Urazy w sporcie motocyklowym
• Strona 1 z 1
Urazy w sporcie motocyklowym
Witam!
Piszę pracę mgr na temat "Urazy w sporcie motocyklowym". Jeżeli możecie wypłenijcie proszę mi tą ankietę:)! Mam już ponad 100 osób więc jeśli troszkę zbiorę będę mogła opublikować moją pracę
!
Dlatego tych, którzy jeszcze jej nie wypełnili proszę by poświęcili minutkę na jej wypełnienie:)!
Dzięki serdeczne.
http://www.ankietka.pl/ankieta/45138/an ... lowym.html
Piszę pracę mgr na temat "Urazy w sporcie motocyklowym". Jeżeli możecie wypłenijcie proszę mi tą ankietę:)! Mam już ponad 100 osób więc jeśli troszkę zbiorę będę mogła opublikować moją pracę

Dlatego tych, którzy jeszcze jej nie wypełnili proszę by poświęcili minutkę na jej wypełnienie:)!
Dzięki serdeczne.
http://www.ankietka.pl/ankieta/45138/an ... lowym.html
- mortishiaa
- Świeżak
Miałem szczere chęci wypełnienia ankiety ale ona jest TYLKO dla tych, którzy DOZNALI jakiegoś urazu na motocyklu. Kto nie miał żadnego urazu nawet nie ma po co wchodzić na tą ankietę...
Honda cb 450s -> FZS600
- mianps
- Świeżak
a mi pokazuje ze juz wypelnialem te ankiete... dzisiaj na bank tego nie robilem ale czy ona przypadkiem nie byla na forum jakis czas temu?
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
Ja Wam mówie jak mi mucha przywaliła ostatnio jak jechałem ponad 140 to ja bym tro zaliczył do urazów, szczypały mnie "mięśnie" na brzuchu przez jakies 10 minut
A tam nie ma miejsca żeby wpisać że to zdeżenie z muchą było, niestety jedna ofiara śmiertelna raczej nie do identyfikacji :>

A tam nie ma miejsca żeby wpisać że to zdeżenie z muchą było, niestety jedna ofiara śmiertelna raczej nie do identyfikacji :>
-
patryk83 - Bywalec
Ankieta już kiedyś była tak.. jakiś tydzień czy dwa temu.. miło się zaskoczyłam, że wypełniło ją tyle osób a mój promotor powiedział, że skoro jest tak dobrze to może być lepiej i jak będzie to ją opublikujemy:)
A ankieta jest na temat "Urazy w sporcie motocyklowym.." wiec dotyczy TYLKO tych co mieli urazy.. proste:)

- mortishiaa
- Świeżak
-
Kula07 - Stały bywalec
wypelnilem.
w niczym kobieta nie wyglÄ…da tak dobrze, jak w niczym!
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««
-
zzzubek - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 5 gości