WIELKA PROŚBA _ PROSZĘ O PRZECZYTANIE I WYROZUMIAŁOŚĆ
• Strona 1 z 1
WIELKA PROŚBA _ PROSZĘ O PRZECZYTANIE I WYROZUMIAŁOŚĆ
Witam Wszystkich!
Mam niecodzienną prośbę do Was (tych co kochają motocykle).
Otóż, wczoraj o godzinie 15 mój bardzo dobry kolega zginął w wypadku jadąc na motorze.
Miał 24 lata.
Pisząc to nie mogę się skupić i z wielka trudnością wychodzi mi pisanie po klawiaturze.
Wszyscy są załamani sytuacją która zapanowała.
Jego słowa kilka lat temu brzmiały : "Jak stałoby się tak, że odszedłbym z tego świata to chciałbym, żeby na moim pogrzebie była garstka ludzi na motorach i przygazowała te swoje suki a ja napewno będę zadowolony"
Prosze wszystkich, kórzy są w stanie przyjechać.
Jeszcze nie ma terminu pogrzebu, ale juz chciałbym to ogłosić żeby do jak największej grupy ludzi to dotarło.
Pogrzeb napewno odbędzie się w Pszczynie albo na Woli (woj.śląskie, niedaleko Katowic).
Jeśli będę wiedział już dokładnie napisze jak najszybciej adres i godzinę.
Dziękuję za poświęcony czas i bardzo Was prosze o to.
Pozdrawiam.Bartosz
Mam niecodzienną prośbę do Was (tych co kochają motocykle).
Otóż, wczoraj o godzinie 15 mój bardzo dobry kolega zginął w wypadku jadąc na motorze.
Miał 24 lata.
Pisząc to nie mogę się skupić i z wielka trudnością wychodzi mi pisanie po klawiaturze.
Wszyscy są załamani sytuacją która zapanowała.
Jego słowa kilka lat temu brzmiały : "Jak stałoby się tak, że odszedłbym z tego świata to chciałbym, żeby na moim pogrzebie była garstka ludzi na motorach i przygazowała te swoje suki a ja napewno będę zadowolony"
Prosze wszystkich, kórzy są w stanie przyjechać.
Jeszcze nie ma terminu pogrzebu, ale juz chciałbym to ogłosić żeby do jak największej grupy ludzi to dotarło.
Pogrzeb napewno odbędzie się w Pszczynie albo na Woli (woj.śląskie, niedaleko Katowic).
Jeśli będę wiedział już dokładnie napisze jak najszybciej adres i godzinę.
Dziękuję za poświęcony czas i bardzo Was prosze o to.
Pozdrawiam.Bartosz
- x0007
- Świeżak
-
FZR600R - Świeżak
• Strona 1 z 1