SRAD przeróbka na K1, a raczej K1/2 :)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
SRAD przeróbka na K1, a raczej K1/2 :)
Pisze w hydepark bo jest to koncepcja, znalazłem odpowiednik w dziale motocykle ale jest stary nic tam ciekawego nie napisali i nie chce go odkopywać.
Mam SRADa i trochę jakby czachę ma leciwą, chodzi o wygląd, tak sobie myślałem, żeby to zmienić ale no na jaką, jedynie takie małe owiewki ze światłem do stuntu widziałem, ale nie o to mi chodziło, aż tu nagle na jednym z forum znalazłem coś takiego(SRAD K1/2
):
Fakt, że jest to zrobione do stuntu, ta obcięta szybka itp, ale pasuje
Autor tych zdjęć- p.uzio wyraził zgodę na ich zamieszczenie i dodał "male przerobki i czacha siedzi bez większych problemów"- czyli zajebiście, znalazłem nawet mocowanie czachy(tyle, że boczki tu są pasowane tez od K1):
Wygląda na to, że nieźle by pasowała
Ale muszę kupić czachę, lampę i stelaż- opcjonalnie, bo może i na SRADowskim by dało rade zamontować
Co Wy na to, ładnie to będzie wyglądać? Zaraz ktoś napisze- po co się bawić kup K1, ale moto nie zmieniam, bo jestem z niego zadowolony ale fajny byłby taki przeszczep
SRAD Resurrection
A ceny... W plastbike za czachę chcą 250zł(bez malowania), nie jest tak drogo jak na allegro, gorzej z lampą ale może jakaś okazję się by znalazło
Mam SRADa i trochę jakby czachę ma leciwą, chodzi o wygląd, tak sobie myślałem, żeby to zmienić ale no na jaką, jedynie takie małe owiewki ze światłem do stuntu widziałem, ale nie o to mi chodziło, aż tu nagle na jednym z forum znalazłem coś takiego(SRAD K1/2

Fakt, że jest to zrobione do stuntu, ta obcięta szybka itp, ale pasuje

Autor tych zdjęć- p.uzio wyraził zgodę na ich zamieszczenie i dodał "male przerobki i czacha siedzi bez większych problemów"- czyli zajebiście, znalazłem nawet mocowanie czachy(tyle, że boczki tu są pasowane tez od K1):

Wygląda na to, że nieźle by pasowała

A ceny... W plastbike za czachę chcą 250zł(bez malowania), nie jest tak drogo jak na allegro, gorzej z lampą ale może jakaś okazję się by znalazło

Jeśli pędzisz z prędkością 299 km/h, to co widzisz przed sobą jest już historią...
-
Michal_burnout - Świeżak
Nie dziwię się
Poza spasowaniem czaszy do mocowań i bocznych owiewek masz jeszcze całą masę problemów, np. jak wciśniesz sradowe wloty powietrza do czaszy z K1? Poza tym to i tak będzie wyglądało jak przeszczep. A jak chcesz zrobić to porządnie to taniej wyjdzie sprzedać SRAD'a i kupić K1.

Poza spasowaniem czaszy do mocowań i bocznych owiewek masz jeszcze całą masę problemów, np. jak wciśniesz sradowe wloty powietrza do czaszy z K1? Poza tym to i tak będzie wyglądało jak przeszczep. A jak chcesz zrobić to porządnie to taniej wyjdzie sprzedać SRAD'a i kupić K1.
-
Invi - VIP Ścigacz.pl
Ale
Czytałem co nieco
No ale to był do stuntu, dojeb... znaczy użytkowany zgodnie z przeznaczeniem 
bo to Puzia czy ogólnie słabo nawet jakby to lepiej spasowane było? Zresztą jakby Suzuki w K1 zmieniło tylko czachę to nikt by nie pisał, że słabo bo to przecież fabryka, no tak...fox| napisał(a):bardzo "SŁABO"
Szafa napisał(a):O ile się nie mylę to srad Puzia został uznany na największą rozjebundę na SP xDDD
Czytałem co nieco

Jeśli pędzisz z prędkością 299 km/h, to co widzisz przed sobą jest już historią...
-
Michal_burnout - Świeżak
Nie, bo te zdjęcia są kiepskie, ale wygląda, że jest na takiej samej wysokości np. górny obrys lampy na wysokości kiery, wloty sradowskie(a raczej otwory) na tym samym poziomie i odległości zobacz K1:
A wloty to od K1 może upchnie się, bo te otwory w ramie są podobne...

