Polska mapa fotoradarów i samochodów policyjnych
• Strona 1 z 1
Polska mapa fotoradarów i samochodów policyjnych
http://antyradary.phi.pl/mapa_fotoradarow/video.php
http://antyradary.phi.pl/mapa_fotoradarow/
Polecam strony może się przydać ! Jak na razie za dużo jeszcze nie ma ale zawsze coś
http://antyradary.phi.pl/mapa_fotoradarow/
Polecam strony może się przydać ! Jak na razie za dużo jeszcze nie ma ale zawsze coś
-
Mafinos - Świeżak
To raz, że fałszywe alarmy. Dwa, że poza suszarkami pamiętającymi młodość Beaty Kozidrak jest masa laserówek, których zwykły radar nie widzi. Trzy, że strzał nawet ze zwykłego radaru trwa na tyle krótko, że może być za późno.
Cztery, że radar reagujący na wiązkę lasera kosztuje spore pieniądze.
Nasuwa siÄ™ prosty wniosek - CB.
Wiesz pół godziny wcześniej gdzie stoją i nie wysłuchujesz ciągle pikania, żeby nagle depnąć hebel.
Jak się zgubisz to inni doprowadzą Cię pod dom a jak będziesz chciał coś zjeść dobrą szamę z polecenia to też nie będzie problemu.
Poza tym koszt zakupu dobrego radia i anteny zwraca się po jednym dniu w pośpiechu
Nasuwa siÄ™ prosty wniosek - CB.
Wiesz pół godziny wcześniej gdzie stoją i nie wysłuchujesz ciągle pikania, żeby nagle depnąć hebel.
Jak się zgubisz to inni doprowadzą Cię pod dom a jak będziesz chciał coś zjeść dobrą szamę z polecenia to też nie będzie problemu.
Poza tym koszt zakupu dobrego radia i anteny zwraca się po jednym dniu w pośpiechu

-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Atlantis napisał(a):, że w dobie dzisiejszych technologii wszelko-falowych dają dużo fałszywych alarmów.
Tak masz rację, tylko że (przynajmniej w moim antyradarze), każdy inny sygnał falowy ma swój własny dźwięk w antyradarze i łatwo jest rozróżnić.
Vergon napisał(a):Dwa, że poza suszarkami pamiętającymi młodość Beaty Kozidrak jest masa laserówek, których zwykły radar nie widzi. Trzy, że strzał nawet ze zwykłego radaru trwa na tyle krótko, że może być za późno.
Będzie to trochę brzmiało jak JA. Mam antyradar starej generacji amerykański ( co do nazwy to jutro napisze) i zobaczy wszystkie laserówki. Strzał trwa krótko ale właściwa reakcja kierowcy, typu dep po hamulcach a nie A COTO PIPCZY? nieraz dupe uratuje. Mój kosztował 200 dolarów przeżył 2 kolizje samochodowe oraz wilgoć. Chodzi jak nowy. Rozpoznaje fotoradar i suszare, i dla nich ma charakterystyczny dźwięk.
Vergon napisał(a):Nasuwa się prosty wniosek - CB.
Nie zapomnij dodać o wieśniakach w BMW i 2m batem oraz ze swoją kulturą osobistą. Przykład sławna reklama:
http://www.youtube.com/watch?v=J77GULaQcWM
Pozdrawiam
-
grunder - Mieszkaniec forum
grunder napisał(a):Mam antyradar <b>starej</b> generacji [...] zobaczy wszystkie laserówki
Za czasów "starej generacji" lasery to może i były w Hameryce na dyskotekach a nie rękach policji

Sprawdzałeś to w jakiś rzetelny sposób czy tylko Ci się wydaje?
Pamiętam, że jak u nas pojawiły się radary laserowe to antyradar , który je widział był novum na rynku i kosztował po 800zł.
Nie wiem co złego jest w BMW i w 2 metrowych batach poza większym zasięgiem, ale z kulturą osobistą nie jest tak źle jak piszesz.
Albo mało jeździsz, albo słabo trafiasz, albo gorszy Cię wpleciona w zdanie pojedyncza k***a

CB uber alles

-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
nie potrzeba do tego 2-ki dzieci i nie trzeba wcale palić się ze wstydu
wystarczy mieć w d****ie spieszacych się
nie raz przekonałem się, że na naszych drogach, tego co mu się spieszy i tak złapiesz na światłach, albo będzie stał w korku 2 pojazdy wcześniej
nie raz przekonałem się, że na naszych drogach, tego co mu się spieszy i tak złapiesz na światłach, albo będzie stał w korku 2 pojazdy wcześniej
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
eneasz napisał(a):A da sie sluchac kanalu 19 z dwojka dzieci w samochodze nie palac sie ze wstydu?
Możesz być zapobiegawczy i co jakiś czas odpalać radio i pytać o drogę.
madcap napisał(a):nie potrzeba do tego 2-ki dzieci i nie trzeba wcale palić się ze wstydu
No nie zawsze - zależy od trasy. Spróbuj przejechać pół Polski zgodnie z przepisami to Ci dnia nie starczy a czasami trzeba jeszcze wrócić do domu

-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Vergon napisał(a):Sprawdzałeś to w jakiś rzetelny sposób czy tylko Ci się wydaje?
Tak jest on sprawdzony i nigdy nie zawodzi, w rzetelny sposób może i nie, ale będę dalej stawiaj na swoim.
Mam swoje zdanie wyrobione na temat CB radia i tych długich bezsensownych antenach. Może i jężdże mało, ale tu na wchodzie kultura na CB radiu wymaga znacznej poprawy...
Ale widzać K****A (już nie wspominając o BMW) 2m bat na jakimkolwiek samochodzie, to mnie śmiech ogarnia

-
grunder - Mieszkaniec forum
Obyś go nie musiał w praktyce sprawdzać
Ja sobie wrzuciłem 100cm antenę i jest bajka, nie widzę sensu na moje potrzeby większego bata.
SwojÄ… drogÄ… jaki masz model tego AR?
CB radio uratowało mnie w tą zimę od dostania pie***lca, z Katowic do Wawy wracałem 12h
Z tego 3h nie ruszyłem się nawet o centymetr.
Na innym kanale powstał Maraton Uśmiechu i bite 5h opowiadania kawałów - czas mi tak zleciał, że nawet nie zdążyłem się ostro wk***ić

Ja sobie wrzuciłem 100cm antenę i jest bajka, nie widzę sensu na moje potrzeby większego bata.
CB radio uratowało mnie w tą zimę od dostania pie***lca, z Katowic do Wawy wracałem 12h

Na innym kanale powstał Maraton Uśmiechu i bite 5h opowiadania kawałów - czas mi tak zleciał, że nawet nie zdążyłem się ostro wk***ić

-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Obyś go nie musiał w praktyce sprawdzać

-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości