Czym zajmujecie sie na co dzień?
Czym zajmujecie sie na co dzień?
Bo przecież drogie mamy hobby ... i do baku trzeba nalać
Ja pracuje w sklepie kpmputerowym.... Składam, rozkładam, sprzedaję, zamawiam, do tego papierologia... i instaluje co nie co

Ja pracuje w sklepie kpmputerowym.... Składam, rozkładam, sprzedaję, zamawiam, do tego papierologia... i instaluje co nie co

f3
-
lmpk - Świeżak
Gwalt,inwigilatcja,wyczynowa jazda Cinqecento
I taki tam... import,export

I taki tam... import,export

Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Ścigacz.pl
Żle zadane pytanie bo hobby to raczej nie przynosi dochodu a najczęściej drenuje kieszeń jeszcze...ale skoro pytasz
Modelarstwo
Muzyka-nie tylko słuchanie
Fotografia...
polsky co do tej wyczynowej jazdy...to już wreszcie wiem skąd się biora te wszystkie typy w sei i cinquecento, matizach i tico i w zimie walają się po rowach...podjeżdżam do jednego "co sie stało?" "a zarzuciło...jak wyprzedzałem" "czym??tym pan wyprzedzał??rower....a jakieś głupi to leż se dalej w tej zaspie"
Naprawdę trzeba mieć nawalone pod deklem, zeby na "szklance" z koleinami albo na totalnej kaszy zabierac sie tymi pudełeczkami za wyprzedzanie.
Modelarstwo
Muzyka-nie tylko słuchanie

Fotografia...
polsky co do tej wyczynowej jazdy...to już wreszcie wiem skąd się biora te wszystkie typy w sei i cinquecento, matizach i tico i w zimie walają się po rowach...podjeżdżam do jednego "co sie stało?" "a zarzuciło...jak wyprzedzałem" "czym??tym pan wyprzedzał??rower....a jakieś głupi to leż se dalej w tej zaspie"

brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
ja się uczę, ale moje hobby pozwalami troche grosza odłożyć. Bawię sie w elektronice, bo za kieszonkowe to by nie dało rady.
http://www.bikepics.com/members/indus/ | http://www.tkkj.net/ | dt 80 kupię, chętni na gg
- indus
- VIP Ścigacz.pl
Ale lmpk nie pyta,jakie mamy "drugie hobby",tylko pisze ze mamy "drogie hobby" i z tego co zrozumialem,w pytaniu chodzi o to,co robimy na codzien(gdzie pracujemy) by na owe hobby odlozyc...
Tak przynajmniej mi sie wydaje
służba zdrowia/ręce które leczą.
Tak przynajmniej mi sie wydaje

służba zdrowia/ręce które leczą.
-
mlody - VIP Ścigacz.pl
Thrillco coś ostatnio długi okres masz, wszystkiego się czepiasz od dłuższego czasu. Jak dla mnie to cały temat jest bardzo jasny i bezproblemu zrozumiałem o co chodzi.
heh faktycznie też coś myślałem że ten skrót to od jakiś autobusów
a ja to ten tamten, no wiecie zła strona społeczeństwa student nierób i wogle ; )
heh faktycznie też coś myślałem że ten skrót to od jakiś autobusów

a ja to ten tamten, no wiecie zła strona społeczeństwa student nierób i wogle ; )
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
chodziło mi o długi okres wegetacji motocyklowej, a o czym Ty myślałeś ?
a dlaczemu mam się nie przyznawać do tego co robię ? przecież to chyba żaden wstyd, prawda?

a dlaczemu mam się nie przyznawać do tego co robię ? przecież to chyba żaden wstyd, prawda?
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
Ja pracuje w firmie zajmującą się nieruchomościami a w między czasie sprowadzam samochody na zamówienie.... A Ciekawe co nasze forumowiczki robią na co dzień
?

Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
Problem Thrillco tkwi w tym ze zrozumial pytanie jako pytanie o "drugie hobby".. a nie pytanie w tematu czyli mniej wiecej "gdzie pracujecie/co robicie zeby miec kase na moto/zupe/serwis" o tak
ja tak jak mar111cin jestem studentem nierobem
tzn cos tam troche sie popracowuje ale zaden szal 

ja tak jak mar111cin jestem studentem nierobem

-
Saimek - VIP Ścigacz.pl
Saimek napisał(a):Problem Thrillco tkwi w tym ze zrozumial pytanie jako pytanie o "drugie hobby".. a nie pytanie w tematu czyli mniej wiecej "gdzie pracujecie/co robicie zeby miec kase na moto/zupe/serwis" o tak
Noo ja to wiem,Ty to wiesz,mar111cin to wie,juz nawet chyba sam Thrillco to wie,tyle ze nie umie sie przyznać do błędu i na siłe stara sie zrobic z nas kretynów

-
mlody - VIP Ścigacz.pl
mlody napisał(a):Saimek napisał(a):Problem Thrillco tkwi w tym ze zrozumial pytanie jako pytanie o "drugie hobby".. a nie pytanie w tematu czyli mniej wiecej "gdzie pracujecie/co robicie zeby miec kase na moto/zupe/serwis" o tak
Noo ja to wiem,Ty to wiesz,mar111cin to wie,juz nawet chyba sam Thrillco to wie,tyle ze nie umie sie przyznać do błędu i na siłe stara sie zrobic z nas kretynów![]()
![]()
oni wszyscy to wiedzą

było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
A ja tam woże dzień w dzień gruz, żwir i piasek :/, poza tym praca na mojej fermie
, i tak po 5-ciu miesiącach kupiłem sobie silnik od Harleya
całe 1450 ccm pojemności (88 cali), będzie radocha jak złoże sobie custom bike'a...

Ostatnio edytowano 18/2/2007, 15:42 przez misiek_zx6r1, łącznie edytowano 1 raz
VOLVO FH12 Globtrotter
-
misiek_zx6r1 - Świeżak