Co jest ze stroną ścigacz.pl?
• Strona 1 z 1
Co jest ze stroną ścigacz.pl?
Kurcze, reklam mnóstwo, łącznie z takimi wkurzającymi co to jeżdżą za nami po stroni i zasłaniają widok, a zamykającego X'a trzeba gonić kursore, jest sklep ścigacza, są nalepki na motorach w całej Poslce, obecność na imprezach, artykuły wszystlko fajnie pieknie, ale korzystanie ze strony to przynajmniej dla mnie mczarnia... strony najczęściej nie ładują się za pierwszym razem wogóle, a nawet jak się treść wyświetla niby prawidłowo, to i tak kóło postępu mieli w nieskończoność, nawet jak powiedziałbym nic nie brakuje na stronie... nie wiem co mam o tym myśleć, czy podczas przeglądania strpon scigacz.pl pobieracie ode mnie całą zawartość dysku, czy o co chodzi? Znów filmiki ścigacz.pl wyświetlają się płynnie i bez problemów?
Nie wiem, ale przychodzę tu, żeby czegoś się dowiedzieć, a zmiast tego staję się frustratem, który ma ochotę wyrwać kabel sieciowy z gniazdka... nie jest to z całą pewnością wina mojego łącza, bo efekty są podobne na łączach od 2 do 20 MB/s, różnych operatorów...
Nie wiem, ale przychodzę tu, żeby czegoś się dowiedzieć, a zmiast tego staję się frustratem, który ma ochotę wyrwać kabel sieciowy z gniazdka... nie jest to z całą pewnością wina mojego łącza, bo efekty są podobne na łączach od 2 do 20 MB/s, różnych operatorów...
- qamca
- Świeżak
mi stronki smigaja aż miło
nie mam takich problemów. wiekszym problemem jak juz mowa o takich problemach jest logowanie. kiedys mi działało autologowanie teraz juz nie ;/ i wystarczy że na 1 sek strace zasieg neta i musze wyłaczac przegladarke i od nowa właczac bo automatycznie wylogowuje. no i kiedys zapomniałem hasła i przypominarka nie działa. a co do reklam to nie wiem ja ich nie mam
czasem jakas wyskoczy ale nigdy żebym musiał na kazdej nowo otwartej stronce wyłączac reklamy
byc moze masz przeglądarkę do...wyrzucenia ;D

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
http://forum.scigacz.pl/viewtopic.php?t=55831 (otwórz link)
-
bryk77 - Stały bywalec
-
zioomeek09 - Świeżak
Adblock z dodatkowymi filtrami ściągniętymi gdzieś z forum. Nie wiem już jak wygląda fruwająca po ekranie reklama...

<b>ZxR 636 2006</b>
-
PrimoGhost - Stały bywalec
• Strona 1 z 1