Starsi forumowicze :)
Starsi forumowicze :)
Pany k.. gdzie wy sie podziewacie? Nikogo juz niema? Cichy tylko w technice jazdy pisze,Kravcio w ogole niesiedzi z Movim...Patty ma obowiązki...Icid powrocil zza grobu niedawno, Janek w ogole nie siedzi tylko na gadu, BA nawet pianka cos ostatnio niepisze :/ Poncza zbanowali. A gdzie Manhatan,Hefron,Grubas ku... nawet na widok posta YZF'a czy pana_blancika16 bym sie ucieszyl juz niemowie o starych wyjadaczach jak Lovtza zzubek Nef czy Pająk... Rozumiem ze pare osob zmienilo forum (Szafa, Pisio) Wiku udaje ze sie uczy u stuntuje swoja GPZ to moge zrozumiec ale reszta?! Sie pytam gdzie wy ku... jestescie!? 

ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
Kaja Spazz Hoffman Vercef
ale wiesz co, oni faktycznie poprostu mieli dość i sobie poszli, a nie jak coniektórzy tutaj (nie będę wymieniał nickami, ale sami się domyślacie) tylko kłapią jak im jest źle itp. że uciekną na inne fora i że w ogóle poziom spada ;P
ale wiesz co, oni faktycznie poprostu mieli dość i sobie poszli, a nie jak coniektórzy tutaj (nie będę wymieniał nickami, ale sami się domyślacie) tylko kłapią jak im jest źle itp. że uciekną na inne fora i że w ogóle poziom spada ;P
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Ty tez klapiesz marc111nie i nawet numeru gg z proflilu ne usunoles zeby dzieic NEO do ciebie pisaly i zebys mogls krecic beke i wstawiac romzowy z gg
PS. a Melva zostaw on sie uzaleznil od scigac.zpl tak smao jak ja i ciezko przestac tu wchodzic....
PS. a Melva zostaw on sie uzaleznil od scigac.zpl tak smao jak ja i ciezko przestac tu wchodzic....
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
jakbyś nie zauważył Szanowny Szpicerze to nie rzucam się i nie stękam jak tutaj źle, nie mówię że pójde sobie na inne forum, poprostu jestem i tyle.
a numer gg i tak nie jest ostatnio na szczęście oblegany.
PS zazdrościsz?
a numer gg i tak nie jest ostatnio na szczęście oblegany.
PS zazdrościsz?
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
No juz kiedys probowalismy pojsc sobie ale to nie takie latwe dlatego lepiej naprawic te...
no nie jest ale uzalenzia po paru miesiacach i jak ktos kojaryz juz kto jest kto...
a teraz co? same czestery lasery itp i typy co sie pytaja cyz dadzą rade na 600
no nie jest ale uzalenzia po paru miesiacach i jak ktos kojaryz juz kto jest kto...
a teraz co? same czestery lasery itp i typy co sie pytaja cyz dadzą rade na 600
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
Ciekawy jest wynik ankiety
Szpicer nie narzekaj że Ci źle tu bo zawsze może być gorzej.

Szpicer nie narzekaj że Ci źle tu bo zawsze może być gorzej.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Nef ma dziecko to sie nie dziwie. Ale zastanawia mnie co z koksem sie stało... Juz nawet na gadu mi nie pisze, że mnie kocha
nienawidze Cie...
Bo trenuje stunty ogarem

Wiku udaje ze sie uczy u stuntuje swoja GPZ
nienawidze Cie...
BA nawet pianka cos ostatnio niepisze :/
Bo trenuje stunty ogarem

moje największe hobby to alkohol i masturbacja
-
Wilku111 - VIP Ścigacz.pl
No wynik wybitnie dobitny.
Szpicuciu , zapewniam Cię iż Nef czy WR zyją a Nef czasem zaglada chociaz cześciej czyta niż pisze.
Dormarcia - hmmmm,nadal zarządza kopalnia aczkolwiek nie słyszałem się z nią z pół roku jak nie więcej.
YZF fajny gosc ale ze sie go czepialiscie stwierdzil ze z gowniarzami nie bedzie rozmawial (proste).
Hefron, pewnie nadal prowadzi swoj sklep,
Kaja - ciężko powiedziec, trzeba by sie Evila zapytać.
Evil - wpada i czytuje, ale geny motocyklowe nie pozwalają mu tutaj siedziec i woli swoje uwarunkowane genetycznie forum (za rozkmine daje +2)
Patty i Michael Jackson... wedle najnowyszych informacji Jackson dalej nie żyje, w przeciwieństwiedo Patty która dobrze się ma i nawet wystawia nowe fotki na NK w klimacie gwiazd pop konca lat 80tych bądź obecnych fanek Tokio Hotel.
Meciek - zyje ;] Sledzac jego kanal na YT albo ma adder bota albo zyje i wstawia nowe filmiki.
Szpicuciu , zapewniam Cię iż Nef czy WR zyją a Nef czasem zaglada chociaz cześciej czyta niż pisze.
Dormarcia - hmmmm,nadal zarządza kopalnia aczkolwiek nie słyszałem się z nią z pół roku jak nie więcej.
YZF fajny gosc ale ze sie go czepialiscie stwierdzil ze z gowniarzami nie bedzie rozmawial (proste).
Hefron, pewnie nadal prowadzi swoj sklep,
Kaja - ciężko powiedziec, trzeba by sie Evila zapytać.
Evil - wpada i czytuje, ale geny motocyklowe nie pozwalają mu tutaj siedziec i woli swoje uwarunkowane genetycznie forum (za rozkmine daje +2)
Patty i Michael Jackson... wedle najnowyszych informacji Jackson dalej nie żyje, w przeciwieństwiedo Patty która dobrze się ma i nawet wystawia nowe fotki na NK w klimacie gwiazd pop konca lat 80tych bądź obecnych fanek Tokio Hotel.
Meciek - zyje ;] Sledzac jego kanal na YT albo ma adder bota albo zyje i wstawia nowe filmiki.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
tak sledzie PAtty na NK i jej sweet focie
Mecka mam na gg to widze czasami ze zyje...
a Evil pisuje na (2 literki) oraz (wiem ale niepowiem)
o Kajce tez zapomnilem
kiedys na nk ją mialem ale usunela konto :/

a Evil pisuje na (2 literki) oraz (wiem ale niepowiem)
o Kajce tez zapomnilem

ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
Z ankiety wynika ze na forum siedza sami masturbatorzy, pracoholicy, kujony i alkoholicy
A motocyklistuf brak 

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
SzpiceR napisał(a):a teraz co? same czestery lasery itp i typy co sie pytaja cyz dadzą rade na 600
Dobre bedzie 600 na pierwsze moto?

Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
simonw napisał(a):Evil - wpada i czytuje, ale geny motocyklowe nie pozwalają mu tutaj siedziec i woli swoje uwarunkowane genetycznie forum (za rozkmine daje +2).
dwa warny ?;)
jak dajesz jakieś nagrody to ja poprosze

było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-