A wloty to od K1 może upchnie się, bo te otwory w ramie są podobne...

-
Michal_burnout - Świeżak
Akurat zadupek jest pikny! A z nakładką to już w ogóle.
No nie mów mi że srad i zx7r to brzydkie moto:
(otwórz link)
Co do tematu:
Takie zdjęcie porównawcze:

No nie mów mi że srad i zx7r to brzydkie moto:

Co do tematu:
Takie zdjęcie porównawcze:

Ostatnio edytowano 30/11/2009, 17:49 przez Invi, łącznie edytowano 1 raz
-
Invi - VIP Ścigacz.pl
Tył jak najbardziej spoko, taki potężny, ale przodzik to licho :/ W porównaniu Invinciblee widać o co mi chodzi...
Ostatnio edytowano 30/11/2009, 20:41 przez Michal_burnout, łącznie edytowano 1 raz
-
Michal_burnout - Świeżak
co do przerobki to rzadko widuje cos tak brzydkiego..
a modele suzuki tzw srady.. no nie sa najpiekniejsze.. ale w live wyladaja duzo lepiej niz na zdj...
edit:
jak to mawiaja sa gusta i gusciki.. nabywcy sie znalezli i znajdowac sie beda.. wiec komus na pewno sie podobaja..
a modele suzuki tzw srady.. no nie sa najpiekniejsze.. ale w live wyladaja duzo lepiej niz na zdj...
edit:
jak to mawiaja sa gusta i gusciki.. nabywcy sie znalezli i znajdowac sie beda.. wiec komus na pewno sie podobaja..
-
Leg1oN - VIP Ścigacz.pl
Nie sugerujcie się tym stunt psem, dla ludzi czy to SRAD czy K1 będzie wyglądał tak samo, tyle, że SRAD ma mordkę śmieszną a K1 to już morda, lepiej się prezentuje ot co. A po przeszczepie wątpię żeby aż tak źle wyglądał, najgorsze są koszta i czas(zwrócą się albo i nie- ale mało prawdopodobne
), do oryginału w każdej chwili mógłbym powrócić.

-
Michal_burnout - Świeżak
IMHO nie warto się w to bawić. Lepiej będzie wyglądało jak doprowadzisz Srada do perfekcyjnego stanu.
+ jakieś fajne malowanie, np.:
Bo zadbany (bez np. wyblakniętego lakieru) srad z fajnym malowaniem na żywo potrafi wyglądać świetnie. A jeździ... eee... przecież wiesz jak jeździ
+ jakieś fajne malowanie, np.:

Bo zadbany (bez np. wyblakniętego lakieru) srad z fajnym malowaniem na żywo potrafi wyglądać świetnie. A jeździ... eee... przecież wiesz jak jeździ

-
Invi - VIP Ścigacz.pl
Nie chce żeby był idealny, tylko trochę ładniejszy
A co do tego jak jeździ to nie mam porównania bo pierwszy moto, ale nie przesadzajcie, dla mnie to zapier**** jak trzeba(pierwszy raz jechałem czymś co 200 przekracza
), na razie się uczę więc i stary SRAD wystarczy, wiadomo nowy moto to i moc większą i wygląd lepszy ale jest jak jest, stary SRAD i nie chce nowego, a tak sobie pomyślałem, że mogłoby być ciekawie 

Ostatnio edytowano 30/11/2009, 21:34 przez Michal_burnout, łącznie edytowano 1 raz
-
Michal_burnout - Świeżak
Konio napisał(a):wlasnie kurde SRAD fajne moto ale ten przodsam chcialem kupic ale ten przod jest straszny
ja tam lubię świnie...
a wszelkiego rodzaju przerabianie czachy i boków to dla mnie żenada, taki wiejski tuning, bo próbujesz zamaskować że masz stare moto i chcesz żeby wyglądało na lepsze...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Jak świnia to tylko stunt świnia

O lala, i właśnie o to mi chodzi! Ale żeby od razu wt bez przesadymelvin napisał(a):chcesz żeby wyglądało na lepsze...

-
Michal_burnout - Świeżak
lampa czacha i stelaż to pewnie z 1400zł dolicz malowanie, naklejki i robociznę i wyjdzie na to że najlepiej sprzedac świnię, dołożyć to co masz na remont + jeszcze dozbierać (do końca lutego ceny nie zaczną rosnąć) i kupić normalne K1 które łatwo będzie sprzedac...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
• Strona 1 z 2 • 1, 2