Liczniki do yamaha xjr 1300
• Strona 1 z 1
Liczniki do yamaha xjr 1300
Witam. Poszukuję kielicha do obrotomierza do yamaha xjr 1300 rocznik 1999. Czy ma ktos na sprzedaz?Albo czy ktos z was wie gdzie mogę dostac uzywana taka czesc? Z góry dziekuje za odpowiedz.
- mloda01
- Świeżak
Bylam w salonie Yamaha w Jasle (woj.podkarpackie) i za kielich mam zapłacic 343 zł. Jakos mnie nie ciagnie, dlatego wlasnie szukam uzywanego kielicha do obrotomierza
Jak znasz jakas stronke to podaj linka albo jak znasz kogos kto ma ta czesc to podziel sie ;-p

- mloda01
- Świeżak
hehe bez urazy ale jasło to straszna wioch każdy jeździ jak chce i chamuje na pomarańczowym no chyba ze poza jasłem jest kozak dróżka w górach z zarąbistym widokiem na jasło
poszukaj może znajdziesz jakiś inny np na allegro a i się nie dziwie ze drogo macie w salonie bo niestety jak mały ruch to i marże wyższe siła żeczy może w krakowie było by taniej
ps: viewtopic.php?t=714
poszukaj może znajdziesz jakiś inny np na allegro a i się nie dziwie ze drogo macie w salonie bo niestety jak mały ruch to i marże wyższe siła żeczy może w krakowie było by taniej
ps: viewtopic.php?t=714
-
PajÄ…k - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości