[KUPIĘ] Szybkę do kasku
• Strona 1 z 1
[KUPIĘ] Szybkę do kasku
Witam, kupię szybkę do kasku PASUJĄCĄ do modelu HJC, nie musi być oryginalna ale pasująca
<czarna, błyszcząca, lustrzana itd...> Tylko nie przezroczystą
bo taką już posiadam 

- Frryk
- Świeżak
Dziś widziałem właśnie taką szybkę... jednak badziew
ładnie nałożona ale i tak bez problemu można dostrzec że jest to nalepka. A nie wiesz może czy są jakieś zamienniki do tych kasków w tańszej cenie?

- Frryk
- Świeżak
Kolego w jakiej kwocie chcesz kupić szybę ?
Mam Smoke z USA (lekko dymiona) NOWA!! w dobrej cenie, nie jest to oryginał ale szybka pasuje i wygląda że jest dobrej jakości, koledzy z forum CBR generalnie są zadowoleni, jestem w stanie oddać ją powiedzmy za 90zł + przesyłka (12zł priorytet paczka).
Aha i gwarantuje Ci że taniej nigdzie nie znajdziesz, a cena za szybkę oryginalną 125zł uważam że też nie jest dużo, chyba nie orientowałeś się ile w sklepach one kosztują.
PZDR
Mam Smoke z USA (lekko dymiona) NOWA!! w dobrej cenie, nie jest to oryginał ale szybka pasuje i wygląda że jest dobrej jakości, koledzy z forum CBR generalnie są zadowoleni, jestem w stanie oddać ją powiedzmy za 90zł + przesyłka (12zł priorytet paczka).
Aha i gwarantuje Ci że taniej nigdzie nie znajdziesz, a cena za szybkę oryginalną 125zł uważam że też nie jest dużo, chyba nie orientowałeś się ile w sklepach one kosztują.
PZDR
-
Boguc - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości