Kto jest z Kielc
• Strona 1 z 1
Kto jest z Kielc
Jest ktoś na tym forum z Kielc i okolic Daleszyc? Jeśli tak to jakimi maszynami jeździcie?
Wiem że post napisałem w złym dziale, ale miałem trudności ze znalezieniem odpowiedniego.
Wiem że post napisałem w złym dziale, ale miałem trudności ze znalezieniem odpowiedniego.
-
przemko241 - Świeżak
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
"]Matko dzieci drogie
HP do tego służy
Zapraszam do Wiosennych pogawędek
[
motoluka ty pewnie w moim wieku już nazywałeś sie dorosłym ;d więc nie mów na mnie dziecko

motoluka ty pewnie w moim wieku już nazywałeś sie dorosłym ;d więc nie mów na mnie dziecko
-
przemko241 - Świeżak
Przemku jeśli chodzi tobie o latanie z kimś na moto to lepiej szukać ludzi na forum danego modelu motocykla niżeli tutaj bo znalezienie na tym forum kogoś kto chciał by z nami polatać graniczy z cudem 

-
SuzukiMaster - Świeżak
SuzukiMaster napisał(a):Przemku jeśli chodzi tobie o latanie z kimś na moto to lepiej szukać ludzi na forum danego modelu motocykla niżeli tutaj bo znalezienie na tym forum kogoś kto chciał by z nami polatać graniczy z cudem
Bo jeden jest szybszy, a drugi wolniejszy

-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
-
k9aro3l - Stały bywalec
przemko241 napisał(a):"]Matko dzieci drogieHP do tego służy
Zapraszam do Wiosennych pogawędek
[
Nie o wiek a o (jak to nazwać żeby Cię nie obrazić) rozeznanie i odrobinę wkładu własnego tutaj chodzi.
-
pawulon03 napisał(a):komarcc napisał(a):
Bo jeden jest szybszy, a drugi wolniejszyPoza tym wszyscy są porozrzucani po całej Polsce, z Kielc to jeszcze tutaj nikogo nie widziałem.
komar -bo ty żle paczysz
Ja dobrze pacze, to Ty niewyraźnie piszesz

-
-
Aj tam aj tam, ja jestem chętny do latania ale okolice Bieszczad
Większość nie chce bo chwalą się pozamykanymi oponami, ale wujka z Ameryki 

-
nabudi napisał(a):na scigaczu raczej bez szans sie z kims zgadac na latanie, ale na pewno kazde wieksze miasto ma swoje forum motocyklistow.... u nas takie jest i ugadanie sie w weekend na jazde to kwestia godziny... dalsze wyjazdy sa tez planowane na forum i kto chce to sie podlaczy... a tempo mozna ugadac takie zeby wszyscy ogarniali...
wpisz w google forum moto kielce moze cos znajdzie ;p
Czyli, że jak jakiś smyk, będzie chciał z Wami pojeździć skuterkiem z blokadami prędkością 45km/h to reszta na ścigach też będziecie tak jechać?

-
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości