - koszty są niemałe, zreszta w Polsce nie ma zbyt dużego wyboru nawet... Czasem aż zazdroszczę np. ekipie Top Gear że mają taki świetny tor do dyspozycji...Wesly napisał(a):Przetestować może i tak...na zamkniętym torze
-
giuseppe - Świeżak
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości