TT3D Jazda na krawędzi - jestem oburzony!
• Strona 1 z 2 • 1, 2
TT3D Jazda na krawędzi - jestem oburzony!
Jestem oburzony jak ten film potraktowały kina! U mnie w Bielsku sa 2 multipleksy i w żadnym go nie wyświetlali! Zacząlem sprawdzać pobliskie miasta, Żory, Żywiec, Pszczyna, Wisła i NIC. Dopiero w Cieszynie były 3 seanse tydzień po premierze, pierwszego dnia nie mogłem, 2 lało to nie pojechałem a 3 byłem chory Potem dostałem jeszcze cynk Że w Rybniku był 1 (słownie: jeden) seans! Napaliłem się na ten film bo wiadomo, moto. A do tego to miała być moja pierwsza wizyta w kinie od chyba 5 lat i pierwszy raz miałem to całe 3D zobaczyć, a tu kupa. Skończyło się ściągnięciem wersji HD z torrentów U was w okolicy też kina olały ten film, czy to tylko u mnie taka padaka?
-
Cross88 - Świeżak
Pfff, a w Wałbrzychu to kina nawet nie słyszały o takim filmie
Dalej nie obejrzałem drugiej połowy tego filmu. Jak dla mnie naprawdę jest słaby...
Dalej nie obejrzałem drugiej połowy tego filmu. Jak dla mnie naprawdę jest słaby...
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
motoluka napisał(a):Na co Wy narzekacie? U mnie nie tylko nie ma tego filmu w kinie, u mnie nie ma kina...
Tekst który poprawia nastrój po ciężkim dniu w pracy Ja tam nawet nie chodzę do kina, bo szkoda siana. Internetowi wszystko mają za darmo
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Bo to jest film dla ludzi ktorzy sie interesuja motocyklami i wyscigami, ktorzy znaja jako tako osoby wystepujace w filmie, jak pierwszy raz slyszal te nazwiska, lubi patrzec na palenie gumy, motogp, jakies sjupi itd to jasne, ze ten film nie jest dla niego. Jesli ktos interesuje sie wyscigami ulicznymi (nie mylic z wyscigami bandy kretynow noca po centrum warszawy) , sam kiedys byl na torze i wie jak wyglada przygotowanie sie do czegos takiego (albo i wlasnie nie wie) to to jest widz dla ktorego jest przeznaczony ten film. On nie byl krecony zeby sie kazdemu podobac. Nie mial na celu pokazywanie onboard jak koles leci 301km/h caly czas. To jest film dokumentalny, pokazujacy zycie, emocje, drugie oblicza ludzi ktorych znamy z ekranu (o ile jak wczesniej pisalem ktos sie tym interesuje) oraz ich rodziny.
Jesli ktos oczekuje , ze beda tam lasery, pol nagie laski, i akcje jak z XXX (i moze jeszcze szczelanina i jakies stukanko) to zdecydowanie pomylil tytuly. Jak to Guy Martin mowi w trailerze Ktos lubi chodzic do pubu, ktos inny lubi sie piepr**c (I don't mind it ...), rozni ludzie lubia rozne rzeczy, ten film raczej jest dla mniejszej czesci publicznosci poza granicami UK a to z tego wzgledu, ze jest to dokument o zyciu ludzi ktorzy w UK sa bardzo znani i popularni ale poza, to raczej malo kto wie cos wiecej na ich temat. Na bbc swego czasu lecial "The Boat That Guy Built", czyli dokument, jak to Guy z kumplem zyl sobie na barce. Za*ebiscie ciekawe? Pewnie nie, ale ja lubie kolesia, i dlatego podobalo mi sie i jak sobie ta barka plywal po kanalach i tt3d.
Jesli ktos oczekuje , ze beda tam lasery, pol nagie laski, i akcje jak z XXX (i moze jeszcze szczelanina i jakies stukanko) to zdecydowanie pomylil tytuly. Jak to Guy Martin mowi w trailerze Ktos lubi chodzic do pubu, ktos inny lubi sie piepr**c (I don't mind it ...), rozni ludzie lubia rozne rzeczy, ten film raczej jest dla mniejszej czesci publicznosci poza granicami UK a to z tego wzgledu, ze jest to dokument o zyciu ludzi ktorzy w UK sa bardzo znani i popularni ale poza, to raczej malo kto wie cos wiecej na ich temat. Na bbc swego czasu lecial "The Boat That Guy Built", czyli dokument, jak to Guy z kumplem zyl sobie na barce. Za*ebiscie ciekawe? Pewnie nie, ale ja lubie kolesia, i dlatego podobalo mi sie i jak sobie ta barka plywal po kanalach i tt3d.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
-
Leonneon - Świeżak
Widzisz.. jestem motocyklistą, a średnio mi się podobał. Brakowało dobrych ujęć, muzyka była fatalna, montaż przeciętny.. Na plus oczywiście motyw dokumentu, klimat i niezwykłe ukazanie techniki kierowania motocyklami.
<b>ZxR 636 2006</b>
-
PrimoGhost - Stały bywalec
Ciekawy film, w końcu coś prawdziwego, a nie efekty specjlne. Szkoda, że takich filmów nie ma więcej. Zdecydowanie fajniej oblookać sobie "uliczni wojownicy" czy TT niż coś co nie jest niszowe jak torque. W polsce temat tego filmu totalnie został olany, rok po premierze, w koncu trafil do kin i to jeszcze tak sporadycznie, ze ciezko sie na niego wybrac. mi nerwy puscily juz przed premiera i sciagnalem w dobrej jakosci z neta i oblookalem na duzym ekranie u siebie (projektor i dobre glosniki) i jakos wcale nie jest mi zle, ze nie widzialem tego w 3D
- HaykaBusta
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości