[S] GIVI/KAPPA 4 gumki/ ODBOJNIKI DO PŁYT-Z126
• Strona 1 z 1
[S] GIVI/KAPPA 4 gumki/ ODBOJNIKI DO PŁYT-Z126
GIVI/KAPPA 4 gumki/ ODBOJNIKI DO PŁYT-Z126
W komplecie znajdują się 4 gumki (które lubią się gubić), które montuje się na płycie pod kufer.
Nowe gumki gwarantują lepsze trzymanie się kufra na płycie i mniejsze luzy pomiędzy płytą a kufrem.
Z126 NIWELUJĄ WIBRACJE POMIĘDZY PŁYTĄ A KUFREM !!!
Zaleca się co jakiś czas wymianę gumek na nowe, ze względu na powstające z czasem luzy między kufrem a płytą.
(otwórz link)
foto zrobione przeze mnie
Najlepiej odbiór osobisty (odpadają koszta wysyłki) Opole - Tomaszów Mazowiecki (i ewentualnie w pobliżu trasy Opole - Tomaszów Mazowiecki mogę osobiście podjechać)
Może być wysłane pocztą, koszt 2,7zł lub list priorytetowy polecony - 5zł (cena wraz z kopertą bąbelkową)
Cena: 15zł za komplet
Kontakt: poprzez forum
W komplecie znajdują się 4 gumki (które lubią się gubić), które montuje się na płycie pod kufer.
Nowe gumki gwarantują lepsze trzymanie się kufra na płycie i mniejsze luzy pomiędzy płytą a kufrem.
Z126 NIWELUJĄ WIBRACJE POMIĘDZY PŁYTĄ A KUFREM !!!
Zaleca się co jakiś czas wymianę gumek na nowe, ze względu na powstające z czasem luzy między kufrem a płytą.
foto zrobione przeze mnie
Najlepiej odbiór osobisty (odpadają koszta wysyłki) Opole - Tomaszów Mazowiecki (i ewentualnie w pobliżu trasy Opole - Tomaszów Mazowiecki mogę osobiście podjechać)
Może być wysłane pocztą, koszt 2,7zł lub list priorytetowy polecony - 5zł (cena wraz z kopertą bąbelkową)
Cena: 15zł za komplet
Kontakt: poprzez forum
Ostatnio edytowano 24/7/2012, 20:53 przez michal.m, łącznie edytowano 1 raz
- michal.m
- Świeżak
Ważne info !!!
Udało mi się zdobyć więcej tych gumek i dostępność ich jest spora
Dodatkowo mam na sprzedaż 4kpl gumek wyższych o jakieś 2mm, symbol Z126A, jednakże są nieco droższe: 20zł za kpl (4szt)
Cena przesyłki: list priorytetowy - 2,7zł, list priorytetowy polecony - 5zł (ceny wraz z kopertą bąbelkową)
przy zakupie do 3kpl koszt przesyłki nie zmienia się. Przy większej ilości potrzeba większej koperty. Ale to groszowe sprawy.
oczywiście pozostaje jeszcze odbiór osobisty
Udało mi się zdobyć więcej tych gumek i dostępność ich jest spora

Dodatkowo mam na sprzedaż 4kpl gumek wyższych o jakieś 2mm, symbol Z126A, jednakże są nieco droższe: 20zł za kpl (4szt)
Cena przesyłki: list priorytetowy - 2,7zł, list priorytetowy polecony - 5zł (ceny wraz z kopertą bąbelkową)
przy zakupie do 3kpl koszt przesyłki nie zmienia się. Przy większej ilości potrzeba większej koperty. Ale to groszowe sprawy.
oczywiście pozostaje jeszcze odbiór osobisty
- michal.m
- Świeżak
jak ktoś woli to można przez allegro:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=26069066
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=26069066
- michal.m
- Świeżak
• Strona 1 z 1