Zobacz wątek - <i>[Relacje z zawodów]</i> III/IV Rudna MP Enduro - Brezno (
NAS Analytics TAG

[Relacje z zawodów] III/IV Rudna MP Enduro - Brezno (

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 1/6/2007, 09:09

Komentatorzy napisał(a):Szuster to chłopak z możliwościami,ale musi jeszcze pare lat poćwiczyć.A Obłucki to światowa czołówka ,więc jak ktoś pisze ,że nastąpi zmiana w polskim enduro i ma na myśli Szustera to musi trochę poczekać.Yamaha podziękowała mądrali po jednym sezonie a z tego co wiem to Obłucki leci ósmy sezon w zespole fabrycznym i chyba to najlepiej świadczy o tym, kto ile jest wart !!!<br><hr>Fan Obłuckiego<br>
Komentatorzy napisał(a):w pelni sie zgadzam z ta wypowiedzia! Oblucki do tego wszystkiego ma leb na karku, a Szuster jest po prostu "malo inteligentny".. dawac gazu to nie wszystko. <br><hr>obiektywny<br>
Komentatorzy napisał(a):Czyżby przez kogoś przemawiała zawiść ???
Po ostatnich eliminacjach Mistrzostw Świata też tak sądzisz ???
Na paru próbach Szuster skutecznie dokopał Obłuckiemu !!!
Pomimo duzo młodzego wieku i doswiadczenia i dużo gorszego motocykla !!! <br><hr>NOW<br>
Co by nie powiedzieć, to tych dwóch zwodników dzieli od siebie niewiele, ale do pozostałych w Polsce to dzieli ich PRZEPAŚĆ !!! I to chyba oni tak obsmarowywują Michała Szustera !!! Masz rację, że to zawiść !!! Obłucki nie startuje w Polsce, więc zostawiają go w spokoju !!! <br><hr>KT
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/6/2007, 09:28

Komentatorzy napisał(a):jest bardzo dobry , ale obłuckiemu nie sięga jeszcze do pięt!!!!!<br><hr>FAN CLUB OBLUKI<br>
Komentatorzy napisał(a):Tu chodzi o rutynę !!! Szuster to młody chłopak - junior, a Obłuckji to stary wjadacz . Coś mi się zdaje, że niebawem dominacja w Polskim Enduro ulegnie zmianie. Wiadomo na czyją korzyść. Bo pozostała część czołówki to żenada. Np. Ł. Kurowski. <br><hr>Duro<br>
Komentatorzy napisał(a):O ile sobie przypominam to Obłucki doszedł sam do wszystkiego i jeszcze wkręcił tego niwdzięcznika Szustera, który twierdzi ,że sam doszedł a tak na razie to on nigdzie jeszcze nie był. Wylali go z UFO CORSE bo mieli dosyć jego filozofowania i wymówek jak to uderzył się w paluszek i ... MIĘCZAK<br><hr>LUCEK<br>
Z tego co wiem, to Michał Szuster miał podpiasny kontrakt z UFO na jeden rok. A potem propozycja UFO była mniej atrakcyjna od Husqvarny i dlatego przeniósł się do Husqvarna Mucci Racing !!! A poza tym atmosfera w UFO jest nie ciekawa o czym przekonał się równiez Obłucki !!! Co do wzajemnych kontaktów Szustera z Obłuckim, to pomiędzy nimi nie ma żadnego konfliktu,a wręcz przeciwnie, tylko na tym forum ktoś próbuje stworzyć sztucznie jakiś konflikt !!! A co do inteligencji to Michał Szuster jest bardzo inteligentny. Wystarczy posłuchac jego wypowiedzi w mediach i porównać je z dukaniem innych zawodników w takich sytuacjach !!!<br><hr>Jaro
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/6/2007, 10:51

