Radio Åšcigacz?
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Radio Åšcigacz?
Witam... Napiszę szybko i zwięźle...
Kilka grubszych lat spędziłem w pewnej znanej każdemu pl rozgłośni radiowej. Prowadziłem autorski program i byłem też 2gim producentem.
Znam się trochę na tym i tak dziś pomyślałem, że fajnie by było gdyby tu jeszcze radio jakieś istaniało... oczywiście sam tego nie zrobię i potrzeba tu kogoś kto ewentualnie widzi się w roli prezentera radiowego itp...
można zrobić coś naprawdę fajnego... o ile sympatyczniej forumowiczu byś spędzał czas słuchając w tlen radia ŚCIGACZ
Ja ze swojej strony oferuję swoje doświadczenie i wiedzę... przygotuję jingle, zajawki i inne dźwięki potrzebne do radia... ułożymy ramówkę, przeprowadzimy casting i zbudujemy radio??
ot taki pomysł co nagle mnie ogarnął!
Sprawy techniczne pozostawiam do obgadania....
pozdrawiam i czekam na znaki - co o tym sÄ…dzicie!
Kilka grubszych lat spędziłem w pewnej znanej każdemu pl rozgłośni radiowej. Prowadziłem autorski program i byłem też 2gim producentem.
Znam się trochę na tym i tak dziś pomyślałem, że fajnie by było gdyby tu jeszcze radio jakieś istaniało... oczywiście sam tego nie zrobię i potrzeba tu kogoś kto ewentualnie widzi się w roli prezentera radiowego itp...
można zrobić coś naprawdę fajnego... o ile sympatyczniej forumowiczu byś spędzał czas słuchając w tlen radia ŚCIGACZ

Ja ze swojej strony oferuję swoje doświadczenie i wiedzę... przygotuję jingle, zajawki i inne dźwięki potrzebne do radia... ułożymy ramówkę, przeprowadzimy casting i zbudujemy radio??
ot taki pomysł co nagle mnie ogarnął!
Sprawy techniczne pozostawiam do obgadania....
pozdrawiam i czekam na znaki - co o tym sÄ…dzicie!
Z tych samych elementów można zbudować huśtawkę dla dzieci i szubienicę.
-
LucaBrossi - Świeżak
Radio można by tu stworzyć, chociaż na próbę. Jak by wypaliło to by można je ciągle prowadzić. Co do współpracy to może i mógłbym się podjąć czegoś. Jestem dj'em ale doświadczenia radiowego jeszcze nie miałem. Niech sie tu ktoś jeszcze wypowie w temacie 

- Sejwel
- Świeżak
ano... pierwsze to trzeba sprawdzić czy jest "zapotrzebowanie"
czekam na kolejne odzewy
pozdro

czekam na kolejne odzewy
pozdro
-
LucaBrossi - Świeżak
ja tez kiedys pykalem w jakims radyjku internetowym i moglbym prowadzic audycje do wodki typu trzepala zoska dywan itp 

Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
hehe
To może zróbmy aktualizację...
Jeśli ktoś jest chętny na wstępną współpracę - zanim coś się ruszy - trzeba zobaczyć "kto i co"
* o jakiej tematyce jesteś chętny/a poprowadzić program
* jaka muzyka będzie towarzyszyć Twemu programowi
* ile czasu możesz poświęcić na radio i w jakich godzinach
* plus kilka słów o sobie jak np. wiek
Osoby chcące prowadzić program radiowy muszą mieć coś do powiedzenia i muszą się cechować silną osobowością - nie do zagięcia

To może zróbmy aktualizację...
Jeśli ktoś jest chętny na wstępną współpracę - zanim coś się ruszy - trzeba zobaczyć "kto i co"
* o jakiej tematyce jesteś chętny/a poprowadzić program
* jaka muzyka będzie towarzyszyć Twemu programowi
* ile czasu możesz poświęcić na radio i w jakich godzinach
* plus kilka słów o sobie jak np. wiek
Osoby chcące prowadzić program radiowy muszą mieć coś do powiedzenia i muszą się cechować silną osobowością - nie do zagięcia

-
LucaBrossi - Świeżak
zreszta panowie trzeba dostac zgode zeby prowadzic radio scigacz.pl bo potem moga byc problemy... tak samo byly sapy juz o mape uzytkownikow
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
ze spokojem... na chwilÄ™ obecnÄ… tylko teoretyzujemy
"zezwolenie" ze strony ŚCIGACZA pewnie nie będzie jedynym... z radiem internetowym związanych jest jeszcze kilka prawnych szczegółów no ale jak wspomniałem zanim za coś się zaczniemy zabierać trzeba wiedzieć czy WARTO... Zaiks i inne pierdołki załatwię
reszta ze spokojem

"zezwolenie" ze strony ŚCIGACZA pewnie nie będzie jedynym... z radiem internetowym związanych jest jeszcze kilka prawnych szczegółów no ale jak wspomniałem zanim za coś się zaczniemy zabierać trzeba wiedzieć czy WARTO... Zaiks i inne pierdołki załatwię

reszta ze spokojem

-
LucaBrossi - Świeżak
Ja nie jestem chętny do współpracy bo mam 15 lat i w sprawach radiowych jestem zielony, ale jak najbardziej popieram ten pomysł. Świetnie by było. Chętnie bym go słuchał, a nawet bym polecał. Kurde, bardzo dobry pomysł LucaBrossi.
-
Arturo925 - Stały bywalec
jakis rok temu zaproponowalem zeby zalozyc nowy dzial "Mechanika mootocyklowa" gdzie by byly porady foty itp z napraw naszych maszyn... i co?? do dzis nie ma chodz gadzet dostalem i byly zapewnienia ze dzial powstanie a do dzis go nie ma .. a radyjko to wieksze przedsiewziecie wiec nie licze tu na powodzenie bo tylko na poczatku jest entuzjazm i popieranie a potem wszystko usycha ....;/
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
jak bedziecie grac prawdziwego Rock'a to jestem za 

KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości