Praktyki
• Strona 1 z 1
Praktyki
Witam Was !
Od małego interesuje się motocyklami, obecnie studiuje mechanikę i budowę maszyn na Politechnice Wrocławskiej. Chciałbym w przyszłości projektować, konstruować, diagnozować (w sumie to cokolwiek, byleby z moto
), itp. motocykle. (stąd też kierunek studiów) i moje pytanie dotyczy zakładów na terenie Wrocławia i okolic lub Ostrowa Wielkopolskiego, do których mógłbym się wybrać, aby zapytać o możliwość praktyki. Jest to dla mnie bardzo ważne, bo nie chcę iść gdziekolwiek, byleby to "zaliczyć", tylko się czegoś nauczyć. Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam.
Od małego interesuje się motocyklami, obecnie studiuje mechanikę i budowę maszyn na Politechnice Wrocławskiej. Chciałbym w przyszłości projektować, konstruować, diagnozować (w sumie to cokolwiek, byleby z moto

Pozdrawiam.
Człowiek bez pasji szybo traci sens istnienia.
- Stoppie
- Świeżak
tez to studiuje ale gdzie indziej
i odbywałem praktyki w serwisie motocyklowym

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Mam kilku znajomych, którzy hobbystycznie projektowali samochody na designforum.pl najbardziej realny i ciekawy kierunek to pforzheim. Jeden z forumowiczów bardzo ładnie wypłynął, mówię o Kamilu Łabanowiczu.
-
motoluka - VIP Ścigacz.pl
henio12323 napisał(a):tez to studiuje ale gdzie indzieji odbywałem praktyki w serwisie motocyklowym
żartujesz

i nic z niego nie wyniosłeś ?

Czy wprowadziłeś pewne urozmaicenia jak np. wyciąganie magneta potrząsając silnikiem

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1