Chcesz pisać o tym, co kochasz? Zajrzyj;)
• Strona 1 z 1
Chcesz pisać o tym, co kochasz? Zajrzyj;)
Szukam ludzi, którzy znajdą chwilkę czasu by skrobnąć coś na motoblogu www.na-gumie.pl. Od chętnych oczekujemy dobrej znajomości angielskiego oraz lekkości w posługiwaniu się piórem. Nie wspominam o odpowiednim poziomie wiedzy merytorycznej, gdyż większość z nas nie ma z tym problemów.
Jeżeli spełniasz przedstawione powyżej kryteria i czujesz, że chciałbyś wykorzystać swoją kreatywność na rzecz promocji motocykli to wal na adres redakcja@na-gumie.pl ewentualnie na pw;)
Mam nadzieję, że powyższy temat nie łamie regulaminu forum:)
Jeżeli spełniasz przedstawione powyżej kryteria i czujesz, że chciałbyś wykorzystać swoją kreatywność na rzecz promocji motocykli to wal na adres redakcja@na-gumie.pl ewentualnie na pw;)
Mam nadzieję, że powyższy temat nie łamie regulaminu forum:)
My beautiful little girl... | | http://bikepics.com/members/czupryna/
-
Czupryna - Świeżak
-
turboponczek - MEGA TROLL
-
jordan23 - Stały bywalec
Dzięki za słowa uznania, staramy się:)
Jeżeli chodzi o dział- wydawało mi się, że Hydepark będzie bardziej odpowiedni. Ale skoro modzi stwierdzą, że "do pracy z tym" to może być i praca;)
Jeżeli chodzi o dział- wydawało mi się, że Hydepark będzie bardziej odpowiedni. Ale skoro modzi stwierdzą, że "do pracy z tym" to może być i praca;)
My beautiful little girl... | | http://bikepics.com/members/czupryna/
-
Czupryna - Świeżak
-
pablomotors - Świeżak
• Strona 1 z 1