Zobacz wÄ…tek - wypadki 2
NAS Analytics TAG

wypadki 2

O wszystkim
_________

wypadki 2

Postprzez Kiju » 30/8/2009, 20:34

zakładam nowy temat bo tam juz sie nie wklejaja nowe posty ! Jeżeli jest to problem na mojej przegladarce proszę o wyrozumiałość Moderatorów i nie dawanie BANA:))

Wczoraj przyszła kolej na mnie.... łamałem sie w zakręt i okazało się, że jest piasek i GLEBA..... sprzęt ma pekniętą czachę boczne owiewki wgniecioną chłodnice porysowane tłumiki i ogon ogólnie masakra! Mi nic sie nie stało wróciłem na sprzecie do domu bo crash-pady spełniły zadanie i nie połamałem ani stópek oraz raczki hamulca... Koledzy uważajcie wszedzie można sie "przejechać" dodam ze w danym miejscu juz z 50 razy jeździłem
Czerwone wino jest dobre dla zdrowia, a zdrowie jest potrzebne, żeby pić wódkę.

Nieoficjalna mapa forumowiczów scigacz.pl -> MAPA
Kiju
Świeżak

Postprzez gumis » 30/8/2009, 21:06

nowe posty sie wklejaja ale juz kazdy temat, ktory ma kilka stron ma z tym problemy. Zeby przeskoczylo na kolejna strone (ktorej jeszcze nie widac), to musi byc na niej minimum 11 nowych postow, dopiero wtedy sie wyswietla. troche lipa ale cos sie z forum dzieje.

zeby przejsc na kolejna strone to do ostatniej wartosci z linku, np. .....=160 - dodaj 20 i przejdzie na kolejna strone.

nie ma sensu tworzenie kolejnego tematu, bo z tym po pewnym czasie bedzie to samo.

administracja musi zajac sie problemami na forum bo z wiekszoscia tematow tak jest.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
gumis
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości

na górê