historia wyglÄ…du motocykli - pomocy
• Strona 1 z 1
historia wyglÄ…du motocykli - pomocy
mam do szkoly przygotowac prace o tym, jak zmienial sie wyglad motocykla na przestrzeni lat. odnosnie scigaczy chodzi np. o to, jak linia stawala sie coraz agresywniejsza, jakie to byly lata, jak reagowali na to klienci itp. poza tym mam wspomniec o tym, jakie rozne nowinki techniczne wprowadzane do motocykli mialy wplyw na jego wyglad. moze ktos dysponuje linkami ktorych tresc przynajmniej po czesci pokrywa sie z tematem mojej pracy.
pozdrawiam
pozdrawiam

-
harry89 - Bywalec
Co to za szkoła gdzie uczą historii wyglądu motocykli???? No weź prześledz kilka czołowych marek produkujących scigacze, i przypatrz sie historiom ich tworzenia. Co w którym roku zostało zmienione itp. na podstawie kilku motocykli wywnioskuj w jakich latach była najbardziej widoczna zmiana design motocykla. Cóż wiecej moge powiedzieć-ściemniaj i lej wodę. Może sie uda.
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Åšcigacz.pl
to ma byc prezentacja multimedialna na przedmiot "wiedza o kulturze". gosciowa kazala powiedziec czym sie interesujÄ™ a kiedy powiedzialem ze motocyklami, to zadala mi taki temat. moglem powiedziec, ze poezjÄ… mickiewicza, byloby latwiej 

Kawasaki ZX-6R
-
harry89 - Bywalec
lej wode ze zaczeło sie od zwiekszania gabarytow, pojemnosci silników, motocykle nabierały agresywności, szybkosci. dodawano owiewki srutututu ładne pstrokate kolorowe, a z czasem caraz bardziej ostre, agresywne kształty, wepnij w to troche fantazji i słów branżowych. dołozpare skomplikowanych specyficznych nazw z zakresu techniki- mechaniki i efekt murowany .......................nie moze ocenić źle czegoś czego nie rozumie i na czym sie nie zna;)
f3
-
lmpk - Świeżak
Kaju np. ja pamiętam, że jeszcze w tamtym roku opisywałem reklamy, ale oczywiście nie potrafiła pojąc tak skomplikowanych procesów, które rządzą światem marketingu i dostałem jedynie 4-. No z innych rzeczy to jeszcze film, muzyka, kicz w sztuce, kubizm i inne pierdoły, o których do tej pory nie mam zielonego pojęcia
Po prostu nie moja dziedzina 

-
gelo007 - Administrator
lmpk napisał(a):nie moze ocenić źle czegoś czego nie rozumie i na czym sie nie zna;)
tez tak mysle. moj ojciec kiedy zdawal mature z polskiego nie przygotowal sie wystarczajaco do niej i kiedy poproszono go, zeby powiedzial cos o poecie ktorego sobie wybral postawil wszystko na jedna karte i zaczÄ…l nawijac o wymyslonej przez siebie postaci, wymyslil jej biografie i zadeklamowal jakis prosty wiersz, oczywiscie wszystko "live"

hefron napisał(a):Zrób coś fajnego i zapodaj na forum. Zobaczymy co Ci wyszło
raczej nie bedzie czego pokazywac

Kaja napisał(a):Harry a Ty studiujesz?
czy ogólniak?
wiedza o kulturze hmm ja miałam na studiach taki przedmiot więc mnie zainteresowało gdzie tego jeszcze uczą
LO. na wok-u zajmujemy sie generalnie rzeczami ktore mnie baaardzo malo interesuja, a konkretnie malarstwo, teatr... jak dla mnie taki przedmiot w liceum to nieporozumienie i to na profilu mat-inf

-
harry89 - Bywalec
http://www.youtube.com/watch?v=z2zTAQ9F ... ed&search=
może do czegoś ci siep przyda
może do czegoś ci siep przyda
moto jest Bogiem, freestyle nałogiem, prędkość zabawą, a stunt podstawa!!
-
Świrus - Świeżak
-
kris - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości