Dobra szkoła jazdy w Poznaniu
• Strona 1 z 1
Dobra szkoła jazdy w Poznaniu
Cześć wszystkim
Znalazłem taką szkołę jazdy w Poznaniu.
Wyglądają całkiem profesjonalnie.
I uczą nawet na sprzętach w stylu ZZR600 (w końcu jakieś sensowne podejście - bo większość osób po kursie , czy bez niego i tak nie kupui nic mniejszego niż 500ccm
takie realia - wystarczy spojrzeć na czym jeżdżą na ulicach ludzie. 500 i więcej to norma).
Dlatego też sądzę że na kursach powinni uczyć właśnie na różnych motocyklach, aby człowiek przed zakupem pierwszego wiedział na co się porywa.
Poza tym szkoła oferuje różne pakiety nauki w tym ten który mi się najbardziej spodobał Pakiet Profesjonalny.
Tu macie linka jak ktoś jeszcze nie widział :
http://www.g-unit.livenet.pl/poznan/vie ... ?page_id=1
Ewentualnie jest też w Krakowie :
www.ksm.com.pl
Pozdrawiam
Znalazłem taką szkołę jazdy w Poznaniu.
Wyglądają całkiem profesjonalnie.
I uczą nawet na sprzętach w stylu ZZR600 (w końcu jakieś sensowne podejście - bo większość osób po kursie , czy bez niego i tak nie kupui nic mniejszego niż 500ccm

Dlatego też sądzę że na kursach powinni uczyć właśnie na różnych motocyklach, aby człowiek przed zakupem pierwszego wiedział na co się porywa.
Poza tym szkoła oferuje różne pakiety nauki w tym ten który mi się najbardziej spodobał Pakiet Profesjonalny.
Tu macie linka jak ktoś jeszcze nie widział :
http://www.g-unit.livenet.pl/poznan/vie ... ?page_id=1
Ewentualnie jest też w Krakowie :
www.ksm.com.pl
Pozdrawiam
- MotoMen
- Świeżak
Dzieki za linka do strony, kwiecien/maj 2008 planuje zapisac sie na kurs prawo jazdy kat A. Podziele sie uwagami i dam znac czy warto sie zapisywac do nich no chyba ze mnie ktos ubiegnie 

"lepiej być kimś 1 dzień niż nikim przez całe życie"
-
caveman - Świeżak
Ja polecam szkołe jazdy HIGH na ulicy chwaliszewo w poznaniu. Mają super podejście do ludzi, wyluzowanych instruktorów a nie jakichś stetryczałych dziadków. Dużą flotę samochodów (chyba największą w poznaniu).Instruktorzy na A znają sie na rzeczy bo wszyscy mają aktywnie kontakt z motocyklami i można ich spotkać na torze poznań, potrafią nauczyć o wiele więcej niż przewiduje podstawa programowa na A i przede wszystkim nauczą kursanta jak przeżyć w miejskiej dżungli
Ogólnie instruktorzy to ludzie młodzi którzy potrafią dotrzeć do człowieka co się chyba przede wszystkim liczy
Według mnie najlepsza szkoła jazdy w Poznaniu

Według mnie najlepsza szkoła jazdy w Poznaniu

/speed always goes in pair with fouriosity/
po prostu fast...
HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
po prostu fast...
HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
-
fast and furious - MEGA TROLL
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości