Włącz mózg gościu!
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Włącz mózg gościu!
Nie będę tu wymyślał od debili czy idiotów. Po prostu, zaczął się sezon, pogoda jest fajna i takiej życzę wszystkim jednośladowcom.
I tylko prośba:
gościu który jeździłeś w zeszłym sezonie w Warszawie po trasie na lotnisko, codziennie po 22:00, trasą od ronda Zawiszy, Raszyńską, pomnik Lotnika i dalej - zastanów się jak brzmi twój silnik w studni, między kamienicami.
Wysil tylko umysł, co się dzieje z generowanym przez twój silnik dźwiękiem? Odbija się czy pochłaniają go ściany domów?
Mile widziane refleksje innych.
ps. celem lepszej lokalizacji, chodzi o światła przy ulicy Filtrowej.
Pozdrawiam, motory/rumaki są piękne!
I tylko prośba:
gościu który jeździłeś w zeszłym sezonie w Warszawie po trasie na lotnisko, codziennie po 22:00, trasą od ronda Zawiszy, Raszyńską, pomnik Lotnika i dalej - zastanów się jak brzmi twój silnik w studni, między kamienicami.
Wysil tylko umysł, co się dzieje z generowanym przez twój silnik dźwiękiem? Odbija się czy pochłaniają go ściany domów?
- ludojad
- Świeżak
heh, ja zmieniłem przeloty na serię, za dużo przypałów z policją miałem...
no i generalnie nawet na miejscówkach ryczały tak głośno że ludzie się denerwowali że zagłuszam nawet rozmowy 200m dalej
a przeloty były fajne, słyszalne z kilku km, przy nocnym przelocie przez miasto włączały się alarmy w autach
a tak to brzmiało:
http://www.youtube.com/watch?v=anhU86uSSDI
"DOBRA BARDASZKA TO PODSTAWA"
no i generalnie nawet na miejscówkach ryczały tak głośno że ludzie się denerwowali że zagłuszam nawet rozmowy 200m dalej
a przeloty były fajne, słyszalne z kilku km, przy nocnym przelocie przez miasto włączały się alarmy w autach
a tak to brzmiało:
http://www.youtube.com/watch?v=anhU86uSSDI
"DOBRA BARDASZKA TO PODSTAWA"
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!
-
melvin - PierwszyOkrutny
-
zadzior - Stały bywalec
-
zadzior - Stały bywalec
-
Warsaw Stunt Squad - Świeżak
I po co się tak spinacie? Bo koleś piszę tu swoje zażalenia i myśli że winny się odezwie... A może tu winnego nie ma? I co wtedy? Będziecie tak winę z jednego na drugiego przerzucać bo ma w nicku Warsaw i Stunt?? No bez jaj Panowie...
-
Arturo925 - Stały bywalec
ludojad napisał(a):zadzior napisał(a):Moshe drink ?:*
A zakład, że nie?
No ja tam nie znam się na mafii, także się już nie udzielam.
Sprzedam haykę!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
po co się udzielać, to oni w sezonieprzyjdą w łaski - jak dojechać by korki ominąć...
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
madcap_72 napisał(a):po co się udzielać, to oni w sezonieprzyjdą w łaski - jak dojechać by korki ominąć...
haha padłem pozdrowienia dla szoszonów, tak ? ; )
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
-
icid - VIP Ścigacz.pl
mar111cin napisał(a):madcap_72 napisał(a):po co się udzielać, to oni w sezonieprzyjdą w łaski - jak dojechać by korki ominąć...
haha padłem pozdrowienia dla szoszonów, tak ? ; )
marcin to już twoje, my mówimy stonka
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Re: Włącz mózg gościu!
ludojad napisał(a):Nie będę tu wymyślał od debili czy idiotów. Po prostu, zaczął się sezon, pogoda jest fajna i takiej życzę wszystkim jednośladowcom.
I tylko prośba:
na co Ty cierpisz na shizofrenie paranoidalna, zaburzenia osobowosci, czy jestes zwyczajnym hipokryta....??? tu cisniesz, ze ci dzwiek motocykla przeszkadza, za chwile pozdrawiasz wszystkich na 2oo ??? a jutro co wymyslisz, ze Ci ikarusy przeszkadzaja i sie skupic na dzbanku nie mozesz, a moze samoloty tez nie powinny ladowac na okeci bo rezonans ci w uszach powtaje ??? trzeba bylo kupic wille z dzialka na pol gminy pod warszawa to by Ci zgielk miasta nie przeszkadzal ewentualnie jezeli za duzo radia maryja to w jakims geriatryku w bieszczadach zamieszkaj.Ogarnij sie gosciu!
Ty od plamy oleju: wlej sobie troche oleju do lba, bo cos widze wiatr ci dobrze pod kopula hula !
ja juz jednego takiego odwaznego w tym sezonie pozbawilem lewego lusterka, bo stwierdzilem, ze skoro i tak nie potrafi uzywac to widocznie mu w eclipsie nie potzrebne (gosc byl pedalem w srebnym niby fajnym aucie i prubowal mi ciotowskim glosikiem wmowic, ze nie wolno nam jezdzic miedzy samochodami) kolejny pajac, to chyba ktos od was (mowa tu o zalozycielu posta oraz pomyslodawcy od plamy oleju :/)?
<<< Całkowity Brak Rozumu 929 '01 >>>
-
warjatron - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2