Piaggo Skipper 125cmm 2 T CYLINDER !!!!
• Strona 1 z 1
Piaggo Skipper 125cmm 2 T CYLINDER !!!!
Witam Wszstkich
Szukam Cylindra Do Piaggia Skipper 125 2T (otór na tłok żeby miał 55mm) w cenie rozsądniej cenie.
posiadam stary cylinder lecz są w nim ryski a szlifu nie można zrobić ponieważ jest aluminowa tyleja czy jak to tam się nazywa nie znam się dokładnie:/
Może mi pomożecie jak można by jeszcze ten cylinder zrobić żeby był sprawny??
pozdrawiam z góry dzięki za odpowiedzi lub oferty cylindra
Szukam Cylindra Do Piaggia Skipper 125 2T (otór na tłok żeby miał 55mm) w cenie rozsądniej cenie.
posiadam stary cylinder lecz są w nim ryski a szlifu nie można zrobić ponieważ jest aluminowa tyleja czy jak to tam się nazywa nie znam się dokładnie:/
Może mi pomożecie jak można by jeszcze ten cylinder zrobić żeby był sprawny??
pozdrawiam z góry dzięki za odpowiedzi lub oferty cylindra

- Krystiano124
- Świeżak
Jak masz cylinder aluminiowy to nie masz tam tuleji zeliwnej tylko powloke nicasil, generalnie zostaje Ci szukanie cylindra a jak nie znajdziesz to przetulejowanie tego co masz no i tloki bez problemu dostaniesz na allegro.
Zalezy jakie są te ryski jesli są glebokie to warstwa nicasilu jest uszkodzona i cylinder nie nadaje sie do dalszego uzytkowania nie wiadomo tez jak bardzo jest zuzyty bo moznaby bylo sie pokusic o przehonowanie go o dobra jedna setke mm.
Zalezy jakie są te ryski jesli są glebokie to warstwa nicasilu jest uszkodzona i cylinder nie nadaje sie do dalszego uzytkowania nie wiadomo tez jak bardzo jest zuzyty bo moznaby bylo sie pokusic o przehonowanie go o dobra jedna setke mm.
- Kicaj.
- Świeżak
a jeżeli można by o te jedną setkę szlif zrobić to jaki tłok zakładąć bo teraz miałem NOMINAŁ. zakładać seryjny tłok czy po pierwszym szlifie ale nie wiadomo ile taki będzie już mił jak na pierwszyszlif. żeby siły nie stracił bo tak jeździł 140km/h czy nie będzie wolniej. Proszę o szybką odpowiedz POZDRAWIAM 

- Krystiano124
- Świeżak
• Strona 1 z 1