[Sprzedam] Najlepsze produkty po bardzo korzystnych cenach!
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Simsala_Bim
Oczywiście, co więcej w tej cenie dostaniesz krótkie buty od marki alpinestars. Może to być Bullet, Surge, PIT (w różnych wariantach kolorysycznych).
Seba_ER5
Podobnie jak w przypadku powyższego użytkownika, mam kilka propozycji bucików w tej cenie, jednak są to głównie modele bardziej casualowe (nie oferują bezpieczeństwa wysokiego na tyle, by konkurować z obuwiem motocyklowym z prawdziwego zdarzenia). Zaoferować w tej sytuacji mogę: Alpinestars: Surge, PIT, F1, F1 Sport
Oczywiście, co więcej w tej cenie dostaniesz krótkie buty od marki alpinestars. Może to być Bullet, Surge, PIT (w różnych wariantach kolorysycznych).
Seba_ER5
Podobnie jak w przypadku powyższego użytkownika, mam kilka propozycji bucików w tej cenie, jednak są to głównie modele bardziej casualowe (nie oferują bezpieczeństwa wysokiego na tyle, by konkurować z obuwiem motocyklowym z prawdziwego zdarzenia). Zaoferować w tej sytuacji mogę: Alpinestars: Surge, PIT, F1, F1 Sport
- wiligraph1
- Świeżak
oj qrde takie buty
to moze rownie dobrze w nikech jezdzic ;/
Chyab jej kupie Frank Thomas VENUS buty za 400zl z przesylka z UK ;/...

Chyab jej kupie Frank Thomas VENUS buty za 400zl z przesylka z UK ;/...

-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Kombinezon
Witam poszukuje jakiegoś kombinezonu najlepiej skórzany dwucęściowy do 800 zł. Czy masz może coś takiego
- mlody-mlodzian
- Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość