Pojawilo sie dzisiaj na WP. Pościg za motocyklistą :))
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Pojawilo sie dzisiaj na WP. Pościg za motocyklistą :))
Bądź zawsze sobą i nie bój się swoich słabości. Jeśli je pokonasz staną się twoją siłą...
- sol213
- Świeżak
- Demotywatrrro
- Świeżak
dostał 1000 zł mandatu, otrzymał także 20 punktów karnych
uno momento
Skoro nie miał uprawnien (prawka kat A) to gdzie mu te punkty nabili?? na karte BP?
uno momento
Skoro nie miał uprawnien (prawka kat A) to gdzie mu te punkty nabili?? na karte BP?
Kawasaki Ninja ZX-10R 2006 rok
-
TroyaN1984 - Świeżak
Metodologia pomiaru nie była zachowana.
W Polsce nie mamy wideoradarów tylko wideorejestratory.
A wideorejestrator nie mierzy prędkości pojazdu z przodu tylko mierzy prędkość średnią na danym odcinku 100m, 200m pojazdu POLICYJNEGO!
By zbadać prędkość pojazdu z przodu radiowóz musi być w tej samej odległości od tego pojazdu. O kant dvpy ten pomiar.
214 km/h tyle jechał radiowóz a nie kierujący motocyklem.
Mistyfikacja??
By jechać 200km/h(61m/s) trzeba pokonywać 100m poniżej 2sekund. A widać wyraźnie że radiowóz potrzebuje prawie 3s na pokonanie 100m(od słupka do słupka). Motocyklista z prędkością 200km/h zadziwiająco nie składa się w zakręt. Powyżej 140km/h na nakedzie?
W Polsce nie mamy wideoradarów tylko wideorejestratory.
A wideorejestrator nie mierzy prędkości pojazdu z przodu tylko mierzy prędkość średnią na danym odcinku 100m, 200m pojazdu POLICYJNEGO!
By zbadać prędkość pojazdu z przodu radiowóz musi być w tej samej odległości od tego pojazdu. O kant dvpy ten pomiar.
214 km/h tyle jechał radiowóz a nie kierujący motocyklem.
Mistyfikacja??
By jechać 200km/h(61m/s) trzeba pokonywać 100m poniżej 2sekund. A widać wyraźnie że radiowóz potrzebuje prawie 3s na pokonanie 100m(od słupka do słupka). Motocyklista z prędkością 200km/h zadziwiająco nie składa się w zakręt. Powyżej 140km/h na nakedzie?
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
Falconiforme dobrze pisze, cymbały z radiowozów już nie raz tak nagrywali i potem mandaty, za czyją prędkość ??? Na pewno nie za prędkość tego z przodu
Filmik to marna kolejna prowokacja i próba nagonki na szaleńców na moto.

-
MaRRiusz - Świeżak
to się wkur***em !! Przecież to widać jak byk, że tam wiecej jak 120 nie ma!!!
Co za łby!!!
szkoda słów.
FAKE i to jeszcze nie na jakim yo-tłubie ale na normalnym portalu wiadomości.
ps. przesłałem do WP wiadomość o treści:
Witam, film zamieszczony o motocykliście pędzącym 214km/h jest mistyfikacją. Żądam sprawdzenia pochodzenia tego materiału lub chociażby przyjęcie do wiadomości jak niedorzeczne jest to co widać na tym filmie. Mistyfikacja??
Do tego proszę zobaczyć jak na takiej dordzę taki zakręt byłby pokonywany przy ponad 200km/h - chociażby z relacji MOTOGP. Prędkość motocyklisty oscyluje miedzy 140 a 100km/h godzinę. Proszę nie wprowadzać ludzi w błąd bo już propo tego filmiku (nie pozostałych ewidentnie prawdziwych) robi się na różnych dużych portalach motocyklowych samo zło - w sensie jak tak można!!!
zacytowałem tutaj kolegę ale to tylko dla tego bo jużnapisał co ja chchiałem.
moze to coś da
Co za łby!!!
szkoda słów.
FAKE i to jeszcze nie na jakim yo-tłubie ale na normalnym portalu wiadomości.
ps. przesłałem do WP wiadomość o treści:
Witam, film zamieszczony o motocykliście pędzącym 214km/h jest mistyfikacją. Żądam sprawdzenia pochodzenia tego materiału lub chociażby przyjęcie do wiadomości jak niedorzeczne jest to co widać na tym filmie. Mistyfikacja??
Do tego proszę zobaczyć jak na takiej dordzę taki zakręt byłby pokonywany przy ponad 200km/h - chociażby z relacji MOTOGP. Prędkość motocyklisty oscyluje miedzy 140 a 100km/h godzinę. Proszę nie wprowadzać ludzi w błąd bo już propo tego filmiku (nie pozostałych ewidentnie prawdziwych) robi się na różnych dużych portalach motocyklowych samo zło - w sensie jak tak można!!!
zacytowałem tutaj kolegę ale to tylko dla tego bo jużnapisał co ja chchiałem.
moze to coś da

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo Przegląd Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Ścigacz.pl
Fejk nie fejk pospulstwo czyta i nie zastanawia się dlaczego to wszystko tak wolno się dzieję, co z tego, że widać jak policjanci doganiają motocyklistę ze znaczną prędkością i mierzą swoją prędkość nie jego..
-
patryk83 - Bywalec
-
andrzej551 - Bywalec
dobra chłopaki spójrzcie jak od 0:00 do 0:03 leci filmik a jak potem
czyżby oni to przyśpieszyli ?
ale 200 w zakręt koleś wchodzi to nieźle 

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
Bystry napisał(a):dobra chłopaki spójrzcie jak od 0:00 do 0:03 leci filmik a jak potemczyżby oni to przyśpieszyli ?
ale 200 w zakręt koleś wchodzi to nieźle
Motocykl na anty-grawitację. To był jakiś kosmita

http://video.google.com/videoplay?docid ... 4949778004
http://prawda2.info/viewtopic.php?t=3336
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
Ciekawe gdzie naliczyli mu punkty...
Bez prawka, jechał 200
CO to sie dzieje
Bez prawka, jechał 200

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250