Komentatorzy napisał(a):jest bardzo dobry , ale obłuckiemu nie sięga jeszcze do pięt!!!!!<br><hr>FAN CLUB OBLUKI<br>
Komentatorzy napisał(a):Tu chodzi o rutynę !!! Szuster to młody chłopak - junior, a Obłuckji to stary wjadacz . Coś mi się zdaje, że niebawem dominacja w Polskim Enduro ulegnie zmianie. Wiadomo na czyją korzyść. Bo pozostała część czołówki to żenada. Np. Ł. Kurowski. <br><hr>Duro<br>
Mylisz się, Michał Szuster sam doszedł do Mistrzostw Świata Enduro !!! Po sukcesie w sześciodniówce w 2004 r. dostał propozycję z Hondy, Team Fast Eddi Racing z Anglii. W sezonie 2005 jeździł w tym zespole. To był jego pierwszy sezon w Mistrzostwach Świata !!!
Pomimo, że startowa w wyższej dla siebieł wklasie E1, a powinien w EJ i startował tylko w 5 z 9 eliminacji, to i tak uplasował się na 15 miejscu w gronie 56 klasyfikowanych zawodników !!! Dzięki temu dostał kilka propozycji, między innymi UFO, które wybrał. Nie wiem, jaki wpływ na to, że znalazł się w UFO miał Obłucki, ale to była tylko jedna z kilku propozycji !!! Dla teamów biorących udział w MŚ Enduro nie liczą się układy, tylko wyniki. Tak, że być może jakś niewielka pomoc Obłuckiego była, alle bez wyników Szustera byłaby zupełnie bez znaczenia !!!<br><hr>Citizen
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/6/2007, 21:26

Komentatorzy napisał(a):Mylisz się, Michał Szuster sam doszedł do Mistrzostw Świata Enduro !!! Po sukcesie w sześciodniówce w 2004 r. dostał propozycję z Hondy, Team Fast Eddi Racing z Anglii. W sezonie 2005 jeździł w tym zespole. To był jego pierwszy sezon w Mistrzostwach Świata !!!
Pomimo, że startowa w wyższej dla siebieł wklasie E1, a powinien w EJ i startował tylko w 5 z 9 eliminacji, to i tak uplasował się na 15 miejscu w gronie 56 klasyfikowanych zawodników !!! Dzięki temu dostał kilka propozycji, między innymi UFO, które wybrał. Nie wiem, jaki wpływ na to, że znalazł się w UFO miał Obłucki, ale to była tylko jedna z kilku propozycji !!! Dla teamów biorących udział w MŚ Enduro nie liczą się układy, tylko wyniki. Tak, że być może jakś niewielka pomoc Obłuckiego była, alle bez wyników Szustera byłaby zupełnie bez znaczenia !!!<br><hr>Citizen<br>
obluki znaczaco pomog szusterowi zeby sie wkrecic do mś, a szuster wolal sie lansowac i na pamienki chodzic - dlatego wylecial z ufo corse. oczywiscie jest on bardzo dobrym zawodnikiem, ale do oblukiego mu daleko! a czasy we wloszech spowodowane sa tylko ty, ze szuster smiga tam caly sezon w mistrzostwach wloch i zreszta ma motocykl k7, a obluki przedprodukcyjke<br><hr>nujork
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/6/2007, 18:04

Komentatorzy napisał(a):Szuster to chłopak z możliwościami,ale musi jeszcze pare lat poćwiczyć.A Obłucki to światowa czołówka ,więc jak ktoś pisze ,że nastąpi zmiana w polskim enduro i ma na myśli Szustera to musi trochę poczekać.Yamaha podziękowała mądrali po jednym sezonie a z tego co wiem to Obłucki leci ósmy sezon w zespole fabrycznym i chyba to najlepiej świadczy o tym, kto ile jest wart !!!<br><hr>Fan Obłuckiego<br>
nie filozofuj tylko siadaj na sztukę i pokaż co potrafisz!!!<br><hr>puchar pzm
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/7/2007, 08:27

Strasznie mi zal tych wszystkich ktorzy wypowiadaja sie bez zadnej wiedzy na temat Michała Szustera.....nie wiedza tak naprawde co dzieje sie na MŚ ani Na MW nie maja pojecia i nie moga pojac ze Ktos tak utalentowany jak MICHAL SZUSTER sam bez zadnej pomocy przez tylko 3 lata osiagna wiecej niz Bartek Obludzki przez 8lat. ( ciagle idzie do przodu a przedewszystkim nie pali mostow tak jak niestety robi to jego kolega ktory ZAŁATWIŁ MU W UFO ZAJEBI...ALE TYLKO ATMOSFERE!Szuster nie chodzi tak jak Bartek po teamach prosic sie zeby go wzieli np . do ktm czy bmw...aprilia...SZUSTERA BIORĄ BEZ takich ceregieli bo widza ze jest duzym talentem i to jest wlasnie ta roznica ktora tak was tak wszystkich boli bardzo boli.....<br><hr>PAWEŁ
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/7/2007, 17:24

ty lucek a co zazdroscisz mu SZUSTER jest bardzo dobrym zawodnikem a ty zwyklym kiepem i spoleczniakiem<br><hr>KUBIM3
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/8/2007, 21:14

Nie znasz widocznie ani Szustera ano Obłuckiego.jJa mieszkam koło Michała i wiem co on dopiero potrafi na motorze a nie Bartuś który się tylko popisuje swoimi sztuczkami których nawet dobrze nie potrafi.Widziałeś kiedyś co potrafi i jak jeżdzi Michał jak nie to się przyjrzyj jest to kolosalna róznica między Michałem a Bartkiem.Ale nie powiem że Bartek nie umie jeżdzić bo nawet dobrze sobie radzi ale Michałek jest lepszy.Chcesz pogadać ze mną i Michałem na ten temat to pisz asiacross@o2.pl<br><hr>asiacross
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/8/2007, 22:06

a ty asiu to gdzie mieszkasz koło michała a gdzie dokładnie???<br><hr>kolega
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez enduroo » 27/8/2007, 12:37

poco takie bzdury pisac ze sie obok kogos mieszka ????pierwsze slysze...totalna beznadzieja.......i co moze powiedziec ktos kto zielonego pjecia niema o niczym wiec daj sobie spokuj i nie glosuj bo pojecia nie masz ani o jednym ani o drugim
enduroo
Świeżak

Postprzez Komentatorzy » 30/8/2007, 13:42

Komentatorzy napisał(a):a ty asiu to gdzie mieszkasz koło michała a gdzie dokładnie???<br><hr>kolega<br>
ja mieszkam w Kielcach na Nowinach na Szewcach.a co żar dupe ściska.<br><hr>asia
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/8/2007, 13:49

Komentatorzy napisał(a):O ile sobie przypominam to Obłucki doszedł sam do wszystkiego i jeszcze wkręcił tego niwdzięcznika Szustera, który twierdzi ,że sam doszedł a tak na razie to on nigdzie jeszcze nie był. Wylali go z UFO CORSE bo mieli dosyć jego filozofowania i wymówek jak to uderzył się w paluszek i ... MIĘCZAK<br><hr>LUCEK<br>
nie wiesz dlaczego go wylali to się nie wypowiadaj.ktos ci nagadał jakiś głupot i teraz powtarzasz.wez przetan.<br><hr>asia
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez enduroo » 8/9/2007, 17:25

ja mieszkam w Kielcach na Nowinach na Szewcach.a co żar dupe ściska.
asia
-------------------------------------------------------------------------
Po pierwsze to od kiedy nowiny sa w kielcach ....buhahaaa
Tabliczka Miasto Kielce Wita jest dalej....
___________________________________________________________Nie znasz widocznie ani Szustera ano Obłuckiego.jJa mieszkam koło Michała i wiem co on dopiero potrafi na motorze a nie Bartuś który się tylko popisuje swoimi sztuczkami których nawet dobrze nie potrafi.Widziałeś kiedyś co potrafi i jak jeżdzi Michał jak nie to się przyjrzyj jest to kolosalna róznica między Michałem a Bartkiem.Ale nie powiem że Bartek nie umie jeżdzić bo nawet dobrze sobie radzi ale Michałek jest lepszy.Chcesz pogadać ze mną i Michałem na ten temat to pisz asiacross@o2.pl
-----------------------------------------
Po drugie To cos ci sie bajki pomieszlay .....i osoby.........................
Każdy kto zna Michała zna tez jego dziewczyne ktora z nim mieszka ..wyjezdza do wloch ...jest na kazdych zawodach i pieknie mu kibicuje......I mam nadzieje ze nikt nie jest tak glupi zeby pisac do ciebie
Bo jezeli ktos ma pytanie czy jakas sprawe wie gdzie pisac czy dzwonic
Wiec dziewczyno nie osmieszaj sie .....
-------------------------------------------------------------------------------------
nie wiesz dlaczego go wylali to się nie wypowiadaj.ktos ci nagadał jakiś głupot i teraz powtarzasz.wez przetan.
------------------------------------------------------------------------------
Po trzecie wydaje mi sie ze Szuster nie potrzebuje Adwokata ani obroncy bo kto zna Szustera wie co i jak wiec nie dyskutuj na ten temat i nie rob sztucznego konfliktu pomiedzy Obłuckim a Szusterem jak nie masz zielonego pojecia o niczym ...na to wychodzi...
Pozdrawiam.....
enduroo
Świeżak

Postprzez Komentatorzy » 20/9/2007, 19:23

Komentatorzy napisał(a):Mylisz się, Michał Szuster sam doszedł do Mistrzostw Świata Enduro !!! Po sukcesie w sześciodniówce w 2004 r. dostał propozycję z Hondy, Team Fast Eddi Racing z Anglii. W sezonie 2005 jeździł w tym zespole. To był jego pierwszy sezon w Mistrzostwach Świata !!!
Pomimo, że startowa w wyższej dla siebieł wklasie E1, a powinien w EJ i startował tylko w 5 z 9 eliminacji, to i tak uplasował się na 15 miejscu w gronie 56 klasyfikowanych zawodników !!! Dzięki temu dostał kilka propozycji, między innymi UFO, które wybrał. Nie wiem, jaki wpływ na to, że znalazł się w UFO miał Obłucki, ale to była tylko jedna z kilku propozycji !!! Dla teamów biorących udział w MŚ Enduro nie liczą się układy, tylko wyniki. Tak, że być może jakś niewielka pomoc Obłuckiego była, alle bez wyników Szustera byłaby zupełnie bez znaczenia !!!<br><hr>Citizen<br>
Komentatorzy napisał(a):obluki znaczaco pomog szusterowi zeby sie wkrecic do mś, a szuster wolal sie lansowac i na pamienki chodzic - dlatego wylecial z ufo corse. oczywiscie jest on bardzo dobrym zawodnikiem, ale do oblukiego mu daleko! a czasy we wloszech spowodowane sa tylko ty, ze szuster smiga tam caly sezon w mistrzostwach wloch i zreszta ma motocykl k7, a obluki przedprodukcyjke<br><hr>nujork<br>
Gowno wiesz ;) Znam dobrze Szustera mieszka 100 m ode mnie gdzieś wiem jaki był powód ale nie powiem bo godni nie jesteście by znać szczegóły ;)<br><hr>:)
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

aha...

Postprzez Endurzyca » 24/9/2007, 21:24

dajcie sobie spokoj i pilnujcie swoich spraw... nalezy mu sie szacunek za to jak jezdzi i do czego doszedl..
Sygnaliczna
Endurzyca
Świeżak

Postprzez Komentatorzy » 25/9/2007, 15:59

asiu a skad ty jestes ze znasz tak dobrze michała bo obok nas nikt taki nie mieszka ????????????<br><hr>ktm
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez kaxper18 » 6/10/2007, 18:29

;];]
Ostatnio edytowano 14/6/2008, 22:17 przez kaxper18, łącznie edytowano 1 raz
kaxper18
Świeżak

Postprzez Komentatorzy » 1/5/2008, 21:15

JAK DLA MNIE I TAK NAJLEPSZY JEST M I C H A Ł O S T R Z Y Ż E K ! ! ! <br><hr>ruchawka ;p;p;p
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl