Zobacz wÄ…tek - [sprzedam] Alpinestars Kurtka E5,Spodnie AST1,Buty SMX Plus
NAS Analytics TAG

[sprzedam] Alpinestars Kurtka E5,Spodnie AST1,Buty SMX Plus

Części, odzież i akcesoria motocyklowe - kupię, sprzedam, zamienię
_________

[sprzedam] Alpinestars Kurtka E5,Spodnie AST1,Buty SMX Plus

Postprzez mikit_bp » 15/12/2010, 20:37

Jak w temacie mam na sprzedaż ciuszki Alpiny. Sprzedaję bo mam nową kurteczkę RST, a za kasę uzyskaną ze sprzedaży obu ciuszków chce dokupić spodnie do kompletu do mojej kurtki :D
Kurtka model E-5 z wypinanÄ… podpinkÄ…, wyjmowanymi ochraniaczami, wyglÄ…d bardzo cywilny, tak samo jak spodnie model AST-1, oba ciuchy w rozmiarze XL.
Cena za komplet myślałem 450zł [do negocjacji] plus wysyłka.
Buciki model SMX Plus rozmiar eur44. Dla mnie świetne buciki, pasowały mi najlepiej ze wszystkich jakie przymierzałem.
Ceny jakie mnie interesują to za buciki myślałem 550zł. plus wysyłka, cena na alledrogo za nowe to ok 900-950zł więc myślę, że można sporo zaoszczędzić, a buty są w świetnej kondycji z podeszwą prawie idealną. Jedyna wada to te plastiki na pięcie są lekko podrapane, ale są odkręcane i można wymienić.
Zdjęcia mogę wrzucić tutaj albo zapraszam do obejrzenia albumu tutaj http://s603.photobucket.com/albums/tt112/maciek_bp/
PS. Masz pytania pisz na PW :D Zdjęcia w pełnym rozmiarze mogę podesłać na maila
mikit_bp
Świeżak

Postprzez mikit_bp » 17/1/2011, 21:25

Niekatualne
mikit_bp
Świeżak

Powrót do Ogłoszenia drobne

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê