Legalne Ukraińskie prawko za kase :)
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Legalne Ukraińskie prawko za kase :)
Co o tym sÄ…dzicie ? http://wiadomosci.onet.pl/2080035,11,pr ... ,item.html
Wystarczy skoczyć na Ukraine i można mieć punkty w dvpie
Nawet przepisów nie trzeba znać . he
Wystarczy skoczyć na Ukraine i można mieć punkty w dvpie

Nawet przepisów nie trzeba znać . he
YZF R6 2007
-
Trener - Stały bywalec
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
znam faceta ktory tak zrobil prawko.. ogolnie zalatwial to z kumplem ktory jest rodowitym ukraincem i tez prawko sobie robil bez egzamow itp.. ten kumpel rowniez na moto sobie zrobil nigdy nie latajac na niczym..
-
Leg1oN - VIP Åšcigacz.pl
Albo nieuważnie czytałem albo jestem downem... W tym artykule jest napisane, że po przetłumaczeniu można takie prawko wymienić na polskie (nie wiem czy trzeba ale myślę, że tak) więc siłą rzeczy punkty zostaną przypisane kierującemu i po uzbieraniu odpowiedniej liczby prawko zostanie zabrane. Nie mam racji?
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Można wymienić ale nie trzeba . Po całej europie można śmigać na tym prawku . To Starostwo jest instytucją która cofa uprawnienia . Możesz więc zbierać punkty ile wlezie , bo na ich wypisaniu na mandacie sie skończy .
YZF R6 2007
-
Trener - Stały bywalec
To jest własnie pięknie. Ludzie sie męczą, srają żeby zdać egzamin w PL a pojadą na Ukraine , zapłacą i nara
Zreszta na chwile obecną kupić prawo jazdy tez nie jest tak ciężko. Kazdy ma jakieś zródło..

Zreszta na chwile obecną kupić prawo jazdy tez nie jest tak ciężko. Kazdy ma jakieś zródło..

-
turboponczek - MEGA TROLL
Najbardziej śmieszne jest to , że wogóle nie potrzeba znać przepisów , nawet jezdzić nie potrzeba potrafić . Wystarczy zapłacić
Recha walnij se E kategorie to co ci policja mandatu nie wystawi jak bedziesz łódke wiózł następnym razem .

Recha walnij se E kategorie to co ci policja mandatu nie wystawi jak bedziesz łódke wiózł następnym razem .

YZF R6 2007
-
Trener - Stały bywalec
CzesterTX napisał(a):No to jak jest z tymi punktami? Idą w kosmos? Kierujący dostaje tylko mandat bez punktów karnych?
Jak anglik wpada do Polski, to nie dostaje punktów tylko mandat, który musi zapłacić odrazu. Być może jak Polak ma Ukraińskie prawko jest podobnie. Oczywiście może. Choć wątpię, że jak jest zameldowany w PL to tak jest...
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
CzesterTX napisał(a):Albo nieuważnie czytałem albo jestem downem... W tym artykule jest napisane, że po przetłumaczeniu można takie prawko wymienić na polskie (nie wiem czy trzeba ale myślę, że tak) więc siłą rzeczy punkty zostaną przypisane kierującemu i po uzbieraniu odpowiedniej liczby prawko zostanie zabrane. Nie mam racji?
niestety nie jesteś downem:(, bo masz całkowitą rację

prawka trzeba wymienić
żeby tam zdać egzamin trzeba być zameldowanym, parę dni, tam wszystko jest ustawione przekupione itp każe nie ma opij nie zdania. Już sie mieli za to zabierać ale ze to Polska zatrzymali się na "mieli"

-
laser - Bywalec
rechaa napisał(a):chyba wybiore sie i zrobie sobie prawko na TIR-a... ale bedzie jazda, wiadomo kto wiekszy ten ma pierwszenstwo...
i pomyśleć że to mówi motocyklista...
jeszcze w tej polsce nie jest tak źle... na ukrainie lepsze wałki kręcą...
limit20znaków:evil:
-
maciek.046 - Bywalec
Smiechy smiechy, tylko przez takich debili ktos z was moze zginac, powinni dobrac sie do dvpy takim cwaniakom. Powinien byc przepis, ze obywatel RP moze poslugiwac sie wylacznie polskim dokumentem i tyle. Masz ukrainskie prawko to smigaj po Ukrainie.
A i to raczej jest dla cwokow ktore nie potrafia zdac egzaminu niz dla tych co stracili za punkty albo alko. Bo nawet jak sie zglosisz na wymiane to i tak masz zakaz prowadzenia pojazdow.
A i to raczej jest dla cwokow ktore nie potrafia zdac egzaminu niz dla tych co stracili za punkty albo alko. Bo nawet jak sie zglosisz na wymiane to i tak masz zakaz prowadzenia pojazdow.
-
bast - Bywalec
wujuwawa napisał(a):zawsze jakies wyjscie dla tych co w PL mają dozywotnio zabrane prawko za np. alko
no zadne wyjscie wlasnie, bo jak ci za alko zabieraja prawko to nie chodzi o papierek, tylko o zakaz prowadzenia pojazdow mechanicznych, wiec i na paszport polsatu nie moglbys jezdzic. Zakaz nie jest przypozadkowany dokuemntowi tylko osobie.
-
bast - Bywalec
maciek.046 napisał(a):rechaa napisał(a):chyba wybiore sie i zrobie sobie prawko na TIR-a... ale bedzie jazda, wiadomo kto wiekszy ten ma pierwszenstwo...
i pomyśleć że to mówi motocyklista...
jeszcze w tej polsce nie jest tak źle... na ukrainie lepsze wałki kręcą...
On nie jest motocyklista...
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości